Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style toaletna voda

toaletna voda

Ojla!
Mene pa zanima, če kdo ve če obstaja toaletna voda oz. ne preveč “težek” parfum z vonjem kokosa ali mandljev in kje bi se jo dalo kupit?
Hvala, pozdravček!

Živjo,
včasih so imeli pri Yves Rocherju eno tako, ki je čisto po kokosu dišala (Noix de Coco se imenuje, imam doma še eno na pol porabljeno stekleničko, ki ima pa pokvarjeno pumpico, tako da se bolj poliješ kot pa pošpricaš). So pa to trgovino pri nas (v Leclercu) zaprli, tako da ne vem, kje bi se zadevo še dalo dobit. Imeli so tudi enega pistacijevega, tudi za pojest. Poglej tudi malo med otroško kozmetiko (tisti parfumčki navadno tako, bolj za pojest dišijo). Pa pri L+Occitane imajo parfume za stanovanje (eden po imenu kandirano sadje kar fajn diši, imeli so pa tudi svečko z vonjem po mandljih, pa po karamelah, mogoče imajo zdaj tudi že kakšen tak parfum), ti parfumi za stanovanje od L*Occitane so praktično boljše kakovosti kot običajni parfumi in se mirno lahko špricaš z njimi.
A ja, če hočeš tega kokosovega (s pokvarjeno pumpico), ti ga lahko pošljem, ker ga jaz itak ne uporabljam več.
LP,
Katarina

Iz kolekcije Solo frutti od LUCIANO SOPRANI- vonj Cocco. (jaz sem kupila v Ita -ne bi vedela, če imajo tudi pri nas).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close