Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek To zimo nas caka katastrofa….

To zimo nas caka katastrofa….

tako pravi dr.Kreks…no ja pa dajmo …kovid 4 kader…zdaj smo ze uigrani hehe

Krek mi ga lahko samo popuši, njegovo strašenje ne pali več.

Ko bojo ukinjeni dodatki na covid izplačila  tudi katastrofe ne bo več.

Kdo se bo pa šel tega zastonj.

Nimajo za prezračevanje šol imajo miljone za teste?

Stvar je ne samo bedna in ogabna, zdaj že šponajo tako prozorne finte, da me takoj srat prime. Kot odvajalo so, ne rabim donata

Najprej naj nehajo zapravljat za bv in uredijo prezracevanje šolam. To ne škodi s covidom ali brez.

Potem pa ojačat zdravstvo. Infrastrukturno in kadrovsko.

Nato naj pustijo ljudem živet. Pika, amen.

Odgovor na objavo uporabnika
Takle mamo, 18.08.2021 ob 21:32

Krek mi ga lahko samo popuši, njegovo strašenje ne pali več.

Hahaha, ma tud men 😀

Julij Cezar, 18.08.2021 ob 21:25

tako pravi dr.Kreks…no ja pa dajmo …kovid 4 kader…zdaj smo ze uigrani hehe

Odkar ne gledam več dnevnikov, poročil in novic, ne vem več kaj nas čaka. In me niti zanima.

In se počutim odlično! Še nikoli v življenju bolje!

Dev.girl, 18.08.2021 ob 22:21

Odkar ne gledam več dnevnikov, poročil in novic, ne vem več kaj nas čaka. In me niti zanima.

In se počutim odlično! Še nikoli v življenju bolje!

Enako!

Teli na tv ne znajo nic drugega povedat kot sam negativizem. Kje gori, kdo se je zaletu, kok je okuzenost v porastu in podobno…. Nisem pa se slisal da bodo zgradili novo bmw fabrko v nasi lepi al pa da bodo kaj naredil za rajo…. Skratka bruh.

Monovina, 18.08.2021 ob 22:14

Najprej naj nehajo zapravljat za bv in uredijo prezracevanje šolam. To ne škodi s covidom ali brez.

Potem pa ojačat zdravstvo. Infrastrukturno in kadrovsko.

Nato naj pustijo ljudem živet. Pika, amen.

8

Enako sem jaz razmisljala, ker vsi, od popa do rtv so cist zblazneli.. Smo bli en teden na zadnjem  dopustu, brez obupnih novic, sem kot prerojena, ker drugace pa priznam, gledam in spremljam prevec.. Retorika vseh voditeljev na TV in novinarjev pa taka, da te sr.t pritisne.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/beovic-verjetno-bomo-zaceli-priporocati-tretji-odmerek-cepiva/591144

No, si se skašljalo?

Kakor pravijo južnjaki…. doće cica na kolica

Utrinek188, 18.08.2021 ob 21:40

Ko bojo ukinjeni dodatki na covid izplačila  tudi katastrofe ne bo več.

Kdo se bo pa šel tega zastonj.

Nimajo za prezračevanje šol imajo miljone za teste?

podpis.

Kdo pa ne bi bil vesel famoznih dodatkov na katastrofo, ki jo umetno ustvarjajo?Nekszeti že psihično na dnu komaj preživljajo družine, da ne govorimo o tem kako so že propadli in svojo dejavnost zaprli. Ne morejo oni sami sebi nakazat covid dodatka, če ni od kje.

Ja gospod Krek in kompaniha Postcovid sindrom bo zaznamovalo to zimsko obdobje.

Covid bo naredil manj škode kot bo škode na psihično uničenih ljudeh, uničenih otrocih in mladini.

Kako je zanimivo, da porast okužb rase vedno, ko se končujejo vasi. dopusti.

Kaj pa je spet naumil božiček? Poročila gledam zelo malo, vsake toliko jih ujamem. Ker je res en sam negativizem in psihiranje s številkami novega (ki je star že skoraj 2 leti) korona virusa in s cepljenjem. Zdaj po ta novem je pa Afganistan kar naenkrat na vseh novicah.

Ti torej trdiš da je virus laž, da ne obstaja, lani Oktobra sem bil bolan kot pes, tri tedne vročina 39+, osnovne operacije kot je odhod na stranišče so rabile priprave, vožnja avta zaradi sesutih možganov samo do 60 na uro, pa še to je bilo prehitro, vožnja po preboleli okužbi da smo si na jasnem, nič nisem dirjal okoli okužen, čeprav me je imelo kolesariti ob petkih.

piki poki122, 19.08.2021 ob 07:18

Ti torej trdiš da je virus laž, da ne obstaja, lani Oktobra sem bil bolan kot pes, tri tedne vročina 39+, osnovne operacije kot je odhod na stranišče so rabile priprave, vožnja avta zaradi sesutih možganov samo do 60 na uro, pa še to je bilo prehitro, vožnja po preboleli okužbi da smo si na jasnem, nič nisem dirjal okoli okužen, čeprav me je imelo kolesariti ob petkih.

Seveda virus obstaja, ampak ni treba, da se nam vse življenje vrti okoli njega, sploh zdravim.

Moje zivljenje je ena sama katastrofa ze vec kot pol stoletja. Tako, da mene nic ne more presenetit..

Krek in Beovička nič ne bereta časopisov?

Raziskava Univerze v Oxfordu na 700.000 Britancih kaže, da je čredna imunost “nedosegljiva”, saj cepiva ne zmanjšajo bistveno prenosa virusa. Čeprav je verjetnost okužbe pri popolnoma cepljenih osebah manjša, imajo tisti, ki se okužijo s Covidom, podobno največjo “virusno obremenitev” kot necepljeni. To pomeni, da okužene osebe ob kašljanju ali kihanju “izločijo” enako količino virusa, ne glede na to, ali so bile cepljene ali ne.

Ampak, seveda, PCT.

Res bo to zimo katastrofa, naslednjo pa verjetno se vecja, ker se vse blazno drazi, cene gredo v visave in marsikdo bo v veliki financni krizi!

Ma ja ziher bo spet lockdown.

Ena južna neprijavljena, 18.08.2021 ob 22:17

Hahaha, ma tud men 😀

Sem pa mislil, da si ženska. ?

Robi nep., 19.08.2021 ob 10:10

Sem pa mislil, da si ženska. ?

😀

Hahaha, sm porajtala ja kako sm napisala, potem pa prehitr kliknla oddaj 😀 sm hotla popravt, mah bv, nima veze, važn da se ve kaj si mislm o tej lažnjivi skorumpirani bandi 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close