TO ŽELIMO MOŠKI
https://www.facebook.com/watch/?v=1862901831238905&rdid=buq26IENvoFMh06r
VŽGI MUZIKO IN UŽIVAJ. TAKOJ PRVA KANDIDATKA.
TO JE NAM MOŠKIM VŠEČ.
Anonimno 3469, 17.08.2025 ob 11:17
https://www.facebook.com/watch/?v=1862901831238905&rdid=buq26IENvoFMh06r
VŽGI MUZIKO IN UŽIVAJ. TAKOJ PRVA KANDIDATKA.
TO JE NAM MOŠKIM VŠEČ.
To gledaš, fukaš pa sosedovega mulca!
Itak nimam FB, pa tudi zanima me ne, kaj je naš forimski oberkreten objavil.
Avtor, ti si tako genialno pravilno, učbeniško kretenski primerek wannabe tekmovalnega šovinista, tako super odbijajoča forumska figura, tako ogabno debilen, da si v bistvu že groteskno zanimiv, kot kakšna malce nevarna cirkuška spaka iz 19. stoletja ali sprijen čudak iz grozljivih romanov 18. stoletja.
Svaka ti čast, in hvala, da lahko berem črno na belem, kako grozovito uničene čustvene funkcije ima osebek tvojega kova. Nihče v živo ne demonstrira te uničenosti tako natančno v ‘odkritem’ pogovoru, kot ti v tekstih.
Zagotovo si zadnji največji hit tega foruma. In vsak pred tabo je (bil) tudi primer oberkretena za določeno populacijo tukaj, za druge pa skrit idol.
Da, tako daleč je prišlo …
ok
prvo zate. to si ne želim samo jaz, to si želimo fsi alfa samci. vsi taki kot bi jih vel uzerke tuki rade. tako morate zgledat debelajse ugabne inkluzvine musarce, če želite takega kot sem jaz in boljšega.
in seveda so komentarji vas levih prasic debelih musarc sevedfa pričakovani.
nobena ne reče, ej res je huda, res je top. ok steroidi ampak res je top. to pa nobena. niti svojih samic ne zante pohvalit.
kako ti svija babja ugabna , kako veš ti kaj imam jaz doma. kak veš ti? ti nič ne veš. ti niti ne veš keri daj en danes. prokelte prasice babje.
niti zasvojo samico ne znate pohvalit.
pol pa takoj napad, kako jaz nimam keša za njo pa take fore. od kje ve to veste?? od kje? to kr neki na pamet.
jaz sem vam samo pokazal, kajsi moški, kot si jih ve svje zavaljene in shirane leve fašsitke musarce , ultra feminsitke želite , kaj si oni želijo.
to si želijo. ne vas debilnih lenih ugabnic. debeloritih kratkonogih starikul, musarc nagnusnih.
in še to za tebe svinaj zanikrna. MOŠKI. JAZ EN RABIM DOBRO ZGLEDAT. LEPOTA JE DOMENA ŽENSKE.
plus tega je ta tak overjetno lezbika, atletska na steroidih in je pač sama.
poanta fsega je bila, da ve lezbačike femisntike nagnuse starikule že enkrat dobite prdočeno kaj mi moški želimo. in moški vedo dobi kaj išče. mogoče ne tko popolno, ampak fsaj ateltsko suhico.
INE NE UGABNO KRATKONGO DEBELORITO MUSRACO UMSKO RETARDIRANKO AN GAOBICO POSTRIŽENO. ko je taka kot punčke iz dornave. ista.
Anonimno 3469, 17.08.2025 ob 12:42
ok
prvo zate. to si ne želim samo jaz, to si želimo fsi alfa samci. vsi taki kot bi jih vel uzerke tuki rade. tako morate zgledat debelajse ugabne inkluzvine musarce, če želite takega kot sem jaz in boljšega.
in seveda so komentarji vas levih prasic debelih musarc sevedfa pričakovani.
nobena ne reče, ej res je huda, res je top. ok steroidi ampak res je top. to pa nobena. niti svojih samic ne zante pohvalit.
kako ti svija babja ugabna , kako veš ti kaj imam jaz doma. kak veš ti? ti nič ne veš. ti niti ne veš keri daj en danes. prokelte prasice babje.
niti zasvojo samico ne znate pohvalit.
pol pa takoj napad, kako jaz nimam keša za njo pa take fore. od kje ve to veste?? od kje? to kr neki na pamet.
jaz sem vam samo pokazal, kajsi moški, kot si jih ve svje zavaljene in shirane leve fašsitke musarce , ultra feminsitke želite , kaj si oni želijo.
to si želijo. ne vas debilnih lenih ugabnic. debeloritih kratkonogih starikul, musarc nagnusnih.
in še to za tebe svinaj zanikrna. MOŠKI. JAZ EN RABIM DOBRO ZGLEDAT. LEPOTA JE DOMENA ŽENSKE.
plus tega je ta tak overjetno lezbika, atletska na steroidih in je pač sama.
poanta fsega je bila, da ve lezbačike femisntike nagnuse starikule že enkrat dobite prdočeno kaj mi moški želimo. in moški vedo dobi kaj išče. mogoče ne tko popolno, ampak fsaj ateltsko suhico.
INE NE UGABNO KRATKONGO DEBELORITO MUSRACO UMSKO RETARDIRANKO AN GAOBICO POSTRIŽENO. ko je taka kot punčke iz dornave. ista.
Kje pa je ta vrsta žensk, ki si želijo motene ala alfa nepismene bebote? Saj res da so ženske rade prostovoljke in pomagajo ljudem…sam domov si pa motenih smeti običajno ne vozijo. Kdo bo to vohal 😀
Forum je zaprt za komentiranje.