Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek to vreme naj gre v pm

to vreme naj gre v pm

NOBENE vročine nikjer, pa kar leti DEBELA toča??!!

Že dolgo več nimamo vremena, kot ga Bog da. Mimo naše vednosti uporabljajo tehnike (patente) inženirske manipulacije vremena.

Hrvati imajo vsaj enega, ki razkriva in razlaga tovrstne manipulacije, Božidar Kemić, fizik, neodvisni raziskovalec.

V Sloveniji je tale Neurje.si, podaljšek od ARSO, ki blokira (cenzurira) vsa opažanja na to tematiko. ARSO in NIJZ je pa tako eno in isto. Razlage od Neurje.si o vremenu so enako kot razlage NIJZ o kljovidu.

Vse te plačane lažnivce moraš preverjati pri neodvisnih virih.

Odgovor na objavo uporabnika
pikimepiki, 03.08.2025 ob 08:26

NOBENE vročine nikjer, pa kar leti DEBELA toča??!!

Že dolgo več nimamo vremena, kot ga Bog da. Mimo naše vednosti uporabljajo tehnike (patente) inženirske manipulacije vremena.

Hrvati imajo vsaj enega, ki razkriva in razlaga tovrstne manipulacije, Božidar Kemić, fizik, neodvisni raziskovalec.

V Sloveniji je tale Neurje.si, podaljšek od ARSO, ki blokira (cenzurira) vsa opažanja na to tematiko. ARSO in NIJZ je pa tako eno in isto. Razlage od Neurje.si o vremenu so enako kot razlage NIJZ o kljovidu.

Vse te plačane lažnivce moraš preverjati pri neodvisnih virih.

Jp. Hrvatje imajo enega. Mi vas pa imamo več na monu počenih, da slišite kako trava raste.☝️?

Še vedno aktualno, še iz leta 2023, in pazi to!, tik pred najhujšo ujmo v Sloveniji (4.8.2023).

Na YT najdete, mag. Božidar Kemić, kaj so SUPERCELICE in s pomočjo česa nastanejo.

KARTE NA STOL 20.07.2023. – Božidar Kemić – jesu li oluje isprovocirane?

Anonimno292, 03.08.2025 ob 07:48

Če bi bilo globalno segrevanje, bi bila suša…

Ne, pa ne. Končna posledica globalnega segrevanje je ledena doba. Dajte se mal pozanimat, no.

Kako ni nobene vročine nikjer? Če ne drugje, je recimo ravno te dni na severu Skandinavije. Čez 30 stopinj že več kot 10 dni, kar je za njih izredno ekstremna situacija. Govora je o območjih, ki so znotraj arktičnega kroga!

Mater govorite kot, da je zemlja ena soba…zemlja se vrti okoli svoje osi, vrti se okoli sonca, potuje skozi vesolje seveda bodo spremembe ne glede koliko želite vplivati s svojo zeleno agendo.

JA 🙂 ODGOVOR JE PRAVILEN LEPO, LE NAPREJ TAKO!

MA DAJTE NO, NE MI STALNO SAMO NEKI JAMRAT IN SE SMILIT SAMIM SEBI!

MENI JE TAKO LEPO TUKI PRI NAS FAJN ZDAJ TE DNI, DA NE MOREM OPISATI TEGA Z BESEDAMI – NITI KLIME NE RABIMO VKLAPLAJAT…

ZDAJ JE ZUNAJ 21 STOPINJ. ZRAK JE DOKAJ SVEŽ LE KAJ BI SI ČLOVEK VEČ ŽELEL?

pikimepiki, 03.08.2025 ob 08:58

Še vedno aktualno, še iz leta 2023, in pazi to!, tik pred najhujšo ujmo v Sloveniji (4.8.2023).

Na YT najdete, mag. Božidar Kemić, kaj so SUPERCELICE in s pomočjo česa nastanejo.

KARTE NA STOL 20.07.2023. – Božidar Kemić – jesu li oluje isprovocirane?

Tako je Pikimipiki.

Geoinzinjering se izvaja že 60.let. Priznali so, tudi Trump je napovedal da bodo nehali…seveda samo da umiri ljudi ki že vedo kaj se dogaja. Nič se ne bo spremenilo. Bodo nadaljevali dokler ne bodo uničili vsako možnost da nam zemlja da hrano, vodo, čist zrak.

Potem bo samo umetno, sintetično, in gmo. Ljudje, vsaj tiste ki bodo preživeli, bodo živeli kratek čas ker nismo narejeni za umetno hrano.

Tako da, večina očitno izhaja le od sami sebe in svoje potrebe in ne bodo nikoli dojeli širšo sliko. Slabo se piše planeti zemlji.

Nenormiran, 03.08.2025 ob 08:23

Sploh ni res. Ob višjih temperaturah iz morja (in ostalih virov) izhlapeva večja količina vode, ki mora potem seveda tudi nekje pasti nazaj na zemljo. Globalno segrevanje prinaša večje ekstreme in za Slovenijo klimatski modeli večinoma kažejo, da bomo mi dobili več padavin, medtem ko bo marsikje drugje suša postala bolj ekstremna. Danes se piše o Teheranu, kjer bi lahko v nekaj tednih 10 milijonov ljudi ostalo brez vode, ob tem pa temperature dosegajo in presegajo 40°C.

Pa ravno Teheran, kajne?

Anonimno 4448, 03.08.2025 ob 10:19

ZDAJ JE ZUNAJ 21 STOPINJ. ZRAK JE DOKAJ SVEŽ LE KAJ BI SI ČLOVEK VEČ ŽELEL?

Kje je svez zrak?

Soparno je, kljub nizji temperaturi je zrak poln vlage in pritisk je nizek.

Ja, smo tudi ljudje z nizkim pritiskom, ki nam je tole vreme veliko breme.

“Če bi bilo globalno segrevanje, bi bila suša…”

Novice tudi iz šole umsko prizadetih, očitno. Sprašujem se, kako umsko omejen moraš biti za tako izjavo. In potem se zgrozim, ko ugotovim, da bi taki lahko potencialno vladali. Nivo opic.

Tisti, ki vam je tako vreme v juliju in avgustu ok, ste verjetno neki nergači oziroma imate probleme sami s sabo.

Poletja je bilo letos ravno ene 10 dni, vse ostalo pa samo sranje.

EDINI NERGAČ SI TI, KI SE TUKAJ OGLAŠAŠ = KAJ TI NI PRAV?

A vam tega v šoli niso povedali?

Bolj enostavno je:

MI DRUGI imamo radi in uživamo tudi saj je GLOBALNO SEGREVANJE 🙂

Še jaz, ki imam raje bolj sveže kot vroče, pogrešam hlad slovenskih jezer in mrzlo Idrijco poletja, kot je bilo lani 2024.

V resnici se to Slovenije čisto nič ne tiče. Verjamem, da ti je težko.

Žal mi je za tebe revež.

winnie the pooh, 03.08.2025 ob 09:26

Kako ni nobene vročine nikjer? Če ne drugje, je recimo ravno te dni na severu Skandinavije. Čez 30 stopinj že več kot 10 dni, kar je za njih izredno ekstremna situacija. Govora je o območjih, ki so znotraj arktičnega kroga!

Tam so sedaj t.i. bele noči. No, počasi se že malo krajšajo. Mi smo bili na Finskem in Švedskem v prvi polovici julija. Sonce praktično ni zasšlo. Čez dan je bilo 30-31,  po noči (po 3h) pa tam 24-25.

Poletje je pri nas bilo en mesec cel junij… 35 stopinj. Potem ohladitve, dež. Z jutrišnjim dnem se bo vreme ustalilo, bomo na 3o, 31 stopinj. Ni slabo.

ZDAJ SE JE LEPO SEGRELO NA 24 STOPINJ V SENCI IN NAM JE PRAV …

To vreme uči, da se izkoristi sončne dneve za aktivnosti na prostem, ko je deževno-treskajoče se umaknemo v hiše, stanovanja. Saj skoz pa tud ne moremo biti v neki akciji. Jamrajo pa največ komentatorji, ki so ob vsakem vremenu na istem mestu in je vreme le ena od tem.

In kako bodo naša telesa prenašala – novo tehnologijo, …recimo 6G…in več,  kot nameravajo ..( je že Mark Zuckenberg izjavil- da po pametnih telefonih ,ni bilo nič tako zasvoljivega – če se odvzema je pa odtegnitveni sindrom , …da imajo v planu nekaj mogočnega…), …to nas bo skurilo…zato se bo v telesa vgrajevalo dodatke…spoj človeka in tehnologije- transhumanizem…/ dobro obrazloži – James Martinez-tud na You tubu -intervju v oddaji -Redacted –  ,  o pranju možganov prek mkultra …itd…/…

Mi se ravno vračamo iz 14 dnevnega potovanja po Grčiji in NMK , ves ta čas nismo videli oblačke in temp manj kot 40 stopinj!

Koooomaaaj čakamo hlad in dež!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close