Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek to tell or not to tell?

to tell or not to tell?

Saj pa vidiš, da je še otrok. 🙂

Po novem (mi) že misli bereš? Aja, saj to cel čas. 😀

ravna lata press

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A tole prepucavanje ima kake veze s tam kar je Pandora vprašala? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mogoče je kriv tvoj podpis, ki jih k temu nagovarja. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče je kriv tvoj podpis, ki jih k temu nagovarja. :)[/quote]
A zdej ga naj pa menjam, da ne bodo oni vznemirjeni? :)))
Sploh pa če je Pandoro vznemirilo to, da je oni dan spoznala, da obstajajo še druge ženske, ki se jim njen mož dopade, zakaj njih, ki so bolj skromni, ne bo moj podpis…. 😉

Eh, mislim, da je za to kriva odsotnost GF…. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

a ima Pandorino vprašanje sploh s čem zvezo???

Ideja zakonske zveze oz. resne zveze je reprodukcija in sobivanje iz ekonomskih razlogov in nič drugega. Ljudstvo je s pomočjo religije oz. cerkve in v novejšem času hollywoodske mašinarije na tem zgradilo nek mit o večni zvestobi, h kateri naj bi baje vsak težil.

Nima pa to v resnici veze z ničemer.

Če človeku to godi, potem že ima neko zvezo. Ni pa vsak pripravljen na sobivanje. Vendar to še ne pomeni, da si tega ne želi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ti imaš pa že resne težave, ker še nikoli nisi spraznil jajc ☻
vsaj na roke si ga vrži

ti imaš pa že resne težave, ker še nikoli nisi spraznil jajc ☻
vsaj na roke si ga vrži[/quote]
Ravno prej sem dve na roke ubil. Misliš, da so mi škodile? :))

Tako pozno ponoči? :O A veš, da gre to vse v vamp?

Manj zaželjeno-moško mnenje: bi raje takega za katerim nobena ne pogleda? Kako pa se ti oblačiš, niti slučajno nasprotnega spola ne rajcaš nikoli? Za družbo si prijetna, te imajo radi (tudi moški) ali si bolj zoprna? Ne gre tako, seveda ne, včasih trznemo na nekoga kot na pojavo, lahko pa samo na njegov glas, ali očke, boke (izbokline), ali pa krepke roke in še milijon takih.
Glede tega pa da si vse povesta in da sta kao najboljša prijatelja pa raje ne, ker partner ni prijatelj, lahko pa se dobro razumeta. Slej ko prej pride do tega, da si vsega ne bosta mogla povedati. Zato, če kaj prijatelju poveš in mu ne paše, se prijateljstvo ohladi in si poiščeš drugega, pri dobrem partnerju se to ne tvega.
POznam pa enega, ki se je v gostilni hvalil, da je njegova žena tako grda, da ga lahko komot seka 3dni v gostilni, pa ga ni soseda ali pa poštarja, ki bi mu rogove nabil… Pa še res je, sem jo videl.

Mislim, da se pa malo res počutiš ogroženo, morda celo čutiš, da si dobila več kot on. Verjetno bo bolj pametno iti prek tega, imej odprte oči in daj mu najboljši del sebe, brez kalkuliranja.

Tudi, če je bistvo zakonske zveze le v ekonomskem smislu, je to pogojeno z zvestobo.
Pri poslovnih partnerjih je prav tako pomembno, da se vsak drži pogodbe, ker so na to vezani posli in finančna tveganja.

Ravno to razlagam, ta zvestoba je nek privid, ki ga vsiljujeta cerkev in hollywoodska mašinerija. In pač večina ljudi vrjame v te štose.

Kolikor je meni znano, ko nekdo sklene zakonsko zvezo, nikjer ne podpiše, da ga ne bo drugje namakal?

Torej nezvestoba ni dejansko noben prekršek. Z zvestobo v zakonski zvezi je tako, kot z bontonom: ja, lepo naj bi se vedli, vsak pa kdaj zakolne in zato ni nobene sankcije.

Ne vem, kaj je kdo podpisal. Jaz nisem nič. 🙂

Uradno ne, saj je zakonska zveza prav tako le dogovor med partnerjema. Zato so sankcije seveda odvisne od samih partnerjev.

Ne bo drzalo. Izrekas se za zvestobo. Ce se na koncu izgovarjas na razlicno tolmacenje izraza, se v resnici sprenevedas in se izmikas odgovornosti za svoja dejanja.

Zvestoba je zavestni dogovor med dvema. Koliko si moz beseda in kaksne moralne vrednote nosis, je stvar vsakega posameznika; ampak ce gres zavestno v nek odnos, kjer se zmenita za monogamnost, si pac egoisticni pra sec, ce ta dogovor razdres. Saj te nihce ne sili v vezo ali zakon. Ce ti kaj ne pase, tam so vrata. Vsak naj si najde sebi primernejso osebo. Sprenevedanje in nespostovanje sta glavna krivca za komplikacije v vezah, zakonih. To gre pa z roko v roki s komoditeto kakopak.

Mah, sej je vseeno. To je sama teorija. V praksi ogromno vezanih obeh spolov skače okoli.

To že. Vendar, zakaj to počnejo naskrivaj, če je zvestoba nepomembna in ni predmet zakonske zveze?

Ne me prepricevat z argumenti, a ne, to si mislis.

Vse kar ti ne pase, je fejk, tvoje pa edino pravilno. Zelo poenostavljeno, neizkuseno in otrosko razmisljanje.

Edini pravi argument je življenje, ne nizanje teorije.

Razvajenček. Kaj pa je življenje?
Se kdaj vprašaš?

A “mamina ziza“, njen likalnik, štedilnik….pri 40-tih?

Življenje je to, kar se ti dogaja. Zate je recimo življenej žaljenje neznancem na forumih in utapljanje v ruševinah lastnega nezadovoljstva in obupa. Sprijazni se s samskostjo, drugega ti ne ostane. tebe nočejo niti razvajenčki, ki pri 40-ih živijo z mamo.

To že. Vendar, zakaj to počnejo naskrivaj, če je zvestoba nepomembna in ni predmet zakonske zveze?[/quote]
Zaradi sankcij. :))

To že. Vendar, zakaj to počnejo naskrivaj, če je zvestoba nepomembna in ni predmet zakonske zveze?[/quote]

Zato, ker so od malega naučeni, da se morajo delat zveste.

Ce ti ne sledis in zivis po nekih principih in vrednotah kvalitetnega zivljenja, ni moj problem. Ne mores pa tega preslikavat na druge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close