Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek to tell or not to tell?

to tell or not to tell?

Vsi, ki jih poznaš in so vezani, varajo? Kolk pa je teh?
Pri meni je pa prav obratno. Prav vsi, ki jih poznam in so vezani, za nobenega ne vem, niti nisem slišal od koga, da bi varal. Pa nisem špeckahla. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisem tega napisal. Bolje beri. Dodatno ti razlagal ne bom.

Ups, zdaj sem se pa spomnil na enega, ki je priznal. Pa mislim, da njegova ve oziroma sluti. Tolk naivne pa ženske tudi niso. Lažje jim je, ker samo slutijo in ne vejo zagotovo, če je res. Enim je bolj pomembno, da ostanejo “skupaj” z nekom, kot pa to, kakšen je ta odnos. Nekatere pa verjetno to tudi sprejmejo in se ne sekirajo kaj preveč oziroma si potolažijo pri komu drugemu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

VSI zakoni, ki jih poznam, so bolj kot ne žalost. Višje kot je par na družbeni lestvici, večja žalost je. Če je tip šarmanten uspešen dec, kot ta iz naslovnega posta, ima ljubico. Če je tip lolek, ženska pa zanimiva, ima ona ljubimca. če je par reven in proletarski, on išče uteho v gostilni, ona pa pred tv-jem. vse varijante poznam, samo srečnega zakona iz neumnih filmov pa nisem videl še nikjer.

Do pičice podpišem.

Ni treba iz vsakega suma delat dramo, je pa fajn se pogovorit in na novo prevrednotit odnos.

Da ni tisti reven in proletarski tip iz gostilne naš marihuanca (pa da nam je zatajil svojo Ksantipo pred teve-jem?) :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Dobro, da si ateist, če bi bi bil versko vzgajan ali kako drugače ideološko-politično obarvan, bi bil uničujoč, bolj kot sebi, drugim nevaren ekstremist. V vsakem stavku uporabljaš deterministične pridevke VSI/VSE, je črno ali pa je belo, je ledeno mrzlo ali pa je vrelo vroče, je dobro ali pa je slabo…. VSE ženske so k***, izvini majko, i ti si ženo. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dedci, ki se ne kurbajo, pa imajo doma skurbano babo. To je približno isto..

Če ni belo, je pa črno, vse je torej v ekstremih v naravi in v računalniški binarni kodi 0 ali 1.

Ja no, samski se ne kurbajo, kaj se ti zdaj ogroženega počutiš.

Potem so ti iz filma verjetno v srednjem sloju. Počasi izginja.

Teh iz filma ni. Kolk tolk srečne veze vidih še pri teh, ki še niso dolgo skupaj, tam do 5-6 let.

Kaj pa po tem, postanejo reveži ali pa uspešneži?

Verjamem. Več ima moški oboževalk in s tem skušnjav, težje se jim upira.
Vsak si misli, da živi samo enkrat in zakaj ne bi užival. 🙂
In če tudi izgubi ženo zaradi varanja, mu ne bo problem dobiti druge ženske.

Najbolj butasto je da samski tip najvec pozna statistiko vezanih. Ker mu mar vsi povejo, kako varajo svoje zenske, ker je bil tolikokrat v njihovih spalnicah. On pac vse ve. Je skoraj kot bog :))))

Me spominja na enga tipa, ki je okoli razlagal da je samski, doma pa imel punco, ki je bila zposlena, on ne in prek neta lovil frfuljice.

Kaj pa po tem, postanejo reveži ali pa uspešneži?[/quote]

Spet nisi razumel.

Seveda jo poznam. Družim se z ljudmi, veš. Spoznavam ljubice poročenih tipov mimogrede. Ko se mi je še dalo, sem vezanim tipom doma ženske vun popravljal. V glavnem, nič na pamet ne pišem..

Spider, preokupiran si z zvezami in samskimi stanovi drugih ljudi. Če bi bolje prenesel ločitev svojih staršev, ti mogoče sedaj ne bi bilo treba na forumu nonstop isto ponavljati in razčiščevati stvari, ki sta jih imela za predelati tvoj oče in mati ter ne bi bil obremenjen z družinsko stigmo. ki je zate morala pomeniti čustveni pretres => dokazovanje, da so vse zveze obsojene na propad, da so vsi moški kot tvoj oče…

Ti malinovec, pa dokaži, da si kaj boljši od Spiderja, ali pa drži gobec. Zdaj mi bo pa že pokavec, ki niti pijane brucke ni sposoben na wc-ju po.fukat solil pamet.

Ko se obsesivno ukvarjaš z zvezami, samskimi, poročenimi, “tradicionalisti” že vrsto let – se ukvarjaš s kom? S svojo lastno družino oz. s spodletelim zakonom očeta in matere, kar kaže tvoje nezaupanje v možnost in izpodbijanje fakta, da marsikdo tudi najde zadovoljstvo v partnerstvu in družini, da pač ni vse črno-belo.

Ko ti tu prijazno omenjaš mojega očeta in mater, katerih zakon se te nič ne tiče, ko pametuješ vsem po vrsti, pa bežiš pred dejstvom, da nisi nič boljši od mene.

Daj odklopi se od tu, pokaži v reali samemu sebi, da si nekaj drugega, kot jaz, nekaj bolj familiarnega. Dokaži, da si sposoben iemti srečno familijo in vseh prismodarij, ki so baje možne in idealne.

Tisti, ki rabi samodokazovanje in potrjevanje, pri čem koli že, ni na pravi poti, ker ni gotov vase.

Seveda je potrebno potrjevanje. Kdo bo pa resno jemal malinovca, ki teoretizira o stvareh, ki da jih bo storil v prihodnosti?

Jaz sem, tak kot sem. Ti pa nisi nič. Si sposoben vsaj babo za občasen kavs dobit? Študentko? Diplomiranko? Poročeno? Samsko? Si sposoben vsaj kratkotrajnega, ma vsaj 1-letnega bivanja z babo? Si sposoben imet vsaj vročo avanturo? Doživet kaj takega, kar ni najbolj po jusu?

Tolk maš za povedat o takih, kot sem jaz, sam pa si 100-krat slabši, ekr sploh nimaš jajc dobiti niti naših izkušenj, kaj šele d abi imel kakšne poglobljene ersnejše izkušnje. In tak malinovec bo meni tu pametoval, ma daj nehaj..

Kaj to so krave na trgu? 😉 Ne vem, koliko se cena giblje kaj. 😀

Ti niti prikavsnit nisi sposoben, pa o familiji sanjaš, poroki, zvestobi, otrocih…Ojej matjažko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close