Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek to tell or not to tell?

to tell or not to tell?

Ne vem. Spoznanje, da božiček ne obstaja, menda lahko pusti dolgoročne posledice. 🙂

dokler si še v poolu, da bi te kdo kresnil – izkoristi

tvoj bo preje ali sleje kakno nategnil .. ker se ti staraš

Česa ne poveš… A potem ne bi bilo smiselno, da bi izkoristila seks z njim, dokler lahko …?

Nisem povedala, ker se očitno nečesa bojim. Česa – ne uspem ugotoviti.
Antilopa prav pravi, da nisem zaskrbljena. Absurd je, da če sem kdaj v preteklosti bila, sem povedala…
Da bi me varal? Ne, to me zdaj ne skrbi.

Kakšna bo reakcija ob pogovoru? Ne, tudi to me ne skrbi. Se mi bo smejal, in me bo zezal, kot vedno. Ni najmanjše možnosti za kakšen zaplet.

V čem je torej problem? Ali pa si česa nočeš priznati?

Nočeš, da se tokrat smeje in zeza. Raje bi videla, da ti resno pove (še enkrat), da ga druge ne zanimajo. Ne meči si peska v oči in si to raje priznaj.

Psiho.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Rada bi bla frajerka, pa te takele stvari takole mečejo?
ejej če bi bilo vse tako oh in sploh odprto in zaupljivo med vama, ne bi tukaj spraševala neumnosti…. Nekaj tajiš, nečesa te je strah sam nočeš SEBI priznati. Če ne priznaš tukaj te razumem.. ampak sebi? To je tako bedno in patetično kot GF zanikanje 10 letne prisotnosti na MONu.. Babe bedne ste. OK ne vse, so sladke izjeme, vendar redke

EnTip, duhomoren si s tem, da sem 10 let prisotna na monu. To si moral štrikati s katero drugo, pa te spominjam na njo. Veš kje sem bla 10 let nazaj? Ne veš, torej…šc šc šc iz mojega teritorija.

Če mu zaupaš, mu zaupaj svoj dvom oziroma svoj občutek ob tem, kar si zvedela. Razen, če se preveč bojiš razkriti svojo šibkost pred njim. Pa bodi tokrat resna, ne skrivat svojih dvomov in jih zavijat preveč v hec, če ti ni do heca.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja vem kje si bila pred 10 leti… igrala si se v peskovniku in lulala si na kahljico… 🙂

Še zdaj se igram v peskovniku, vam buhteljem podajam lopatko in grabljice.

no ja.. spet si lulanje v posteljo zamenjala z mokrimi sanjami 🙂

Ti me res ne moreš pozabiti. Odplavaj stran.

hehe spet isti debilen odgovor 🙂
GF buuuuuu 🙂

Če se mi pa ne da več.

Hvalabogu dost sta se rajcala. Get a room!
Pandora1, kako boš rešila dilemo?

Jest bi mu po mojem povedala.
Kot prvo…je stvar res zabavna za nek par, ki si VSE deli…mogoče bi pa lahko predlagala
“dan odprtih vrat”, ampak samo za tiste oboževalke, ki so včlanjene v klub?
Kot drugo…tudi on z določenim ponosom in “lastništvom”opaža poglede drugih moških, kadar se
Pandorca še posebej upedena….in mu posredno laska
Kot tretje…to utrdi zaupanje med njma….in vzpostavi odnos “midva” proti “njim”…

In tako dalje…

Ful dobr, skela.

Itak, da mu bo povedala, saj ne bo mogla zadržat zase, če pa že, bo pa on opazil da se nekaj kuha v njej…
Nima kaj za izgubit.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zdaj je res ratal slon iz tega. Ni čudno, da enim moškim zgorijo možganske celice, ker morajo prenašati vse to “obolevanje”:).

Psiho.[/quote]

PMS?

Psiho.[/quote]

Pozabil je na obračanje žepov in ovohavanje perila :))
Nenavadno za Boom-a.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vsi taki dedci, ki jih jaz poznam in so vezani, varajo svoje ženske. Njihove ženske seveda o tem ničesar ne vedo..

Psiho.[/quote]

Pozabil je na obračanje žepov in ovohavanje perila :))
Nenavadno za Boom-a.[/quote]

sej res. le kje sem imel glavo? :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close