Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek To stanovanje

To stanovanje

Kaksno se vam zdi to stanovanje?

(https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/koper-stanovanje_6426154/)

Kako bi del dnevne levo od regala, kjer so vrata dali omare ki ne sodijo v dnevno, tudi v spalnico ne. Bi locili to z steno, pregradno ali kako drugace?

To mi je bolj vsecno kot uni kokosnjak oz kot ste pred dnevi rekli, da je “predelana garaza”

Primerjava s ” ograjenim kokosnjakom”.

(https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/koper-olmo-hisa_6415868/)

Prvo mi je veliko boljse od drugega, ni mi pa top. ?

* z

Ja svetloba. To se rabi. V tistem temnem še depresiven rataš. Zakaj je pa tako nizka cena?

Del z omarami pa ne razumem.

Meni se cena ne zdi nizka. Jaz bi dala manj max 180 000.

Aja glede omar. Najprej sem pomislila da bi kjer je spalnica imela dnevno. Ce bi imela balkon oz teraso bi se. Zato sem to dnevno na sliki mislila dat omare, ki so visoke skoraj do stropa 220cm, jih imam ful. Notri so knjige, enciklopedije… in tu proti oknu bi pa dala eno veliko mizo za racunalnik. In izhod na teraso. Kot nek knjizni del. Samo potem mi ne gre to iz kuhinje, iz dnevne v ta prostor bi bilo top. Iz kuhinje pogled na knjizno sobo mi ni glih blizu.

No ce me uvrsti na ogled, bom potem skombinirala kam dat ta knjizni del ful omar.

Kar si vprasal. Pa tako. Tak kjer je obesalnik tik pred vhodom v dnevno in so vrata( levo gledano od tv) da bi bila na tej steni ta dolga knjizna omara na L. In na sredini sedezna. Da ko sedis je za teboj ta omara in morda spuscene slike iz stropa ali pa roze v loncu, da zakrijejo omare. Al pa sedezna na steni kjer je sedaj njihov tv regal in potem na L proti tem knjiznim omaram ter moja omarca s tvjem tam kjer je njihova sedezna.

Lokacija Markovec mi ni vsecna, ne maram je. Semedela je bolj top.

Ampak razgled na morje. Ufff. Ponoci lucke. Ognjemet. Al pa surfanje gledat… to pa ja. ?

Ce mi je vsecno, potem se odlocam za ogled. Na ogledu pa se moram zacutit sprosceno in prijetno za tam bivat. Ne pa tesnobno, odbijajoce.

Vceraj sem bila zmenjena da okrog 9h poklicem za danasnji dop.ogled. Vse sem doma hitela naredit, da imam mir za ogled. Pa se ne oglasi…?

Kako se ti pa zdi to? Baje da bo gospa prodajala, trenutno je na morju, kdaj se vrne ne vem, je vdova in stara 75, pa tu nima nikogar…

Plus vidim, da je skrajna, zadnja. Da ima malo vrta zunaj, za kake vrtnice, zivo mejo dat.

Od zunaj mi je boljsa od kokosnjaka.

Notri ne ve kaksna je.

Vrtec je takoj spredaj.

Oce je to nasel, tu se je sprehajal in povpraseval ali kdo prodaje kako mirno stanovanje … pa je od poznanih izvedel.

Poglej prosim to koncno belo, 85d…in pokomentiraj od zunaj.

Notri je baje cca 65kv.m.

Je kokosnjak, predelana garaza, ali te spominja na kaj drugo?

Morje ni blizu. Lokacija je poleti zelo prometna.

Hvala! ??

( https://maps.app.goo.gl/YutYaPk9r4s7wVwo6 )

Odgovor na objavo uporabnika
Pogled na grad in morje, 04.09.2021 ob 10:31

Vceraj sem bila zmenjena da okrog 9h poklicem za danasnji dop.ogled. Vse sem doma hitela naredit, da imam mir za ogled. Pa se ne oglasi…?

Kako se ti pa zdi to? Baje da bo gospa prodajala, trenutno je na morju, kdaj se vrne ne vem, je vdova in stara 75, pa tu nima nikogar…

Plus vidim, da je skrajna, zadnja. Da ima malo vrta zunaj, za kake vrtnice, zivo mejo dat.

Od zunaj mi je boljsa od kokosnjaka.

Notri ne ve kaksna je.

Vrtec je takoj spredaj.

Oce je to nasel, tu se je sprehajal in povpraseval ali kdo prodaje kako mirno stanovanje … pa je od poznanih izvedel.

Poglej prosim to koncno belo, 85d…in pokomentiraj od zunaj.

Notri je baje cca 65kv.m.

Je kokosnjak, predelana garaza, ali te spominja na kaj drugo?

Morje ni blizu. Lokacija je poleti zelo prometna.

Hvala! ??

( https://maps.app.goo.gl/YutYaPk9r4s7wVwo6 )

Če imaš rada đumbus…..promet praviš pa še igrišče nasproti. Veš kakšno tulenje je na igriščih? Jaz sem živela nad enim….nikoli več 🙂

Drugače pa meni te mini “hiške” niso. Nič prostora več kot v stanovanju, pa dosti več stroškov ko kaj gre (streha, centralna….).

Mene spominja na mini delavnico, crno obrt…??

Zivim ulico nad igriscem, slisim, me otroci ne motijo. Sploh jih v bistvu ne slisim vec, razen ko pojejo…

Moti me zgornji sosed, nocni hrup in nespanje. Zato moram stran, preden ne crknem tu.

Raje imam lokacijo “morje pod nosom”, tako da samo superge gor in na sprehod, brez avta.

V nasem bloku ima en dva stanovanja na vrhu, en poleg drugega. Prosim ga ce mi enega proda. Pa cinca, bi ne bi…potem mi rece, da ne bo prodal, ker da ne bo drzal denar na banki. Je arhitekt ma dnarja da lahko sanjas.  Prejsnji mesec mi je rekel da bi meni prodal, pa cez dva dni da ne bo ker ne ve kam z denarjem. ?? Ufff, drazi me. Sem bila ze vesela, da se selim samo po stopnicah gor in da imam se boljsi razgled na morje. Ufff.??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close