To moraš biti zares duševno moten …
kot si napsial. boomerji. saj je logično poglej. to so ljudje, ki so najdlje v sistemu. ki jih je najlažje manipulirat. ki so najdlaj v komunističnem sistemu. ki so jim od mlaih nog vladali vedno skrajni levičarji. femnistke in pedrajsi. pedofili in babji narcisi. ki ne znajo nobenega tujega jezika, niso všeči računalnika. ki sem jim je želja po znanju računalništva iz glavei zbila z fejk novicami o tem kako preko računalnika kradejo denar sterejšim ljudem. poznajo njihovo psihhologijo, ker so ji hsami programirali. indoktrinirali v levo fašsitično komunistično lezbično pedofilsko življenje. to je resnica evo. in to so boomerji, njihvi zvesti volilci. jaz drugače nisme za janšo sploh. ker mi je butlj. ampak fsaj malo ima neka desna stališča. vsaj to, da ni skrajni levuhar. da pa nabija proti putinu pa je bolano.
kako leviačrji zmagujejo??!?! ti povem kako. šolski sistem proizvaja ATEISTE, uničuje voljo d volitev, ker se tko en bo nič spremenilo,. med to ko skrajni levičarji levičarke pedofili pedofilke umske bolnice lezbčike, špolnice predagoginje, pravnice, druzboslovlke poslijenke zlorabljenke pa pridno hodijo obokroževat LEVIČARJE kučakota i musarvo posranko kratkonogo debelortiko polapismeno umsko motenko. musarca in golob sta tipuičen produkt MK ULTRA. musarca je narejena v to vlogo. umeski vodljivi retardirank iso dali šolo, izklušnje iz nastopa in prava , da jesedaj spsosobna igrat to vlogo, kao predsednice. kučko jo ej naredil umetno. to so umetno narejeni v funkcijo, da služijo posrancu staremu.
slovenija je že lepa dežela ja. in prav bi bilo, da bi vsi, sodelovali z našo vlado z sitemom. morali bi. tudi jaz bi moral. ampak za to kaj ti ljudje delajo ti skrajni levičarji delajo, to pa ne moreš. mislim to pa ne gre. to pa je ugabno no. če je oblast ok, seveda je treba da vsi pomagamo. logično. ampak ta oblast ni uredu. mislim ne dan i uredu. to je mafija polna toxičnih umsko motenih lezbačik in pedrajsov. pedofilopv in morilcev, lopovov in nespsobnežev. jaz takih ne morme podpirat. žal!! enkrsat mora bit tega kučkota konec.
mi imamo socijalistično federatvino republiko slovenijo. to je pravo ime naše države. dokler nui lustracije in izgon fseh ičev in usličev in kvazi ukrajincev, fseh komunjazrajev iz fseh inštitucji in posali v zapor. za 100 let.
to je sramota, kaj naši ljudjedovolite da vam skrajni levuharji delajo. sram vas je slovenci .
Anonimno964, 28.09.2025 ob 17:32
Še bolj duševno moteni so pa volilci Janše. 100× nategnjeni, 100x nalagani, pa še vedno verjamejo njegovim pravljicam. Jap. Žalostno. Ampak tudi takšni živijo.
Kdor ne razume vsebine jo razglasi za neumnost in avtorja za neprimerno osebo. Kaj reče, ko se pogleda v ogledalo?
yep, raja, folk je tolk naiven, sploh ti ta stari , penziči…to kar aplavdirajo …žalostno je , da oni kot večinski odločajo mladim…ker ta stare mamce pa ateje po dso.- jih pa briga , bodo itak kmal šli za mavrico, ..
a ta mladi pa crkujte…važn. da je mamca volila kt ji je župnik, soseda rekla , da naj…( a , veš Micka , kar Robija obkroži, je tak fejst …itd,itd – pa Mici gre čez tri dni v nebesa in jo briga kako bodo ta mladi živel )…
To je takij: “Še bolj duševno moteni so pa volilci Janše. 100× nategnjeni, 100x nalagani, pa še vedno verjamejo njegovim pravljicam. Jap. Žalostno. Ampak tudi takšni živijo.”
Ko pridejo muslimani v državo, je konec… samo še načrtno ropanje pri belem dnevu in laganje in zavajanje zabite črede, v ozadju pa ekspanzija….
Vsi smo nategnjeni.
Le da so dubajske kurbe za to plačane. Medtem ko nas fukajo v vse odprtine za nič. Za pitje urina faf in fuk je dobila Tinca 10 jurjev, urin 1000 dodatka. Anala 2000 dodatka
Zretje arabskega dreka 30 jurjev v paketu s fukom in fafom in analog.
Moraš met močan želodec za to podrobnosti bo bolje razložila Tinca, veliko pa pove tud na pol dokumentarni poljski film Punce iz Dubaja. Od monaka do ZAE, in jaht, kenede Tinca, pol pa za gej krinko enemu od drog propadlemu pederčku z računi v davčnih oazah in državljanom pokradenim denarjem za gejevsko slamnato ženo aka krinko za ljudstvo.
Kakor se mi je gabil Janša in sem dejalo, da bo tisti ki ga kokne, dobil na Kongrescu spomenik od ljudstva, – resda bo gnil v zaporu ampak spomenik pa bo dobil!!! – v tolikšni ali celo petkratni meri bi se pernatega lotilo samo, ni mi treba postavljat spomenika.
Ko sem še bilo v njegovi stranki, točno dva meseca, sem imelo nekajkrat idealno priliko, da ga podušim, dam goloba v omako tenstat pa sem zamudilo idealno priložnost, da ljudstva rešim še enega nečednega častilca hudiča, tokrat za povrhu smrdečega od moških kurcev, riti in z vonjem po dreku, saj pridno liže anuse.
Pa sem priložnost zamudilo, za kar se domorodnim Slovencem globoko opravičujem.
Levaki, plesat naprej z migranti s koko v nosu in dildom v riti, čipe, kurbe, prodancoi, plačanci, morilci, častilci hudiča, spolni manijaki, pedofili, gbusobe7, moralni zavrženci, tatovi, lopovi morilci slovenskega naroda, SOJENO VAM BO!!!!!
KMALU.
Anonimno 1834, 28.09.2025 ob 19:31
vprašanje, če jih je res 400 000 volilo Svobodo.
Je je , brez skrbi, danes sicer tega nihče več ne prizna, so se pa po volitvah v tisti pijanosti izdali, v teh treh etih jih je nekaj srečala pamet, velika večina se jih je pa potuhnila in čakajo objavo imena novega mesije.
Poznam folk kateri hodi k maši, imajo se za zgledne kristjane, volijo pa SD ali enega od teh instant derivatov.
Samo da ni Janša pravijo !
obkroži zase, 28.09.2025 ob 19:40
Saj zato pa – spodbudit, motivirat ta mlade, da gre dolgoročno za njih in naj pametno izvolijo…
Mladi pametni? Mogoče pred 40 leti. Danes pa je takole:
Na mladih (v današnjih časih) svet pač dejansko ne more stati!
Argumenti:
1. Še nikoli v zadnjih 50-ih letih mladi niso bili manj zainteresirani za politiko. Torej se jim (veliki večini) za bodočnost – JEBE!
2. Še nikoli v zadnjih 50-ih letih mladi niso bili bolj NEprizemljeni, kot so danes. Vzroki: brezperspektivnost, internet, in še mnogo drugih dejavnikov.
3. Še nikoli v zadnjih 50-ih letih mladi niso bili bolj NEsamostojni. Tu spomnim na veliko število mladih, tako fantov, kot deklet, ki živijo v hotelu mama. In jim to stanje seveda
popolnoma odgovarja. Celo želijo si, da bi trajalo in trajalo…
4. Še nikoli v zadnjih 50-ih letih niso bili mladi v tako velikem odstotku na drogah. Da to ni tako?
5. Še nikoli v zadnjih 50-ih letih mladi niso bili manj sigurni vase. V mnogo preveliki meri se zanašajo se na informacije s spleta, na google, na wiki, namesto na svoje izkušnje, ki edine štejejo!
Znanje mladih, ki pridejo s fakultet, pa je, po izjavah nekaterih slovenskih profesorjev, pa tudi delodajalcev – porazno.
Da bom prav razumljen: ti, o katerih govorim, so v večini!
Svet pa bi lahko stal na mladih le v primeru, da večina ne bi bila takšnih, kot sem jih opisal…
Pa še to: štirje mladi Slovenci, ki so (recimo) s projektom uspeli na Kickstarterju, pač ne morejo spremeniti zelo slabega vtisa o mladih Slovencih!
In Slovenkah (Only fans, Dubai).
400 000 bedakov na 490 000 podlage, 28.09.2025 ob 19:52
Je je , brez skrbi, danes sicer tega nihče več ne prizna, so se pa po volitvah v tisti pijanosti izdali, v teh treh etih jih je nekaj srečala pamet, velika večina se jih je pa potuhnila in čakajo objavo imena novega mesije.
Poznam folk kateri hodi k maši, imajo se za zgledne kristjane, volijo pa SD ali enega od teh instant derivatov.
Samo da ni Janša pravijo !
Čas beži.
Matilda kosi.
Slovenija pa se na mestu vrti… In se še bo.
Ja, 28.09.2025 ob 17:59
Nisem niti za goloba, niti za janso, preden se kdo vtakne, v bistvu so zame vsi politiki za odstrel. Ampak golobova vlada bolj negativno vpliva na moje zivljenje kot vse vlade doslej skupaj. Preziram vse, ki so volili to golazen levicarsko.
Preziram tako goloba kot Janšo, ampak Janša je mnogo bolj negativno vplival na moje življenje v času svojega vladanja, prav tako pa je neprimerljivo bolj škodljivo vplival na Slovenijo kot državo. Vodil jo je po poti totalitarističnih držav. Skušal si je podrediti sodstvo, policijo, medije, ustrahovati institucije, ki v demokratičnih državah skrbijo za pravno državo. Katastrofa.
Če bi vsak posameznik dal ego v drugi plan in dal skupni dobro v prvega, ne bi NIKOLI več OBKROŽIL Janše. Gre za ostanek komunizma. Nečesa, kar smo že zdavnaj presegli.
Če bi vsak posameznik dal ego v drugi plan in dal skupni dobro v prvega, ne bi NIKOLI več OBKROŽIL Janše. Gre za ostanek komunizma. Nečesa, kar smo že zdavnaj presegli.
A Milan iz Murgel, ki pa še vedno predlaga, upravlja in na žalost celo nastavlja PM-je, pa ni ostanek?
In ne samo ostanek, je v Sloveniji vodja prepovedane ideologije, ki je (nekaj let star sklep sveta Evrope) izenačena z nacizmom in fašizmom…
Nisem za Janšo.
Star dec, 28.09.2025 ob 22:52
A Milan iz Murgel, ki pa še vedno predlaga, upravlja in na žalost celo nastavlja PM-je, pa ni ostanek?
In ne samo ostanek, je v Sloveniji vodja prepovedane ideologije, ki je (nekaj let star sklep sveta Evrope) izenačena z nacizmom in fašizmom…
Nisem za Janšo.
DEj pusti reveža Kučana pri miru. Ogromno je naredil za slo in upravičeno počiva v penziji. To so pravljice za janševe ovčice, da imajo dežurnega grešnega kozla. Kučan že dolgo nima nobenega vpliva in ga noče imet. Vsake toliko da kako izjavo, če ga kdo kaj vpraša in to je vse. Kriviti enega 90-letnega penziča za svojo nesposobnost je patetično.
Anonimno218, 28.09.2025 ob 22:09
Preziram tako goloba kot Janšo, ampak Janša je mnogo bolj negativno vplival na moje življenje v času svojega vladanja, prav tako pa je neprimerljivo bolj škodljivo vplival na Slovenijo kot državo. Vodil jo je po poti totalitarističnih držav. Skušal si je podrediti sodstvo, policijo, medije, ustrahovati institucije, ki v demokratičnih državah skrbijo za pravno državo. Katastrofa.
Janša si je skušal podrediti zgoraj našteto, Golob pa je to dejansko naredil. Politične čistke v policiji, mediji, ki ne dovoljujejo komentiranja, nadzorovanje sodstva, laiki narekujejo zakone … tega je toliko, da smo postali apatični. Kje so zdaj kolesarji, kje so bralci ustave pred parlamentom? Aja, oni so za Svobodo, briga jih propad demokracije.
Forum je zaprt za komentiranje.