Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija To je Andrej

To je Andrej

Jaz bi tudi tole pesmico!

Najlepša hvala vnaprej!

Eva (eva.ferlic@gmail.com)

Spoštovana go. Sonjaos,

ko prebiram tele vrstice na forumu, se mi kar solzijo oči. Ali je možno z vaše strani pridobiti pesem To je Andrej?
Ne bom govorila o temu, da sem preiskala vse možno od interneta do mule…

Lepo prosim, če ste tako ljubeznivi in mi pesem pošljete na naslov sandikova@gmail.com.

P.S. Kaj pa pesem Lidije Kodrič – Šestnajs let? Če jo kdo ima bi bila zelo vesela pridobitve omenjene pesmi…

Lep pozdrav,
Polona

Vidim, da nisem jaz edina ki bi rada to pesem.

Z mojim imava 13.9.2008 poroko in bi ga rada presenetila s to pesmijo To niso sanje, to je Andrej. Namreč tudi on je Andrej.

Ce je kdo ima, naj mi jo cimprej poslje na mail jerneja_klec@hotmail.com

Tudi jaz bi prosila omenjeno pesem prosim.

Hvala!

mamimajagmail.com

lp Maja

Naslov je mamimaja@gmail.com

Hvala.

lp Maja

Prosim za posredovanje te pesmi tudi meni na grum.91@gmail.com.
Hvala. LP, Jan G

Super, super… me veseli, da vas je toliko ljubiteljev te pesmi. 😉

Hvala tebi, da jo hočeš imeti. 🙂

Birot

Oohhhh, jaz bi tudi, lepo prosim, že sto let je, odkar sem jo nazadnje slišala in znam samo pol refrena in nikjer je ni več slišati, tako da bi bila silno hvaležna …
trebjorn@gmail.com

Lepo pozdravljeni! Tudi jaz sem zanjič slišal pesem Sonja In Andrej, ter mi je zelo lepa, tudi zato ker mi je ime Andrej. Našel sem original od Patrika, vendar bi si zelo želel še v slovenščini od Sonje Gabršček.
Ker sem opazil opazil, da to pesem imate bi lepo prosil če mi lahko kdo pošlje to pesem na moj mail : cimpersek@gmail.com
Hvala!

Tudi jaz bi želel to pesem. Mi jo lahko kdo pošlje na naslov toddo@email.si?

Tisočkrat hvala.

Imate kaj lepši večer? 😉

Kako težko je včasih najti kaj takega, kar ti sicer polepša dan. Omenjene skladbe ne slišim ravno pogosto na radiu, tako da bi tudi sam prosil zanjo. Pesem je tako polna optimizma in veselja, da v tem času še kako prav pride.

samostur@hotmail.com

Hvala, B.

Prosim če lahko kdo pošlje še meni za mojo Sonjico in zame… na andrej_nov@hotmail.com.

100x hvala, a

Sorry Andrej, šele danes sem opazil tvoj mail… pesem je že na poti 🙂

živjo!!

tudi jaz in moj brat andrej si želiva tole pesmico..
a jo lahko prosim dobim na mail sonja1986@gmail.com

Hey!!!

Verjetn se more enmu k vse tole okol pošila, že prou fajn mešat 🙂
tut jest že ful doug iščem ta komad, pa ga nikjer ne najdem,
a je mejbi kšna šansa da ga še men pošlete, če se že niste naveličal

mich@email.si

res bi biu ful veseu, hvala!!! LEP POZDRAV

Pesem iščem na mule že lep čas, a mi jo lahko pošljete na naslov :
jozicakambic@yahoo.com
Dvala lepa. Lep pozdrav

prosim za pesem od sonje gaberšček.sonja in andrej

pošlji na i.rogi1@gmail.com hvala

Tudi jaz bi prosil za to pesem. roktheslayer@hotmail.com

Hvala!

Ali ne bi bilo boljše imeti celo CD poščo z največjimi uspehi Sonje Gabršček. Gori so lahko poleg Andreja tudi Breskvice, Iščemo očka, Pilula,Hura za fanta,… Vse te pesmi ima v svojem arhivu Založba kaset in plošč Rtvslo, ki je že izdala podobne zbirke drugih pevk. CDja Sonje Gabršček še niso izdali.
Predlagam da pišete direktorici mojca.menart@rtvslo.si in predlagajte izdajo CDja.

Žalostno rečeno ampak na RTVSLO so sami bebci, ki so tam le zaradi denarja, skupnega s kulturo in glasbo pa imajo zelo malo (če sploh kaj).
Ok, se opravičujem; verjetno se najde kakšen biser, ki pa ni uslišan s strani vodstva.

Jaz sem jim že ničkolikokrat pisal pred leti. Sem rabil kakšen posnetek, sem bil pripravljen odkupiti avtorske pravice od pesmi katerih ljudstvo sploh ne pozna, saj so šle takoj po izdaji v pozabo itd itd. In vedno ampak prav vedno ni nihče s tam pokazal kakršnegakoli interesa.

Kadar jih kličem (zdaj nekaj let več ne, ker sem spoznal, da so obupni), pa naj bo ura 9 zjutraj ali 14 popoldne, vedno so odsotni ali na malici in pridejo čez eno uro. Mine ena ura in te osebe več ni v zgradbi.

Jih recimo pokličeš, da rabiš album ta-pa-ta iz leta 198x ali 199x. V zbirki ga imajo, originalnega primerka se več ne da kupiti, ponatisa ne mislijo delati, presnemati ga ne mislijo.
To še ni tako obupno…

Se vrnem (ali pokličem) čez nekaj dni ali tednov nazaj.
Tokrat imam pisno dovoljenje avtorice CD-ja, da mi dovoli ponatis njenega albuma oziroma uporabo določene pesmi in dovoljenje, da mi jo posreduje RTVSLO. To predstavim RTVSLO in loleki sploh ne vedó kaj s tem narediti. Ni interesa, ni znanja, ni volje, sami med seboj nimajo pojma kdo je za kaj takega pri njih zadolžen…
Potem, ko vidijo, da sem resen, imam vsa potrebna sredstva, poznam vsako “nepomembno” podrobnost…, no potem pričnejo z izgovori, da sama avtorica mi tega ne more dovoliti ampak se moram obrniti na osebo, ki je v tistih časih stala za izdelavo tega izdelka ter na odgovornega s tistih časov, ki je imel čez pogodbe o avtorskih pravicah itd. Te osebe pa ali ni več med živimi ali pa je v pokoju in se ji kratkomalo j*** za nekdanjo službo. Kot ima tudi prav, vendar ne vem zakaj se potem tovrstna pooblastila še vedno držijo teh oseb in se ne prenesejo na celotno družbo iziroma na aktivne zaposlene.
Skratka… – katastrofa.

Včasih bi človek pričakoval, da, če srečaš mizarja, ki svoj posel do potankosti obvlada in ga ima rad ali pa arhitekta, ki se v posel poglobi za vsakega naročnika posebej,
da se bo tudi v državnih ustanovah našla oseba, ki tisto, kar počne, počne in zaradi profesionalnosti in zaradi osebnega navdiha ter veselja.

A imam občutek, da so na RTVSLO sami roboti, ki imajo z radiem in televizijo toliko skupnega kot fižol pa jambor na gusarski ladji.
Koliko pa vedó o slovenski glasbi, filmu, prireditvah, piscih besedil in režiserjih, pa rajši ne vem, ker bi bilo njihovo znanje zagotovo porazno.

In takšen skrajno profesionalen odnos potem nas skrajne ljubitelje kulture, starih zvočnih zapisov in videposnetkov prisili v to, da material nelegalno kopiramo ali ga nabavljamo “pod pultom” drugje.
Žalostno.

Lepo lepo bi tudi jaz prosila za pesem:
pizzastabascom@gmail.com

Hvala in lep dan

"I dont care about money, but they are good for my nerves" -Ingmar Bergman

A res nima nihče za poslati pesem od sonje gaberšček_sonja in andrej na stariha@gmail.com

Tudi jaz bi lepo lepo prosila za pesmico od Sonje Gaberšček: Sonja in Andrej………..na binka52@gmail.com

New Report

Close