Najdi forum

TO

Do 16h je glasovalo 505 000 ljudi, plus predčasni, plus tujina ?

Se ne spomnim take udelezbe, zdaj je treba to samo ponoviti na volitvah.?

In koga bi volilo ?

Levo desnosučno mavrično mafijsko golazen ?

Kogarkoli, samo ne teh, ki jih imamo  sedaj.

Čisto odvisno, kdo je danes volil.

Pri predčasnih je najbrž % proti 80%, danes pa vprašanje.

Odgovor na objavo uporabnika
cifre, 11.07.2021 ob 17:50

Čisto odvisno, kdo je danes volil.

Pri predčasnih je najbrž % proti 80%, danes pa vprašanje.

Kdaj bodo predčasne??  Je že skrajni čas.

Bistvo je, da se je folk zmigal.

In da uno “sej nima smisla” ni vec tako samoumevno.

Ste ziher da med to volilno udelezbo niso ze vsteti tisti ki so glasovali predcasno?

Nisem ziher, 11.07.2021 ob 18:01

Ste ziher da med to volilno udelezbo niso ze vsteti tisti ki so glasovali predcasno?

Ja, to so podatki ZA DANES od DVK.

Da, vse predhodne glasove prištejejo današnjim.

Danes volil ni nihče.

no-ja109, 11.07.2021 ob 20:59

Danes volil ni nihče.

Zato sem pa napisala, da so glasovali.

Robi567, 11.07.2021 ob 17:44

In koga bi volilo ?

Levo desnosučno mavrično mafijsko golazen ?

Vse razen zlobnežev, ki jim iz oči strelja sovraštvo.

Sem bila zmerno optimisticna, ampak 9:1 je kar dober rezultat ?

Replika541, 11.07.2021 ob 21:50

Sem bila zmerno optimisticna, ampak 9:1 je kar dober rezultat ?

Huda zaušnica barabam.

Ja, dobro je šlo. Dober signal – da se vse da!

Super rezultat, tudi jaz sem ga bila zelo vesela. Ko bodo pristete se predcasne glasovnice, bomo dosegli kar dvakratni kvorum ???. Velika nagrada za vse aktiviste in super obcutek, ko ves, da.si 1/700.000-ino tudi sam zasluzen za to zmago ???.

Število nekaj čez 100.000 glasovnic “za” je zares problematičnih za Ivana.  Vsaj 250.000 bi jih lahko nabral, pa jih ni.

Si upam trditi, da tole rinjenje v železno zaveso pomeni izgubo pripadnikov stranke SĐS.  Domobranclji nikoli ne bodo glasu za Ruse in Kitajce, tako pač je.

Pa ne da bo zaradi tega rezultata moral desničar, ki že tri leta zasipa obrežje Horjulke na Dobrovi, tistih par sto kubikov svinjarije odpeljat?

Skoraj bi se upal stavit, da je ne bo.

Super da je referendum uspel. Pripravljamo zidanje vikenda ob Krki, po veljavnem zakonu ni ovir. Bravooooo.

nič, 11.07.2021 ob 23:31

Super da je referendum uspel. Pripravljamo zidanje vikenda ob Krki, po veljavnem zakonu ni ovir. Bravooooo.

Meni tole tudi nč jasn’! hahahahahhooo. Ljudje sploh ne vejo za kaj se je šlo. So sploh kaj razumeli? sploh kaj vejo o veljavnem zakonu. To je bil dobesedno spet čredni nagon. Ko bodo dojeli,da so se z glasovanjem blamirali bo spet vsak rekel,da ni bil na referendumu. Kot ponavadi!

Tudi jaz bom na obali zdaj ogradil svoje zemljišče, plačujem davek od zemljišča, po mojem zemljišču nihče ne bo dostopal do vode. Kako bo kdorkoli prišel do vode me ne briga, saj voda ni moja. Vode nikomur ne prepovedujem. Voda je od vseh, zemljišče pa je samo moje, samo jaz plačam davek od zemljišča. Na tujem travniku ne smem nabirati regrata in rožic, po tujem travniku ne smem hoditi. Po tujih njivah ne smem hoditi,po tujih gozdovih ne smem hoditi kaj šele, da nabiram gobe, gozdne sadeže itd.

Tole bo še zabavno.

V tej temi vsi še zdaleč niso glasovali politično obarvano.

Tako da, mislim, da udeležbe na volitvah take ne bo, pa tudi če bo, ni rečeno, da bo šla v to smer v katero si želiš 😉

-misst-, 12.07.2021 ob 08:56

V tej temi vsi še zdaleč niso glasovali politično obarvano.

Tako da, mislim, da udeležbe na volitvah take ne bo, pa tudi če bo, ni rečeno, da bo šla v to smer v katero si želiš 😉

Včeraj sem brala anketo, menda je 88% ljudi izjavilo, da se bodo udeležili naslednjih volitev, kar je rekord vseh časov. Tudi če ne napihnjeno, je še vedno super.

Ljudje imajo res dovolj.

Bristol351, 12.07.2021 ob 00:13

Meni tole tudi nč jasn’! hahahahahhooo. Ljudje sploh ne vejo za kaj se je šlo. So sploh kaj razumeli? sploh kaj vejo o veljavnem zakonu. To je bil dobesedno spet čredni nagon. Ko bodo dojeli,da so se z glasovanjem blamirali bo spet vsak rekel,da ni bil na referendumu. Kot ponavadi!

Tudi jaz bom na obali zdaj ogradil svoje zemljišče, plačujem davek od zemljišča, po mojem zemljišču nihče ne bo dostopal do vode. Kako bo kdorkoli prišel do vode me ne briga, saj voda ni moja. Vode nikomur ne prepovedujem. Voda je od vseh, zemljišče pa je samo moje, samo jaz plačam davek od zemljišča. Na tujem travniku ne smem nabirati regrata in rožic, po tujem travniku ne smem hoditi. Po tujih njivah ne smem hoditi,po tujih gozdovih ne smem hoditi kaj šele, da nabiram gobe, gozdne sadeže itd.

Tole bo še zabavno.

Če mene vprašaš je bil največji problem v tem, ker niso dopustili javne razprave, posledično se ni upoštevalo drugih mnenj ter ker se je vse sprejemalo na hitro. Poleg tega je zakonodajo sprejemala vlada, ki trenutno ni najbolj priljubljena. Ko sem sam videl kako se ljudje zavzemajo za ta referndum, sem si mislil – da morajo biti brutalne spremembe zakonodaje. Pa sem si vzel čas in kot prvo sem bil presenečen, da je bil največji problem v 2 členih zakona (37. in 69.) oz. enega so celo črtali in tako je bil problem le v 37. členu in interpretaciji “drugih objektov”. In itak je še zadaj toliko varovalk da glava peče.

V glavnem stvar je bila podobna, kot je bil referendum o družinskem zakoniku leta 2012. Par sprememb nič drastičnega, a napihovalo se je kot da bodo otroke kradli in jih gejem dali.

Aja? Kako pa točno boš ti na priobalnem pasu po starem zakonu postavil ograjo legalno? Kdo ti bo dal soglasje?

Gospod Janez Janša bo dal vsem dovoljenje, ki se trudimo v kleti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close