TO
nič, 11.07.2021 ob 23:31
Super da je referendum uspel. Pripravljamo zidanje vikenda ob Krki, po veljavnem zakonu ni ovir. Bravooooo.
Meni tole tudi nč jasn’! hahahahahhooo. Ljudje sploh ne vejo za kaj se je šlo. So sploh kaj razumeli? sploh kaj vejo o veljavnem zakonu. To je bil dobesedno spet čredni nagon. Ko bodo dojeli,da so se z glasovanjem blamirali bo spet vsak rekel,da ni bil na referendumu. Kot ponavadi!
Tudi jaz bom na obali zdaj ogradil svoje zemljišče, plačujem davek od zemljišča, po mojem zemljišču nihče ne bo dostopal do vode. Kako bo kdorkoli prišel do vode me ne briga, saj voda ni moja. Vode nikomur ne prepovedujem. Voda je od vseh, zemljišče pa je samo moje, samo jaz plačam davek od zemljišča. Na tujem travniku ne smem nabirati regrata in rožic, po tujem travniku ne smem hoditi. Po tujih njivah ne smem hoditi,po tujih gozdovih ne smem hoditi kaj šele, da nabiram gobe, gozdne sadeže itd.
Tole bo še zabavno.
-misst-, 12.07.2021 ob 08:56
V tej temi vsi še zdaleč niso glasovali politično obarvano.
Tako da, mislim, da udeležbe na volitvah take ne bo, pa tudi če bo, ni rečeno, da bo šla v to smer v katero si želiš 😉
Včeraj sem brala anketo, menda je 88% ljudi izjavilo, da se bodo udeležili naslednjih volitev, kar je rekord vseh časov. Tudi če ne napihnjeno, je še vedno super.
Ljudje imajo res dovolj.
Bristol351, 12.07.2021 ob 00:13
Meni tole tudi nč jasn’! hahahahahhooo. Ljudje sploh ne vejo za kaj se je šlo. So sploh kaj razumeli? sploh kaj vejo o veljavnem zakonu. To je bil dobesedno spet čredni nagon. Ko bodo dojeli,da so se z glasovanjem blamirali bo spet vsak rekel,da ni bil na referendumu. Kot ponavadi!
Tudi jaz bom na obali zdaj ogradil svoje zemljišče, plačujem davek od zemljišča, po mojem zemljišču nihče ne bo dostopal do vode. Kako bo kdorkoli prišel do vode me ne briga, saj voda ni moja. Vode nikomur ne prepovedujem. Voda je od vseh, zemljišče pa je samo moje, samo jaz plačam davek od zemljišča. Na tujem travniku ne smem nabirati regrata in rožic, po tujem travniku ne smem hoditi. Po tujih njivah ne smem hoditi,po tujih gozdovih ne smem hoditi kaj šele, da nabiram gobe, gozdne sadeže itd.
Tole bo še zabavno.
Če mene vprašaš je bil največji problem v tem, ker niso dopustili javne razprave, posledično se ni upoštevalo drugih mnenj ter ker se je vse sprejemalo na hitro. Poleg tega je zakonodajo sprejemala vlada, ki trenutno ni najbolj priljubljena. Ko sem sam videl kako se ljudje zavzemajo za ta referndum, sem si mislil – da morajo biti brutalne spremembe zakonodaje. Pa sem si vzel čas in kot prvo sem bil presenečen, da je bil največji problem v 2 členih zakona (37. in 69.) oz. enega so celo črtali in tako je bil problem le v 37. členu in interpretaciji “drugih objektov”. In itak je še zadaj toliko varovalk da glava peče.
V glavnem stvar je bila podobna, kot je bil referendum o družinskem zakoniku leta 2012. Par sprememb nič drastičnega, a napihovalo se je kot da bodo otroke kradli in jih gejem dali.
Forum je zaprt za komentiranje.