Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TN Pakoštane – slamnate hišice

TN Pakoštane – slamnate hišice

Spoštovani vsi, še posebej tisti, ki imate z našim izborom že kakšne izkušnje.
Imava 3,5-letno hčer, sama bom v drugem trimesečju nosečnosti, pa me zanima kar največ podatkov. Kakšne so počitnice v teh hišicah, sanitarije, postrežba, je plaža dovolj senčna, otroški klub – kakšno je igrišče …
Kar je zanimivo vedeti, pa se vam ljubi napisati … Morda kakšno opozorilo.

Hvala! In vsem lepe dni,
Tina

Lani junija so bili tam naši prijatelji s tremi otroki (starost 8 – 16 let), so se zelo pohvalili. Predvsem so omenjali animacije za otroke in tudi za odrasle. Hrana super in nasploh vse. Baje, da grejo letos spet. To sem si zapomnila, če te še kaj zanima, pa napiši in jih bom vprašala.

Deti, hvala za podatke 🙂
Pa lep dan.

Mi smo bili v Pakoštanih v apartmaju, smo se šli večkrat kopat na to plažo pri slamnatih hiškah, že več let. Je sama mivka, ful vročina, senca dreves je na travi za plažo. Hiške nimajo elektrike, zelo majhne, samo ena preprosta omarica, do WC-jev moraš hodit-lahko zelo daleč. Higiena je bila dokler so imeli ta klub Francozi, super, sedaj pa je bolj tako. jaz bi šla tja, ko moja 3,5 letnica malo zraste, pa noseča tudi ne, ni dovolj udobja, razen, če ste res avanturisti.

Hvala 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close