Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tkole pa v resnici zgleda Petra Kerčmar

Tkole pa v resnici zgleda Petra Kerčmar

Uf, pa je res razlika očitna.. Prej mi je bla boljša, bolj simpatična.

Enaka je , le da ima zdaj umetne trepalnice in lasne podaljške . Sebe poglejte z in brez makeupa

Na tv je videti prva liga (stas in obarz), na tej sliki je v faco druga liga. V obej primerih pa ok., čeprav maskerji nebi smeli tako polepšat nastopajoče, kot polepšajo njo v obraz, preveliko odstopanje v njen plus. Fora je v tem, da je za tako malo deželo kot je Slo. kar preveč tv postaj in valjda, te ženske, ki govorijo morajo biti lepe, tudi, če same tega nočejo, saj si televizije tudi s tem dvigujejo geldanost.

Se ti bolje počutiš, da si prišla firbcat, zdaj pa moraliziraš? He he zelo prozorna si.[/quote]

o prozornosti najprej presodi pri sebi

na fotki pa prav v redu zgleda, kaj ali bi morala biti kaj drugačna in po kakšnih merilih?

in kot vidiš, je kar nekaj vprašanj, kaj je namen teme, očitno nas je veliko prozornih

In v čem točno je tvoj problem? Sem kje zapisala vrednostno sodbo, opazko glede videza? Zakaj ne greš težit novinarju, ki je napisal ta članek? Temo si pa vseeno odprla…[/quote]

kje pa si kak članek navedla?

objavila si fotko in ničesar drugega. Torej, se zdaj bolje počutiš ali zakaj si to objavila – v uvodnem postu ni tvojega komentarja poleg.

Večkrat se zgodi, da se razne plastične operacije ponesrečijo ali čez čas slabše izgledajo kot prej. Pomislila sem, da je mogoče kaj podobnega v tem primeru, zato sem temo pogledala. Se opravičujem, če sem ti stopila na rep.

No ti IN? kaj pa tebe že cel dan muči, da se tako vsajaš? Meni je pa fajn, da je objavila, ker so tu vsake toliko časa teme o tem, kakšna zgleda tale Petra pa da je menda kirurško popravljena. Zdaj pa vidimo, kakšna je zgledala prej.

V kolikor ta foto ni stara deset let, sem presenečena nad mladostnim izgledom….

http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/foto-taki-so-bili-nekoc-bi-jih-prepoznali

Piše, da je fotka iz leta 2006. No a uganete, kdo je pa tole?

[img]http://www.slovenskenovice.si/sites/slovenskenovice.si/files/styles/s_610_x/public/2015/04/15/05567×9509.jpg?itok=Xof_Yb2v[/img]

Luštna sta, oba.
Natur mi izgleda boljše, kot na tv.

Fotka je stara 10 let.

Ta športni komentator – svoje čase TOP!

Zdej je pa neki presušen, udrte oči, ves grintav………….. ‘zdravo življenje’!! Ona neki meglo meša na Sodišču.

Obup, kaj znajo ene babe naredit iz svojih tipov. Ista je KOŠIRJEVA od Jurčka:(

Bergant izgleda bolje kot marsikdo v svojih letih!

Vsaka čast!

Brez licila zgleda veliko bolj simpaticna.

ja, šminka res marsikaj popravi, prekrije, spremeni. Iz še take šeme naredi lepotico ali lepotca.
sej zato jih pa imamo, ne…mislim šminke

Ja, kadar jo kamera kaže s primerne razdalje, primerno osvetljeno in pod določenim kotom. Drugače pa je sedaj njen obraz zelo “postrani” naštelan, žal se to opazi tudi na ekranih. Ta prilepljena fotografija je stara vsaj 8 let, ko je tudi njen partner imel še več las.

In izgleda dosti starejša, kot je v resnici, obraz dosti bolj utrujen zaradi težkega makeupa in popravkov, Škoda, da je to naredila svojemu obrazu, da ga je prehitro umetno postarala.

Ta športni komentator – svoje čase TOP!

Zdej je pa neki presušen, udrte oči, ves grintav………….. ‘zdravo življenje’!! Ona neki meglo meša na Sodišču.

Obup, kaj znajo ene babe naredit iz svojih tipov. Ista je KOŠIRJEVA od Jurčka:([/quote]

Mogim deluje tako, kot bi imel motnje hranjenja.

1. Res ne razumem tistih, ki govorijo, da je Kerčmarjeva lepa, ampak OK, o okusih nima smisla razpravljati.

2. Neizpodbitno dejstvo pa je, da je ženska v zadnjem času močno obdelana in da vedno bolj spominja na Donatello Versace (za primerjave slikc boste morali pa sami guglat). Kar je žalostno.

Je novinarka in TV voditeljica ne pa manekenka ali igralka. Ne vidim smisla v tej temi.

Mislim, da je tema o lepotnih posegih, kako nekdo izgleda prej in potem. Pri Petri je žal vidno iz Lune, da je podlegla, in to ne preveč posrečeno….

Ja in ?!? kaj ji manjka ?
S čim se nekateri ukvarjate. Preveč časa imate…..

Jah lej no če si medijsko izpostavljena oseba, da služiš z javnim nastopanjem in svojim izgledom in opravljaš tak poklic, da si vsakodnevno pred kamero, moraš imeti po kakršnihkoli popravkih ali pretiranem ličenju malo samokritike kako bo, ko se postaviš na ogled pred kamere, ker kamere so izjemno kritične in pokažejo marsikatero pomanjkljivost, estetski popravek, sploh ko svetloba včasih pade pod drugim kotom, kot ponavadi ali ko naredijo bolj zoom, od blizu, takrat se šele opazi. Verjetno dajejo nekateri že prepoved, da jih ne smejo več od bizu snemat 🙂

Hudo je, če oseba podleže lepotnim popravkom in ne zna nehati ( to je novodobna zasvojenost z lepotnimi posegi), kar se hitro opazi – primer je naprimer Donatella Versace, pa gdč. Čepin tudi. In žal jima nekatere slovenke pridno sledijo. Saj če bi dobro zgledalo, estetsko po estetskih popravkih, je OK, samo da je pa obraz vidno umeten in slabo popravljen, potem je pa hudo in se je za zamislit. Tudi gledalci, ki moramo to gledat, plačujemo RTV prispevke. Pa ne mi sedaj servirat, da naj preklapljamo, ker včasih so vsebinsko zadeve zanimive, samo vizuelno so malce freaky…..

A se je prijavila na lepotno tekmovanje da jo tako ocenjujete?

Dela v javni službi in je zato urejena. Super se oblači in dobro zgleda.  Všeč mi je tudi njena izgovorjava ki je jasna in čista.

Če pa jo vidite v prostem času nenaličeno pa to najbrž pomeni da je sproščena in se požvižga na take koke kot ste ve.

Odgovor na objavo uporabnika
pred plastiko, 18.04.2015 ob 10:26

[img]http://www.slovenskenovice.si/sites/slovenskenovice.si/files/styles/s_610_x/public/2015/04/15/06062×7885.jpg?itok=OeAshP2E[/img]

slabo kopiran link
btw: 90% žensk je takih, da pohitijo zjutraj v kopalnico se urediti, predno se desc v isti postelji zbudi ☺

Petra je takšna kot je. Pomembno je pa predvsem kako opravlja svoje delo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close