Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tkole pa v resnici zgleda Petra Kerčmar

Tkole pa v resnici zgleda Petra Kerčmar

[img]http://www.slovenskenovice.si/sites/slovenskenovice.si/files/styles/s_610_x/public/2015/04/15/06062×7885.jpg?itok=OeAshP2E[/img]

Kaj pa je pomen te teme? Da sedaj izgleda boljše? Da je na TV drugačna?

na televiziji imajo take tete, ki imajo take stvari, ki se jim reče puder in ličila

Če je ženska lepa, ni take velike razlike, ko je našminkana ali ko ni.

Ja ok no.Petra kot Petra samo brez šminke.

Ni neka lepotica ,takih kot je ona je po ulici vsaka druga…nič posebnega.

Šminka,garderoba,podmazan jezik in TV pa nardi famo iz tega-nje.

Brezveze.

Ženska povprečnega videza !

Drugače pa ok.

1. izgleda fajn tudi nenaličeno. Upam, da ima zdaj malo gostejše obrvi, mode se pač menjajo.
2. ima ljubečega partnerja, ki povrh še dobro zgleda. Ga imaš tudi ti?

Meni je pa tukaj bolj všeč. Prav lepa ženska je.

Na tej fotki ji pa prav nič ne fali.

____________________________________________________ Only the stupid need organization, the genius controls the chaos! A.E. [url=http://www.ogrevanje-hlajenje.net]Toplotne črpalke[/url] | [url=http://www.alterish.com]Alterish.com - Let's cook[/url]

[img]http://govori.se/media/cache/upload/Photo/2013/05/31/s23_36_kercmar_hk-1_fbimage.jpg[/img]

čisto nič posebnega ni ta ženska, kar se videza tiče…ne vem pa, v čem je fora tega posta..kakšne plastike??

Ne vem zakaj se trudite poiskati slike, na katerih bi zgledala stara ali “ne-lepa” ali karkoli že… Če ti je nekdo všeč po videzu, ti bo na vsaki sliki všeč in tudi, ko se postara in ko je brez ličil.

Razen tega se mi zdi, da tole lima gor mularija okrog 20. Tisti, ki smo nad 30, so nam take ženske zelo všeč, otročaje pa moti vsaka guba ali imperfekcija na obrazu. Je že tako, da moški z leti razvije pravi okus za ženske in vidi lepoto, ki je prej ni videl. Ampak kolikor sebe poznam, bi mi bila tale punca seksi tudi, če bi bil sedajle star 18.

To sliko mi je pač vrglo ven tu na MON-u, nek članek o tem, kako zvezde zgledajo v resnici. In ker je na tej sliki totalno drugačna kot na TV sem jo prilepila sem. Je pa bila ona sicer izbrana za miss slovenskih novinark.

in kaj zdaj? Se bolje počutiš po objavi te fotke?

Se ti bolje počutiš, da si prišla firbcat, zdaj pa moraliziraš? He he zelo prozorna si.

No jaz sem vesel, da si jo objavila. Lepa je 🙂

In v čem točno je tvoj problem? Sem kje zapisala vrednostno sodbo, opazko glede videza? Zakaj ne greš težit novinarju, ki je napisal ta članek? Temo si pa vseeno odprla…

In v čem točno je tvoj problem? Sem kje zapisala vrednostno sodbo, opazko glede videza? Zakaj ne greš težit novinarju, ki je napisal ta članek? Temo si pa vseeno odprla…[/quote]

Avtorica, sploh se ne sekiraj, nikjer nisi napisala nič takega. Vzamem nazaj tisto glede otročajev. Ker si ženska, se ti oprosti, ampak velikokrat kakšni zafrustrirani fantje, ki nimajo zdravega odnosa do žensk, potem skušajo na ta način pljuvati in se s tem tolažijo. Očitno ta članek razkriva, da so nekatere ženske zelo lepe tudi brez ličil (po mojem jih je kar večina). In še enkrat, vesel sem, da si odprla temo, da lahko pokomentiramo žensko lepoto.

O, zlata sta…meni sta simpatična. Prav pašeta skupaj.

Tud on je zelo drugačen kot pred kamero. A boste tudi zanj rekle, da je pred plastiko?
Pač ličila in make up naredi svoje, če ste kdaj gledale oddajo Znan obraz ima svoj glas lahko vidite, da z masko naredijo popolnoma drugega človeka, tako da…..
MEni sta oba všeč.

Pa kaj si ti kaj lepša zato? Te je kaj manj? Imaš kaj manj?

Si upaš dat zdajle sem gor svojo sliko?

Prismoda! Brigaj se zase!

meni je tukaj lepša, bolj prisrčna, kot na TV.

Enako, tudi meni.

Res zelo luštna je, pa tudi kot voditeljica mi je všeč, dobro opravlja svoje delo. Če bi bila moja prijateljica, bi ji edino svetovala, naj si pusti malo bolj naravne obrvi, kot sem že zgoraj napisala, sicer bi bila pa ponosna, da imam tako prijetno in uspešno prijateljico.

VSAK clovek je videti drugace, ko je nasminkan, barve in kontrasti spremenijo obraz in naredijo razliko, zdaj ce je to na bolje, na slabse ali pac samo v nekaj drugega, je pa stvar spretnosti tistega, ki ima copic v roki 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close