Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tjaša Dorelay je milijonarka

Tjaša Dorelay je milijonarka

O marija, imamo milijonarko! Vsaj tako trdi na zadnjem Instagram postu. Njena družba Oralie je lani naredila 616 tisoč evrov prihodkov in 40 tisoč čistega dobička. Kje skriva ta milijonček? Spja ne najdem.

insta post: https://www.instagram.com/p/DLubuOOosDf/

Nategovanje ljudi je bil vedno dober posel za podjetne prevarante.

.http://tiny.cc/psychics

Kdo je to in kaj dela? Nikoli slišala.

40k dobička in je miljonarka? Po davku to niti 3k mesečno ni 😀 Ste sploh OŠ končali ljudje tu?

Oralije se imenuje firma, resno?

600.000 je povlekla iz glupih ljudi. A si predstavljate, koliko glupih ljudi mora biti v Sloveniji?

Odgovor na objavo uporabnika
oralno, 06.07.2025 ob 11:49

600.000 je povlekla iz glupih ljudi. A si predstavljate, koliko glupih ljudi mora biti v Sloveniji?

Si prvič na tem forumu? Večina je glupa k točak, pol njih pa še moteno do amena.

računovodkinja a?, 06.07.2025 ob 09:03

40k dobička in je miljonarka? Po davku to niti 3k mesečno ni 😀 Ste sploh OŠ končali ljudje tu?

Poglej pametnjaovička, punca nima materialnih stroškov oz. minimalne kakih 30 k, razlika je torej 600k čistega. Zato pa ji prijatelji izstavijo račune za storitve od česar jim plača 10% provizijo in ima neto 500k oz. pol miljončka letno. Ne bit butasti in brat bilanc za državo.  Punca je milijonarka vi pa ste nevoščljivci z 2knplače in mislite da ste kao nekaj dosegli. V MB se takim smejemo…

Keri hepani ste tu gor…, 06.07.2025 ob 11:54

Poglej pametnjaovička, punca nima materialnih stroškov oz. minimalne kakih 30 k, razlika je torej 600k čistega. Zato pa ji prijatelji izstavijo račune za storitve od česar jim plača 10% provizijo in ima neto 500k oz. pol miljončka letno. Ne bit butasti in brat bilanc za državo.  Punca je milijonarka vi pa ste nevoščljivci z 2knplače in mislite da ste kao nekaj dosegli. V MB se takim smejemo…

Aha prijatelji ji fiktivne račune izstavljajo in tako sebi davčno obveznost (ki je krepko višja od 10%) višajo? Ok 🙂 Verjamem da se v MB temu režite. Ste konstantno pod dozo a ne? Če se ne režite pa ženske pobijate al pa se na fuzbalu mlatite.

Fak motencev na tem forumu.

Bilo je retorično vprašanje. Jaz vem, da je večina ljudi v Sloveniji glupih. Imam vsak dan izkušnje s tem.

ja, saj una doreen virtue je tudi na ta šmoren vlekla denar, da je potem povedala, da je vse skupi izmišljotina..

Z oralo se da priti do milijona.

Res je. Sem delala za enega podjetnika ki je prikazoval ves dobiček kot stroške. Torej minimalne dobičke. Njegova računovodkinja mu je uredila vse. Pri njej hodijo znani podjetniki. Tako da se vse da….če poznaš luknje v sistemu jih pač izkoristiš.

Zaposleni pa smo bili na min.plači.

Endvatri, 06.07.2025 ob 13:00

Res je. Sem delala za enega podjetnika ki je prikazoval ves dobiček kot stroške. Torej minimalne dobičke. Njegova računovodkinja mu je uredila vse. Pri njej hodijo znani podjetniki. Tako da se vse da….če poznaš luknje v sistemu jih pač izkoristiš.

Zaposleni pa smo bili na min.plači.

Podjetje ki ima malo čez 600k dobička ni šans da pol miljona fiktivnih stroškov prikaže. Ni računovodje na tem planetu ki bi takšne “luknje” našla 🙂

Danes uspevajo tisti ki znajo pozabiti na morali. Dobri zaslužiti, obljubljati nemogoče, ali dober marketing, oglaševanje dela čudeže. Ženska je obupna, kdo njej našega, ne vem, meni je odurna pa me duhovnost od nekdaj zanima . Ampak ona NE. Velik NE

Ker  ima d.o.o., s tem denarjem ne more razpolagati. Če bi bil s.p., pa bi lahko. Tako da prikazuje stroške, verjetno veliko oglašuje, ima kar nekaj zaposlenih, dobička ima 40.000 EUR, od tega je  plačala davek na kapitalski dobiček.

računovodkinja a?, 06.07.2025 ob 12:36

Aha prijatelji ji fiktivne račune izstavljajo in tako sebi davčno obveznost (ki je krepko višja od 10%) višajo? Ok 🙂 Verjamem da se v MB temu režite. Ste konstantno pod dozo a ne? Če se ne režite pa ženske pobijate al pa se na fuzbalu mlatite.

Fak motencev na tem forumu.

Malo ti veš o tem lubica. Razmisli malo zakj nekdo rabi večji promet. Bo šlo? Pozdrav iz MB

Seveda, normiranci brez težav to naredijo za tako provizijo, pa študentske napotnice otrok znancev, prav tako za provizijo.

Anonimna228, 06.07.2025 ob 13:28

Ker  ima d.o.o., s tem denarjem ne more razpolagati. Če bi bil s.p., pa bi lahko. Tako da prikazuje stroške, verjetno veliko oglašuje, ima kar nekaj zaposlenih, dobička ima 40.000 EUR, od tega je  plačala davek na kapitalski dobiček.

Zaposlena je ena oseba in za polovični čas druga.

Dobička 40.000, davka od dobička 3.000 (to ni davek na kapitalski dobiček!).

Verjetno je pa kar precej tudi “strokovnih ekskurzij”, beri potovanj med temi stroški.

Jaz gledam njene posnetke in ne vem, kaj govori. Še manj ji verjamem, da ima milijon.

sončnica159, 05.07.2025 ob 22:35

O marija, imamo milijonarko! Vsaj tako trdi na zadnjem Instagram postu. Njena družba Oralie je lani naredila 616 tisoč evrov prihodkov in 40 tisoč čistega dobička. Kje skriva ta milijonček? Spja ne najdem.

Ekonomija ti ne gre, to vidimo. Iz zapisanega pa po moje tudi matematika ne. Razen če veš več kot je zapisano. Ker jaz ne vem nič razen zapisanega, niti kdo to je i s kakšnimi oraliji se ukvarja

Matematika?, 07.07.2025 ob 00:57

Ekonomija ti ne gre, to vidimo. Iz zapisanega pa po moje tudi matematika ne. Razen če veš več kot je zapisano. Ker jaz ne vem nič razen zapisanega, niti kdo to je i s kakšnimi oraliji se ukvarja

( https://www.companywall.si/podjetje/a-dotik-doo/MM5AsZx0 )

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close