Tjaša Dorelay je milijonarka
insta post: https://www.instagram.com/p/DLubuOOosDf/
računovodkinja a?, 06.07.2025 ob 09:03
40k dobička in je miljonarka? Po davku to niti 3k mesečno ni 😀 Ste sploh OŠ končali ljudje tu?
Poglej pametnjaovička, punca nima materialnih stroškov oz. minimalne kakih 30 k, razlika je torej 600k čistega. Zato pa ji prijatelji izstavijo račune za storitve od česar jim plača 10% provizijo in ima neto 500k oz. pol miljončka letno. Ne bit butasti in brat bilanc za državo. Punca je milijonarka vi pa ste nevoščljivci z 2knplače in mislite da ste kao nekaj dosegli. V MB se takim smejemo…
Keri hepani ste tu gor…, 06.07.2025 ob 11:54
Poglej pametnjaovička, punca nima materialnih stroškov oz. minimalne kakih 30 k, razlika je torej 600k čistega. Zato pa ji prijatelji izstavijo račune za storitve od česar jim plača 10% provizijo in ima neto 500k oz. pol miljončka letno. Ne bit butasti in brat bilanc za državo. Punca je milijonarka vi pa ste nevoščljivci z 2knplače in mislite da ste kao nekaj dosegli. V MB se takim smejemo…
Aha prijatelji ji fiktivne račune izstavljajo in tako sebi davčno obveznost (ki je krepko višja od 10%) višajo? Ok 🙂 Verjamem da se v MB temu režite. Ste konstantno pod dozo a ne? Če se ne režite pa ženske pobijate al pa se na fuzbalu mlatite.
Fak motencev na tem forumu.
Endvatri, 06.07.2025 ob 13:00
Res je. Sem delala za enega podjetnika ki je prikazoval ves dobiček kot stroške. Torej minimalne dobičke. Njegova računovodkinja mu je uredila vse. Pri njej hodijo znani podjetniki. Tako da se vse da….če poznaš luknje v sistemu jih pač izkoristiš.
Zaposleni pa smo bili na min.plači.
Podjetje ki ima malo čez 600k dobička ni šans da pol miljona fiktivnih stroškov prikaže. Ni računovodje na tem planetu ki bi takšne “luknje” našla 🙂
računovodkinja a?, 06.07.2025 ob 12:36
Aha prijatelji ji fiktivne račune izstavljajo in tako sebi davčno obveznost (ki je krepko višja od 10%) višajo? Ok 🙂 Verjamem da se v MB temu režite. Ste konstantno pod dozo a ne? Če se ne režite pa ženske pobijate al pa se na fuzbalu mlatite.
Fak motencev na tem forumu.
Malo ti veš o tem lubica. Razmisli malo zakj nekdo rabi večji promet. Bo šlo? Pozdrav iz MB
Anonimna228, 06.07.2025 ob 13:28
Ker ima d.o.o., s tem denarjem ne more razpolagati. Če bi bil s.p., pa bi lahko. Tako da prikazuje stroške, verjetno veliko oglašuje, ima kar nekaj zaposlenih, dobička ima 40.000 EUR, od tega je plačala davek na kapitalski dobiček.
Zaposlena je ena oseba in za polovični čas druga.
Dobička 40.000, davka od dobička 3.000 (to ni davek na kapitalski dobiček!).
Verjetno je pa kar precej tudi “strokovnih ekskurzij”, beri potovanj med temi stroški.
sončnica159, 05.07.2025 ob 22:35
O marija, imamo milijonarko! Vsaj tako trdi na zadnjem Instagram postu. Njena družba Oralie je lani naredila 616 tisoč evrov prihodkov in 40 tisoč čistega dobička. Kje skriva ta milijonček? Spja ne najdem.
Ekonomija ti ne gre, to vidimo. Iz zapisanega pa po moje tudi matematika ne. Razen če veš več kot je zapisano. Ker jaz ne vem nič razen zapisanega, niti kdo to je i s kakšnimi oraliji se ukvarja
Matematika?, 07.07.2025 ob 00:57
Ekonomija ti ne gre, to vidimo. Iz zapisanega pa po moje tudi matematika ne. Razen če veš več kot je zapisano. Ker jaz ne vem nič razen zapisanega, niti kdo to je i s kakšnimi oraliji se ukvarja
( https://www.companywall.si/podjetje/a-dotik-doo/MM5AsZx0 )
Forum je zaprt za komentiranje.