Titanium dioxid?
Hejla!
No jaz pa imam eno vprašanje glede katerega največkrat slišim zelo deljena mnenja in sem se odločila da povprašam še tule.
Namreč, zanima če je sestavina v kozmetiki (sploh v pudrih) titanium dioxid res tako problematična, vsaj kar se tiče mašenja por? Zanima me seveda za občutljivo kožo, ki je že sama po sebi nagnjena k mašenju por.
Ker praktično še nisem zasledila pudra v katerem ne bi bilo omenjene sestavine (razen parih izjem) me zanima, kako rešiti to problematiko. Namreč slišala sem tudi, da je pomembno na katerem mestu po vrsti vsebovanih sestavin je tiatnium dioxid.
No ja, vse to sprašujem zgolj za to, ker sem že čisto obupana nad svojo kožo in ne bi rada reskirala pri nakupu novega pudra s vsebnostjo te sestavine če je res tako problematična.
Prosim svetujte.
Lunca
Pozdravljena
Lahko ste brez skrbi. Sodobna tehnologija izdelave kozmetičnih izdelkov je pripomogla k temu, da so izdelki varni za uporabo in njihova uporaba praviloma bolj koristi kot pa škoduje.
Verjamem pa, da vam bo kakšna forumovka znala kaj povedati glede sestvin saj kolikor spremljam medije so to velikokrat prave razprave.
Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.