Tisti, ki vidite v prihodnost…
miaduda123, 23.12.2021 ob 17:50
Pozdravljeni, ker sem v eni taki,zame brez izhodni situaciji, bi prosila koga, ki se spozna na karte, ce mi lahko kaj pametnega svetuje glede partnerstva, ljubezni… Hvala vsem ze vnaprej in lepe praznike.
Če vidiš da maš sranje v lajfu potem ga imaš.
Če misliš, da ga nimaš pol ga nimaš, tud če ga maš al pa vsaj zgleda manši.
Odloči se za prvo ali drugo. Na karte ne polagaj upanja tako, kot ti je že @Zartrose izven profila
povedal.
miaduda123, 23.12.2021 ob 18:25
Ja, res je, jaz sem tista, ampak ko so zraven otroci, kmetija, zivali, krediti… ni tako preprosto. V eni taki temi so mi bili všeč odgovori uporabnika White, pa sem upala, na tak odgovor. Lp
Bom drugače
Saj nihče ne pravi, da je preprosto.
Kako težko je vi sama najbolje veste. Mnoge izmed nas življenje pripelje do tega, da ne vemo več kako in kaj ter ali bomo sploh zdržali. Bolj, kot se nam zdi, da ne bomo zdržali in da nas bo razneslo pa še kar smo.
Nekaterih pa žal več ni. Ko smo v takih težkih trenutkih brez upanja na bolje, brez neke prave utehe zato iščemo, koga ali kaj bi nam pomagalo. Takrat se mnogi obračajo na vedeževalce, karte itd.
Ampak izkušnje tudi lastne kažejo, da to še nikoli ni bilo tisto pravo ali da bi dajalo kako posebno uteho. Lahko ti da neko malo zadoščenje, če se ti pove dobra predikcija ampak,če si zdravo razumski človek veš, da tisto je pač tam nekje zapisano in rečeno in ni nujno da drži ali bo držalo. Če pa dobiš slabo napoved pa te lahko še bolj potre in imaš potem to kot nek črn oblaček nad seboj pa čeprav ga morda ne bi imel saj imaš že lastnih težav dovolj.
Poskušajte se s čim drugim zamotit in se rada imet prav tako pa rada imeti ljudi, ki jih imate poleg sebe.
Drugega, kot, da vam zaželim lep večer in še lepa jutra ter vse bodoče dneve in noči trenutno ne vidim.
Držite se, verjemite vase ali drugače vedite, da zmorete ne verjeti, vedite, da zmorete potem pa boste saj vas ob tem, da boste vedela, da zmorete ne bo zmogel nihče kar tako omejiti ali ustaviti.
Forum je zaprt za komentiranje.