Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Tisti, ki se spoznate na Rebelde

Tisti, ki se spoznate na Rebelde

Nečak je na dopustu, pa sem zadolžena za snemanje njegove priljubljene nadaljevanke Rebelde.

In katastrofa – v ponedeljek sem pozabila, v torek nisem pravilno nastavila ure snemanja in tako zamudila dela 221 in 222 v drugi sezoni (tako sem razbrala iz sporeda). Pa me zanima, če se kje da to sneti iz neta, oziroma še bolje, obstaja kje DVD za celo sezono. Sem iskala nekaj po netu, mi ponudi neke DVD (mimovrste.com), pa se ne znajdem, kateri deli nadaljevanke so na katerem. Mi lahko kdo pomaga prosim?

Hvala

MOGOČE, če bi lahko šla v kakšen Big Bang (oz. nekam, kjer imajo dost zaloge DVD-jev) in na konkretne DVD-je pogledala, če je morda gor napisano, kateri deli so posneti … Mi imamo nekaj od tega (1. sezona) doma, samo sem zdaj v službi in ti ne morem dost pomagat 🙁

pa če ti kaj pomaga, na youtube (ali google) vpiši rebelde capitulo 221, pa ti najde nekaj posnetkov (je v več delih), samo ne vem, če ti bo to kaj pomagalo …

SPLOH pa se zna zgodit, da bo nečak na morju odkril čisto druge stvari in bo na Rebelde pozabil. Naše je kar naenkrat minilo 🙂

v svet knjige imajo vse tri sezone rebelde. cena je 20 evrov.

Najlepša hvala!!!!!!!!!!!

New Report

Close