Tisti ki še imate oziroma berete časopise
-
Tisti, ki še imate/berete časopis Delo ali kak drug podoben časopis, a še obstajajo mali oglasi kot nekoč? Zanimajo me predvsem tisti za spoznavanje med sabo (včasih se jim je reklo ženitne ponudbe)? Ker se mi zdi, da vsi teli portali po internetu, kjer naj bi človek spoznal sorodno oziroma “resno” osebo, ki bi se resnično javila neki osebi zaradi istih oziroma podobnih interesov, sestojijo samo iz totalno neresnih, prepotentnih, lažnjivih in s seksom potrebnih primerkov. Mislim da ima nekdo, ki se javi na oglas v časopisu mnogo bolj resne namene in obe osebi(tista ki odda oglas in ona, ki se javi) več realnih možnosti za resno zvezo.
Izhajam iz časov, ko so se ti oglasi, pa seveda tudi vsi ostali, ponujali na polno in ko je v bistvu vsa prodaja, nakup, oddaja česar koli in tudi druge zadeve delovalo samo na ta način.
A mi lahko mogoče kdo posreduje kako informacijo, kako oddati tak oglas zdaj v moderni dobi interneta, ko recimo nisem iz Ljubljane, da bi šla na nek sedež časopisa in oddala oglas, pa tudi ko ga oddam, na kak način bom obveščena, da se nekdo zanima zame, saj v oglas pač ne damo osebnih podatkov….
Forum je zaprt za komentiranje.