Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice tisti ki ne bomo imeli možnosti izkoristit bona

tisti ki ne bomo imeli možnosti izkoristit bona

recimo jaz sem rezervirala za konec avgusta, slabo kaže, glede na grožnje, da naj bi nas spet mogoče zapirali (občine itd)
Seveda potem ne bo šanse izkoristit bona, eni so ga pa že..
Kaj bomo potem tisti, ki bona ne bomo imeli možnosti izkoristit, dobimo denar ali kako? drugače ni fer..Vem, da so uporabni do konca leta, pa vseeno, nekam na silo, ko bo slučajna vmes luknja in boljša situacija pa tudi ne bomo šli, potem je še tudi vprašanje služba, dopust, ne moreš it iz danes na jutri itd??

Isto jaz razmišljam, mi naj bi šli v terme na bazen čez en mesec, zaradi otrok seveda, glede na razmere, vprašanje. In če bo potem situacija dobra recimo oktobra, kaj bomo potem na bazenih oktobra? Ali pa hribe, koče, pohodništvo, kaj bi delali tam recimo novembra?

Najbolke, da jutri izkoristite, da vam kaj ne uide.

Za zjokat kok eni komplicirate…

Bon naj bi pomagal povečati povpraševanje po turizmu, če ne greš nikamor (torej ne povprašuješ), potem nimaš nič z ugodnostjo bona.

Subvencijo za elektrovozila dobiš le za elektro vozila, subvencijo za toplotno črpalko le za vgradnjo TČ, bon za masažo le za masažo, bon za dopust le za dopust… ali izkoristiš kot je namenjeno ali nimaš koristi.

Saj nikjer ne piše, da moraš izkoristiti vavčer. Imaš možnost in jo izkoristiš, ali pa ne. Jaz ga ne bom in moji tudi ne, ker v Sloveniji ni nič zanimivega zame, da bi na silo hodila kamorkoli. Pa še gledajo te kot enega reveža, ki si itak ne more nič privoščiti. Grem raje v tujino, kjer vsaj dobim kaj za svoj denar, pa še prijazni so in nivo je višji kot v našem turizmu z zanemarjenimi kapacitetami.

Brez skrbi, da bodo podaljšali v drugo leto, 2021; še poswbno, če bo septembra, oktobra spet porast in bolnišnična hospotalizacija ljudi.

jaz čakam na september oktober, če bo – ko se bodo vrtci šole popolnili, turistične destinacije pa spraznile – ne bo gužve, niti virusa več tam, bo skoncnentriran spet v mestih, vrtcih, šolah. Če ne pa drugo leto; zagotovo bodo podaljšali, brz skrbi. Bodo morali.

Jaz za živo glavo ne grem sedaj v te naše turistične, ko vse poka po šivih, ljudje in virus na kupu. Samo primer: poglej slovenske plaže, tistih borih par kilometrov: en na drugem, kakšna distanca, no :). Saj je ne moreš zagotavljat tako. Razen če uvedejo urnik in samo enkratni vstop na dan na plažo za samo nekaj ur, da vsi pridejo potem na vrsto 🙂

da ga moj sin ne bo mogel izkoristit.
Rok poroda imam namreč okrog Božiča, pa ne vem, če bo do Silvestrovega že znal plavat.

Zakaj bi pa tebi dali denar? Ti boni so namenjeni reševanju turističnih namestitev, ne pa tebe. Eni bi samo grabili in samo nekaj imeli zastonj kot, da denar pada iz neba.

V SLO ni nič zanimivega zate?

Sem prav radovedna kaj te navdušuje pri izbiri destilacije za dopust.

Jaz sem kar precej Evrope in mini, mini Afrike dala skozi.
Se pravi da nekaj približno vem in nisem iz XY vasi, ki pač ni nikoli bila nikjer drugje kot vsako leto v Fažano ( nisem bila nikoli in je bil pač naključen izbor kraja)

Pa ne glede na bone se letos iz SLO pač ne bomo premaknili. In verjeti ne moreš da je toliko idej, predlogov da se enostavno še nismo uspeli dogovoriti KAM v SLO bi šli.

In imamo to srečo, da bomo šli dvakrat. Enkrat pač planiran dopust in drugič na bone. Kako bo lepo.

Sem ze velikokrat dopustovala v Sloveniji. Obicajno za nekaj dni, redko cel teden. Ne vem, kaj naj si mislim o nekom, ki v Sloveniji ne najde nic zase? Da je dolgocasen, brez idej? Ali da se preprosto sramuje svoje lepe dezele? To zadnje bi lahko sklepala iz tvojega pisanja, da te bi bilo sram, da bi kdo mislil, da si drugega ne mores privoscit. Kar je trapasto. Prides kot gost in ce se znas primerno obnasat, ni razloga, da te je sram. Pa placas z bonom ali lastnim denarjem. Jaz mislim, da bom v prihodnjih mesecih izkoristila bon in zanj pricakujem isto storitev kot bi jo dobila za svoj denar. In se veselim, da bom spet videla nekaj novega. In to v Sloveniji.

K sreči ne bo teh težav, saj (morebiten) bodoči sin bona ne bo dobil.

Jaz pa sploh ne razumem, zakaj nekdo ne bi hotel koristiti bonov – in to zastonj bonov za dopust!
A imate res tolk preveč denarja, da nočete zapraviti nekaj, kar vam država da?

Mi smo jih deloma že izkoristili (šli v terme – imamo otroke), nihče me ni čudno gledal zaradi tega, pa tudi če bi me, deloma pa jih še bomo.

Sem zelo hvaležna za bone. Mi si bomo definitivno več privoščili kot bi si sicer.

In če ima turizem nekaj od tega, še toliko bolje.

Zakaj ne razumeš? Kaj pa če je oseba sama in sama ne želi dopustovati, ker ji je sami neprijetno. To je recimo lahko samo eden izmed razlogov.

Eni zgleda res ne zastopite, da teh bonov država ne tala, da bi ljudem omogočila brezplačne počitnice ampak da bi pomagala turizmu. Če bonov kdo ne bo izkoristil, jih pač ne bo. Saj mogoče tudi vsi turistični ponudniki ne bodo deležni te pomoči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close