tisti ki imate s.p. ali d.o.o.
Pravilno razmišljaš in vsi bi morali tako.
Prvič, banke so lopovi in na računih bi morali imeti denar samo za tekoče poravnave,
vse ostalo pa doma. Samo primerjaj cene njihovih storitev z recimo ceno enega izvoda časopisa ali kakšne revije.
Enako je z vsemi ostalimi storitvami. TElefonijo, internet, kablsko, elektriko…
poiskati bi morale najcenejšega in prisilit ostale, da so še cenejši.
Prihodnji teden bom dvignil vse prihranke iz banke, saj so njihove obresti posmeh, obresti za najem kreditov pa katastrofa.
Čisto po domače povedano, morali bi jih pričet jebat.
Sem ravno v fazi bega z NLB. Bi pa raje kot poslovni račun odprla kar navadnega, vendar moram imeti za poslovanje ločen TRR račun – in ne vem, ali je v kateri banki možno odpreti dva navadna TRR.
Sem naročnica na Mobitelu, imam tudi tisti ta mičkeni paket za mobilni internet (bolj za rezervo). Doma imam več računalnikov v mreži in ne vem, ali bi se dalo to postavit tudi z mobilnim internetom. No, pa tudi pri neomejenem paketu so po novem omejitve, tako da če tankaš kake filme ali obširnejše vsebine, mobilni internet morda ni najboljša opcija.
Z NLB imam že sicer slabe izkušnje, tak da NLB niti nisem mislila. Sem pa slišala da lahko osebni TRR služi kot TRR s.p./ja…… da kao ni treba imet dveh – a je to možno??????
Torej razumem da je tvoje poslovanje odvisno od interneta. Moje bi bilo tudi. Sicer z domačega računalnika – ampak vem da bi dostop z prenosnega tudi rabila…..
Hvala za razmišljanje!
Rok, ne vem, ker pač dobiš tisti ključek za internet in to je to … Kako to zvežeš v mrežo? Zdaj imam vse te silne škatle od Telekoma, pa od Amisa, pa še ruter, prek katerega je mreža zvezana …
Enega TRR ne moreš imeti že zato, ker recimo nanj dobiš tudi otr. dodatek, plačuješ zasebne račune in tako dalje, zakon pa jasno pravi, da je treba za poslovanje imeti POSEBEN račun. Torej z njega ne bi mogla plačati recimo položnice za šolo.
Pozdravljeni!
Si.mobil je pred kratkim za svoje poslovne naročnike predstavil Paket Podjetni , ki svojim naročnikom omogočajo brezplačne pogovore v Si.mobilovem in fixnih omrežjih. Skladno s potrebami si lahko izberete paket, ki zajema izbrano količino klicev v druga mobilna omrežja, opcijo Plus, ki ob zakupu izbrane količine prenosa podatkov znižajo ceno mobilnega aparata ali opcijo Sporočila, ki omogoča zakup izbrane količino SMS/MMS sporočil.Tako svoj paket kar najbolje prilagodite svojim željam in potrebam.
Poizkusite in se prepričajte v gornje trditve,
Damijan Kohne
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.