Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu tisti ki imate ljubico…in pride druga

tisti ki imate ljubico…in pride druga

skratka, tako je. Sem ljubica..on moj ljubimec. Ene pol leta, imava se fajn. Sva prijatelja, oba poročena sicer. Dobivava se nekajkrat na mesec, mogoče 2 krat. Danes mi pove, da se je zbližal (sicer je bolj sramežljive sorte) na novoletni privat zabavi z eno kolegico, skratka..očitno se nekaj dogaja. ni hotel nič več povedat. Imam mešane občutke. Vidim, da je veliko na hangout, a meni pač ne piše. nič zato, a vidim pač, da je online. Rekla sem, če prekineva..je rekel, da ne.Zanekrat ni nič. Očitno še tuhta ali pripravlja teren…

Glih ena izmed mnogih nočem bit…kako vi gledate na to, prosim iskrena mnenja..

Tudi jaz imam dve ljubici,pripravljam si še tretjo.Zakaj ne,če lahko navadam.Samo počasi mi bo zmanjkalo izgovorov.

Kak bi blo fajn cebi si jas ljubico katero našo nebi blo slabo   jas sem takoj za  tak da se priporočen  za kako ljubico

Odgovor na objavo uporabnika
mezanima-semljubica, 08.01.2022 ob 21:22

skratka, tako je. Sem ljubica..on moj ljubimec. Ene pol leta, imava se fajn. Sva prijatelja, oba poročena sicer. Dobivava se nekajkrat na mesec, mogoče 2 krat. Danes mi pove, da se je zbližal (sicer je bolj sramežljive sorte) na novoletni privat zabavi z eno kolegico, skratka..očitno se nekaj dogaja. ni hotel nič več povedat. Imam mešane občutke. Vidim, da je veliko na hangout, a meni pač ne piše. nič zato, a vidim pač, da je online. Rekla sem, če prekineva..je rekel, da ne.Zanekrat ni nič. Očitno še tuhta ali pripravlja teren…

Glih ena izmed mnogih nočem bit…kako vi gledate na to, prosim iskrena mnenja..

Meni tud ni do tega, da bi se dobival z desetimi. Bolje ena sama in s to uživati, si zaupati, biti prijatelj.

Si za to, da se midva spoznava?

enljub     oj sem zato ja sa se midva spoznáva  mé kar veselí  a ne  sam kako  ????

Hm  ne vem. Dejstvo je, da itaq ne mores vedeti s kolikimi se on dobiva, niti s kolikimi si dopisuje.

Sta dve varianti: ali prekines z njim ali pa nadaljujes z njim. That’s it …..

Ja tocno tako moraš si vzet tako kot ti paše pa si pač obrneš stran pa si najdeš novega ljubica pa bo bol njega bolelo zato ker teje izgubo pol de komaj zacel razmišljat  to je vsaj moje razmislevanje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close