Tisti ki imate kredit ste se zaj
Ja, 04.05.2023 ob 07:09
kreditko, 04.05.2023 ob 07:06
Tisti, ki imate kredit za stanovanje, ste se zaj… Kaj vam bo, ko končate delat, boste toliko stari, da lahko umrete. Sedaj pa jeste suhe makarone. Ajajaj, vse za kredit.
je kar “kretenka”, monasta primorska 🙂
Ko bom stara 55 let bom kredit odplačala. Obrok je tak kot pri nas najemnina in predstavlja 1/4 mojih prihodkov. Če se mi zgodi smrt, bo kredit poplačan in še nekaj bodo imeli za povrhu, ravno tako, če se mi zgodi delovna nezmožnost.
In ja, ko sem ga vzela ni bilo tako – precej tanko sem piskala, dvakrat obrnila vsak € in težko prišla čez mesec. Vmes so bile nizke obrestne mere, ki so omogočale tudi znižanje fiksne obrestne mere, povečali so se prihodki. Tako, da se nimam kaj pritoževati.
Avtor imamš prav. Jaz mislim, da so dosto bolje naredili tisti, ki so v najemu in imajo dva avta na lizing. To se bistveno bolj splača.
Ne pa mi butlni, ki plačujemo kredit, da bomo, ko se otroci odselijo, prodali hišo šli v nekaj manjšega nekaj malega pa nam bo ostalo za zrela leta. Aja midva bova kredit odplačala v roku 2 let, trenutno plačujeva cca 250 Eur na mesec. Če bi bila v najemu bi dobila za ta denar, garsonjero, za 5 je kar udobno v garsonjeri, se ti ne zdi?
Preden greš na banko lahko narediš informativni izračun… https://izracunajkredit.si/
Forum je zaprt za komentiranje.