Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tisti, ki hodite na psihoterapijo…

tisti, ki hodite na psihoterapijo…

malo me zanima kako to potekajo srečanja večkrat tedensko/mesečno, kako potekajo pogovori. Ali si kdo tudi kaj zapisuje naprimer v zvezek za tiste hude dni pa potem na srečanju pokaže, ali se da za tiste hude dni tudi kaj preko elektronske pošte ”izpovedat”? Rabim pomoč zase, rada bi šla na psihoterapijo- tesnoba in ostalo kar spada zraven. Dobiš že prvo srečanje zdravila?

. https://youtu.be/lNkK9VW0Khw

Psihoterapevt ti ne bo predpisal zdravil, za to so pristojni psihiatri. Pri psihoterapevtu se pogovarjaš, raziskuješ.

Jaz sem hodila na psihoterapijo. Tam ne dobiš tablet. Tablete dajo psihiatri.

Psihoterapijo sem imela enkrat na teden. Sem skušala, da bi kaj napisala, ker mi je težko govorit pa ni bila za to.

Pač je bil pogovor in to je to.

POtem sem hodila na skupinsko psihoterapijo. Tam pa tudi pogovor. Ni tako, da prej kaj pišeš pa se po mailu izpoveš.

So pa to drage reči.

Krasno. Forum na katerem sodelujemo je fantastičen. Omogoča nam vse sorte tehnike in oblike delovanja. Komunikacija med nami poteka v tekstovni obliki. Vedeti morate, da imajo vaše besede več kot neskončno moč. Ves čas se učimo in treniramo drug drugega vse sorte spretnosti. Ste nevidno bitje v materialnem telesu. Nihče vas ne vidi, lahko ste kjerkoli.

Včasih je bil poznan izraz psihoterapevtsko pisanje. To je pomenilo, da se je neke obremenjujoče psihološke vsebine prelilo v obliki teksta na papir. Ko so bile te vsebine zapisane na papirju so izgubile moč. Sedaj, ko imamo na voljo računalnike lahko takšne in podobne tekste tipkamo v elektronski obliki in arhiviramo v kakšni od tekstovnih datotek. Če pa tipkamo tu na javnem forumu ima pa vsak, ki ima povezavo z internetom tudi možnost dostopa do teh vsebin. To je lahko kdorkoli, tudi absoluten neznanec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close