Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Tiste, visoke okoli 178 cm …

Tiste, visoke okoli 178 cm …

… ali nosite visoke pete?
Jaz sem sicer manjša, 173 cm, pa se nikoli nisem mogla navaditi nanje. Je pa moja hči te velikosti in vidim, da jo mikajo. Kaj pravite, postavne ženske, naj poskusi?
Sicer gre za največ 5 cm pete.

Visoka nekje 175, v službi nosim pete, od 4 do 12 cm…

In zakaj ne? Sem vecja, pa jih obcasno obujem.

Seveda, nosim do 9 cm.

Zakaj pa ne?! Ne vsadi predsodkov o velikosti hčerki, če jih imaš že sama!

Pusti hceri naj bo zenska in naj nosi petke (ce ji seveda leta dopuscako).
Jaz imamm 180 in nosim petke min 7-8 cm pa tja do 12 ali cisto ravne, 5 cm petke sploh ne obujem.

jaz jih imam 173 in jih seveda nosim. Se mi zdi ravno prav!

visoka sem 177 in občasno obujem pete -do pet cm

Ne nosim petk, ker rada šibam naokoli – sem se zamislila. Nisem ženska??????

Ne nosim petk, ker rada šibam naokoli – sem se zamislila. Nisem ženska??????[/quote]

Jah, daj, obesi se se malo na vsako besedo!
Kaj s tem obesanjem bezis od svojih resnih tezav ali pa nimas vecjih problemov od tega?

Ce gremo malo filozofirat, zenska si ali nisi, neodvisno od petk in neodvisno od tistega med nogami, kar doloca spol…
Kar zadeva pa petke, je dejstvo, da zensko naredijo zenstveno, kar te pac nobene balerinke nikoli ne bodo.
Koliko si zenska, pa oceni sama…

O bog, 180 cm in 10 cm petke :)))
Ste ja kot žirafe :)))

Draga strela, to ni dejstvo, to je le tvoje mnenje :)))

Potemtakem gola ženska, mislim od glave do peta gola – tudi brez čevljev, sploh ne bi bila več ženstvena? Neumnost!

Draga strela, to ni dejstvo, to je le tvoje mnenje :)))

Potemtakem gola ženska, mislim od glave do peta gola – tudi brez čevljev, sploh ne bi bila več ženstvena? Neumnost![/quote]

Saj ni treba, da je cela gola, lahko je samo bosa, ker bosa stopala so tudi zenstvena…

To ni samo moje mnenje, to tako pac je.
Balerinke pa delajo iz zensk deklice. Pa da ne bo pomote tudi jaz imam balerinke v omari.

Ma, to ni nic, jaz imam 180 cm pa vsako leto vidim vec zensk, ki so visje od mene! 🙂

seveda nosim. redno.
če ji paše, naj jih nosi…
ne vsadi ji predsodkov, da visoke ženske ne smejo nositi pet…

Ja, jaz imam 181 cm in nikoli ne obujem petk, ker že tako štrlim ven iz množice in s ene po čutim dobro , če tako izstopam. Pa potem čisto avtomatsko lezem “na kup” in se krivo držim, z upognjenimi rameni, da bi bila videti manjša…oh ja, kaj bi dala za 5 cm manj (in moja hči gre po mojih cm ali pa bo še višja)

Ja, jaz imam 181 cm in nikoli ne obujem petk, ker že tako štrlim ven iz množice in s ene po čutim dobro , če tako izstopam. Pa potem čisto avtomatsko lezem “na kup” in se krivo držim, z upognjenimi rameni, da bi bila videti manjša…oh ja, kaj bi dala za 5 cm manj (in moja hči gre po mojih cm ali pa bo še višja)[/quote]

A ves da te petke prisilijo, da se ravno drzis? Jaz jih imam prav zato rada 🙂
Da strlim, me pa cisto nic ne moti, ti pa lahko kupis ene petke za doma in vadis zravnano hojo v njih, ti preide v kri in se otem vedno ravno drzis.

ammm…js bom kr kle neki uprašala…k vidm da ste use bol velke…a ma kera številko čevljev 45?pa če ima kje jih to kupujete?jst sem velka 182cm pa mam številko čevljev 45 :((( sicer sem kupila ene balerinke v Humanicu samo niso ne vem kok udobni….drugače pa nosim moške čevlje ker nikjer ne najdem ženskih čevljev :((((

sicer nimam tok št. noge, ampak vseeno imam težavo pri iskanju čevljev (št. 42), drugače pa v Humanicu v City parku je prav poseben “oddelek” kjer so ženski čevlji tudi velikosti 45

Res jih imajo v Humanicu, samo na žalost so tako grdi. No , vsaj večine ne bi obula.

In potem vse moške gledaš z neba!!!

Ne nosim petk, ker rada šibam naokoli – sem se zamislila. Nisem ženska??????[/quote]

Jah, daj, obesi se se malo na vsako besedo!
Kaj s tem obesanjem bezis od svojih resnih tezav ali pa nimas vecjih problemov od tega?

Ce gremo malo filozofirat, zenska si ali nisi, neodvisno od petk in neodvisno od tistega med nogami, kar doloca spol…
Kar zadeva pa petke, je dejstvo, da zensko naredijo zenstveno, kar te pac nobene balerinke nikoli ne bodo.
Koliko si zenska, pa oceni sama…[/quote]

Vsaka prevelika ženska deluje moško!!!

Seveda, pete nosim najraje v službi, fajn pomagajo pri narediti vtis.
Imam 177 cm in obožujem visoke pete!

Balerinke so nekaj najbolj neseksapilnega, kar je možno. Ortopedi jih zaradi ploskega stopala tudi odsvetujejo. Čeprav odsvetujejo tudi ekstra visoke pete za vsak dan, pa so noge v petkah ziher 5000000x lepše za pogledat. Bolj definirajo meča, rit izbočijo itd. V balerinkah pa izgleda noga kot hlod. Pa še tisti kilometer podplata zraven. Na racman Jako. Sej vem, da niste želele tega slišat, ker jih obožujete in lahko jih še dalje nosite, samo moškim so pač odvratne. Nekaj podobnega kot aladinke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close