Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tiste s prameni-kako pogosto se barvate

tiste s prameni-kako pogosto se barvate

marca sem si prvič v ž. dala naredit pramene. imam dolge lase. danes grem k frizerju, da mi mal špice poreže, pa razmišljam, da bi mogla pramene obnovit. po vrhu glave, po preči imam že ful narastka (če se temu reče sploh narastek). Na koliko časa si ve obnavljate pramene? In ali jih naredijo samo pri glavi, ker ne bi hotela po celi dolžini, saj ostalo je še super, samo pri glavi ne. tenks

imam srednje dolge lase in si naredim pramene na dva meseca. Frizerka mi vedno vzame samo stare pramene in jih ob lasišču obnovi. Pride zelo lepo in skoraj ni razlike(kaka laska uide)

Hey!

Jaz si jih obnavljam približno na mesec in pol, včasih tudi na 2 meseca, odvisno kako “lepe” mi naredijo.
Naslednjič mi nikoli ne barva las po celi dolžini, ampak samo narastek. Drugače se lasje preveč uničijo..

na 4 do 6 mesecev, vse ostalo je prehudo za lase.

Ko imam denar – na 6 mesecev ali več. Imam pa dolge lase.
L.P.!

Tudi jaz samo dvakrat letno. Prameni so samo nekaj odtenkov svetlejši, tako da se razlika oz. “narastek” ne pozna tako zelo. So pa pred obnavljanjem lasje res že videti nekako ubogi, tako da bi mogoče res morala hoditi na 4 mesece.

3-4letno
samo narastek

Na 5 tednov, včasih se naredi, da na 6.
Pramene mi naredi po celi dolžini las, pa niso nič uničeni. Verjetno je odvisno od tega, koliko je močna barva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close