Tiste, ki ste si povečale prsi – velikost vsadkov
Moja prijateljica si je dala povečat prsi, potem ko je po letu dni nehala dojiti drugega otroka. Ko mi je to napovedala, sem jo poskušala prepričati, naj vendar ne nori. Potem pa mi je pokazala, kaj je od njenega “premoženja” ostalo. Čisto nesrečna je bila nad tistima svojima čajnima vrečkama. No, zdaj ima vsadke (košarico C), je z njimi zadovoljna in nima nobenih težav, tudi v postelji ne. To je seveda tudi najbolj pomembno. Ampak če mene vprašaš, te njene nove dojke niso videti ne lepe ne naravne, samo večje, bolj napihnjene in ne tako mehke na dotik so (ja, sem jo vprašala, če lahko potipam). Zdaj ko vem, kako to izgleda, na plaži takoj ločim med umetnimi in naravnimi. Ne vem, upam da se sčasoma koža malo raztegne in se vse skupaj malo povesi.
Če bi rada več informacij in izkušenj – mislim da se je ona pred operacijo pridružila enemu forumu, kjer se ženske pogovarjajo o tem. Verjetno boš tam izvedela več, predvsem pa ne boš naletela na tako ali drugačno moraliziranje. Tudi jaz sem namreč po dojenju z lepe B košarice pristala na – kot ti praviš – polni A košarici, vendar me velikost ne moti, ker so še vedno jedre in polne, tako da o kakšni povečavi ne razmišljam, sploh pa ne na C košarico. Moji prijateljici pa je res ostala samo prazna koža in sem jo popolnoma razumela, ko se je odločila stvar popraviti.
No ok ok. Dovolj pridige. Če se je punca odločila, ji s svojim pametovanjem niste koristni. Jaz sem se za ta poseg odločila eno leto nazaj. Verjemite mi da za mnenje nisem spraševala nikogar, ker sem se tako odločila sama. Danes sem ful vesela da sem se. Ravno tako mi po dojenju ni ostalo nič prsi. Postavo imam tako rekoč brezhibno (po dveh porodih, pa ne da se hvalim), zato so me motile samo prsi. Za velikost vsadka sem se odličila 330 ml po nasvetu kirurga. Sem bolj drobne postave in na moje telo je to zelo proporcionalno. Pač to meni veliko pomeni, zato ne dam prav nič na zgražanje drugih. Prsi so zelo lepe in nihče ni opazil da niso “moje”.
Če si se tako odločila, stoj za svojo odločitvijo. Meni danes ni žal, nasprotno!!! Jaz sem največ informacij dobila na forumu “lepota in stil”, kjer je ogromno nasvetov punc ki so to dale že skozi, ali pa ti odgovorijo na zastavljeno vprašanje. po operaciji prsi lahko še vedno dojiš, če so vsadki pod mišico, je pa res da kirurgi priporočajo to operacijo takrat, ko ne misliš več dojit.
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.