Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tiste, ki ste med 30 in 40

tiste, ki ste med 30 in 40

A mi prosim zaupate, če in katero kremo za obraz uporabljate proti gubicam – za mešano kožo. Oziroma-kaj priporočate?

jaz že kake 5 let uporabljam samo Justove , razen za okoli oči pa od Colose – ker jih Just trenutno nima oz so v postopku registracije(tud ta se ne dobi v redni prodaji -bila pa sem pri gospe ki jo na svojem domu predstavi in jo sproba – zastonj, da se lažje odločiš kaj ti paše) , Just pa sem kupoval na predstavitvah sedaj pa jih kake pol leta tudi sama delam in prav uživam. saj so stranke res zadovoljne., če komu izdelke ne odgovarja ga lahko zamenja, skratka tako fer odnosa do strank še nisem srečala

a ima just spletno stran ali kak katalog? Kakšen je sploh način prodaje – domnevam, da osebna prodaja kot npr. Avon!?
Kolekcije sploh ne poznam in bi te prosila za kake ifos. Sem brala, da je anticelulitni program dober.

hy,

piši mi na mail pa ti poveč več o tem , Just že 70 let prodaja izdelke preko svetovanja – običajno je to party ki ga nekdo organizira in na katerem zveš tudi kake trike oz. dobiš lahko tudi precejnšno nagrado. Gre za to da Just želi imeti direkten stik s kupcem in upošteva njegove želje. Če nisi zadovoljen z izdelkom ki ga kupiš ga lahko reklamiraš , drugače pa lahko vse sprobaš, v bistvu gre za neke vrste delavnico ali “babji žur “, jaz Na Just predsatvitveh združim predvsem osebne izkušnej in povem tudi nekaj o tem kako nasploh si lahko pomagamo pri raznih težavah tudi z drugimi naravnimi dodatki , več informacij le koristi in marsikdo odkrije kaj zase

Drugače pa Just še zdaleš ni “agresivna” varianta nakupa, jaz v Ljubljani pridem tudi za 2 ali 3 ljudi , ker res želim da bi ljudje zvedeli več o tej aktivni zdravilni kozmetiki ker se z njo res da odpraviti toliko težav. Jaz sama uporabljam že kake 6 let in lahko ti povem da ljudje ko začnejo uporabljat Just v glavnem tudi ostanejo pri Just – to je zelo dobra referenca. Iz tega razloga to tudi rada počnem ker vem da je “feed back” odličen.

Izdelke se da kupit tudi drugače vendar ti priporočam če se le da da jih res vidiš v živo .

Piši mi na mail :
renata@madware.si ali 041 953 962 pokličeš

ena stran je :
http://www.just.ch/

vendar niso vsi izdelki prodajamni tudi v Sloveniji , saj ima vsak izdelek svoj certifikat, tako da največ informacij res lahko zveš v živo

Mogoče si že slišala za njihovo najbolj znano olje 31 – po tem običajno ljudje poznajo Just.

V tem času predbožičnem pa se sploh splača organizirat kako predstavitev izdelkov doma ali v službi saj je Just v teh mesecih res precej radodaren z nagradami – tudi če ni nakupov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close