Tiskanje – problemi
Imam HP 695c. Problem je v tem, da mi sprinta povsem druge barve kot so na računalniku. Npr. na moji sliki bi morale biti barve od svetlo rumene preko svetlo rjave do temno rjave. Na listu pa je bila rumena barva, rdeča in črna (ti dve namesto rjave).
Drug problem pa je tiskanje števila strani. Na list s natisne le del številke (približno 1/4). Številka strani se noče natisniti ne glede na to ali je spodaj, zgoraj, levo, desno…
Kartuši sta skoraj novi. Sem pa tudi tiskalnik odinštalirala in potem ponovno namestila. Poskušala sem problemi rešiti s pomočjo in svetovalnikom za tiskanje pa ne gre.
Hvala za vse nasvete.
HP DJ 695C ima senzor za papir nekoliko nižje in zato neha tiskati pri oddaljenosti 1,5 cm (lahko da je tudi 1,8 cm) od spodnjega roba.
V kolikor imaš tekst (v Wordu) napisan nižje, od prej omenjenega roba, bo potrebno nastaviti spodnji rob in ‘nogo’ (Bottom in Footer). Kaj in kako se ti bo stiskalo pa njbolje vidiš, da greš na predogled strani (Print Preview) in od tam tudi printaš.
– ali je vseeno, če izbereš ukaz “natisni” ali ikono tiskalnika?
– vendar je bolj verjtno tisto o čemer je pisala limona: kljub temu, da si že poskušala z spreminjanjem roba me zanima, če si nastavila v “priprava strani” v zavihku “postavitev” v polju “glave in noge” … več kot 1,7018 centimetra (he he ali ste vedeli da če v googlu vpišeš v iskanje: “0,67 inch to cm” da ti zračuna koliko cm je 0,67 inča…)
LP W
Forum je zaprt za komentiranje.