Tiskanik CANON PIXMA MP 250
Mi lahko kdo pomaga,za omenjen tiskalnik,ki ga prvič kupujem in ga kaj dosti tudi ne potrebujem,če se ga splača kupiti.
Pa še to mi ni jasno,Hofer ga prodaja za 60 EUR,naše spletne trgovine pa imajo ceno cca.45 EUR,druge razlike pa nisem opazil razen v času garancije,ki jo ima Hofer 3 leta,ostali pa 1.
Hvala!
Kot ti je moj predhodnik že povedal, je razlika v ceni zaradi garancije. V Hoferju ti ne ravno predlagam, zaradi morebitnega dolgega servisa, če gre kaj narobe. Oni namreč pošiljajo v tujino in zadeva lahko traja…
Če ne veliko uporabljaš tiskalnik, bi bilo smiselno razmisliti o ločenih kartušah, da lahko menjaš po potrebi in ni potrebno kupovati celote.
En primer je takšen[/url] tiskalnik, ki je sicer res malce dražji od pixme, ampak ima to opcijo.
th4h hvala tudi za tvojo pomoč.
Sam sem že kar precej pregledal o tiskalnikih in se tudi meni zdi,da bi moral nabaviti laserskega.Zaenkrat bi nam tiskalnik prišel malo v uporabo,bo pa sčasoma nekaj več,saj imamo
tretješolca,ki ga bo predvidevam pogosteje uporabljal.
Pri naši uporabi pa je menda laserska zadeva najcenejaša varijanta.
Je še pa dilema črno ali barvno in kateri pameten model,pa da ni drag in prevelika škatla?
Ali mi lahko zna odpraviti napako na printerju Canon pixma 2250. Zamenjala sem črno kartušo, pri ponovnem zagonu printerja pa se sredi operacije ustavi in zagori lučka,ki ponazarja trikotnik
v zvezi z napajanjem printerja in gori z tisto za vklop printerja,lučki utripata.
Pojavi se navodilonaj postopek ponovim.
Ponovila sem celoten postopek vklučitev, izključitev z računalnikom vred, ponovno vstavila kartušo, pa se še zmeraj pojavlja omenjena napaka.
Tiskalnik je nov, do sedaj je delal brez problema.
Barvna kartuša je prazna,pa osebnem preverjanju ne igra vloge pri enobarvnem tiskanju.
Forum je zaprt za komentiranje.