Najdi forum

Živjo!

Kupujemo tiskalnik oz. multif.napravo za domačo uporabo (minimalna – 1x tedensko)
Ne moremo se odločiti (glede cena/kvaliteta) med
HP PSC 1610 ali HP PSC Photosmart 2575.
Mogoče tudi HP PSC 1410.

Ima kdo izkušnje glede teh naprav?

Jaz navijam za HP PSC 1610 ali 1410.

Sama ima sicer 1215, pa sem čisto zadovoljna, ker popolnoma zadošča našim domačim potrebam.
Najbolj prav nam pride za fotokopiranje šolske snovi in dokumentov. kadar se pač takšne stvari nujno rabi.
Malo mu zmanjka le pri kvaliteti skeniranja.
Kartuše pa veselo polnimo. In s printerjem do sedaj ni bilo še nič narobe, pa to počnemo že več kot 1 leto. Vmes sem le enkrat kupila originalni kartuši.

Lp.

Odvisno kaj boš uporabljala oziroma kakšno kvaliteto boš hotela imeti. Lahko printaš samo 1x na mesec in takrat potrebuješ zelo kvalitetno stvar…

HP PSC Photosmart 2575 je v primerjavi z modelol HP PSC 1610 hitrejši, ima barvni LCD, vsebuje Real Life technologies funkcije, podpira več spomiskih kartic…

Primerjava:

HP PSC 1410 je pa nižji model od obeh (ne pa tudi slabši, odvisno kaj potrebuješ). Nima funkcije memory card in PictBridge, hitrosti so manješ, nižja resolucija scanner-ja, brez LCD-ja in tako naprej… Pa cena je tudi nižja 🙂

Tako da odvisno kaj potrebuješ oziroma kakšno kvaliteto izpisa potrebuješ in kaj boš zraven uporabljala.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close