Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tiskalnik Lexmarkt P 3120

tiskalnik Lexmarkt P 3120

Zanimna me če ima katera od vas takšen tiskalnik..Zdaj je bil v akciji v Interšparu 19.000 pa nekaj.No, jaz se ne razumen v te stvari in me zanima kakšen se vam zdi?Imam namen ga kupiti.

Kot prvo ko kupuješ tiskalnik se moraš vprašati za kaj ga rabiš, kot drugo poglej koliko stanejo kartuše za posamezen tiskalnik. Ker ponavadi folk kupi tiskalnik čisto poceni potem pa kartuše stanejo skoraj toliko kot nov tiskalnik. Naslednje poglej če se da na internetu dobiti cenejše neoriginal kartuše za tisklanik in šele nato se osredotoči na ceno tiskalnika.
Jaz imam za domačo uporabo canon 320i zdi se mi da je v bofu okrog 18 000 sit – dobiš pa zelo poceni kartuše na internetu ( zdi se mi da črna stane 1350 sit ) Torej ne kupujte tiskalnikov brez premisleka in samo zato ker so v akciji.
Lep dan Tina

Absolutno odsvetujem. Pri Lexmarku je problematičen servis, da o ceni kartuš niti ne govorimo. Sicer pa sem mnenja, da se inkJet tiskalnikov ne splača kupovati. V štartu se ti zdijo poceni, potem pa hitro ugotoviš, da so kartuše drage kot strela (politika pri teh poceni tiskalnikih je takšna, da kupiš novega, ko se sprazni kartuša) in se s svetlobno hitrostjo spraznijo. Tako na koncu samo še kupuješ nove in nove. Raje kupi kakšnega laserja (sedaj so res že neverjetno poceni), prej preveri cene tonerjev in sigurno bo to precej boljši biznis. Od poceni inkjetov pa čim dlje stran!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close