tiskalnik-kaj pravite na tega?
Kot prvo, hvala vsem ki ste mi že včeraj z svojimi odgovori pomagali pri moji odločitvi. Nekako mi je padla v oči tale večfunkcijska naprava od HP :
Bi pa vas še prosila, če mi poveste svoje mnenje o njej. Ne vem pogledat, oz. ti podatki mi nič ne povejo o kartušah v tej napravi, katere moram kupiti, da bo to funkcioniralo, črna in barvna…
Hvala še enkrat vsem in lep petek,
Tinca
Tu lahko preveriš kakšne kartuše rabiš:
http://www.anni.si/sl/Tiskalniki/Tiskalnik_HP_DeskJet_F4180_AiO_Printer.html?sort=&
Sem pogledala, meni se zdi vredu, ker lahko daš noter kartuše od 20 ml in ne od 5 ml kot je pri nekaterih napravah.
ural: ponavadi ko kupiš tiskalnik, kartuše niso “polne” & dobiš poleg “male” (manj ml).
Pri nakupu sem hotela vedeti razliko med HP in Canon tiskalniki. Pri HP s kartušo menjaš tudi “šobe” (ne vem, če sem si prav zapomnila), pri Canonu pa ne. In če se te zapacajo, moraš menjati (popravljati) cel tiskalnik. To je zelo laično napisano!!!
Sicer imam pa podobnega Hp doma in glede tiskanja, kopiranja… super. Le kartuše se pa vseeno hitro praznijo (pa ne tiskamo zelo veliko) in niso poceni (cca 20 EUR vsaka – malo večje), tako da to ni tako zanemarljiv strošek.
No, zanimivo – mi smo kupili Epsona, pa smo bili tako razočarani, da smo čez en mesec pol kupili HP!
Npr. Pri Hp ne potrebuješ računalnika, če želiš nekaj skopirat, pri Epsonu ja.
Predvsem pa nam je zelo čudno printal – kr mešalo se mu je (želel si npr.sprintat zeleno, je sprintal kr neko drugo barvo) – pa je bila nova kartuša.
recimo tega….ker je ta tiskalnik malce dražji se bo razlika v obliki nižjih cen kartuš hitro povrnila
http://www.mimovrste.com/artikel/2830054022/vecfunkcijska-naprava-epson-stylus-dx7450
vse je super, le ko je treba v trgovino po kartuše in to je zelo hitro, sploh če prinatš fotografije in slično, takrat ne pa skoraj kap, ker je tako črna kot brvna draga, nekje okoli 60 evrov, če ne že več, dajem za obe skupaj..drago ko hidič, za malo veselja!
Drugi printer moj, bo tak, ki bo imel poceni kartuše, printajo pa zdaj itak še vsi lepo!
Forum je zaprt za komentiranje.