Najdi forum

tipkovnica ne dela

poskusila sem že z dvema novima tipkovnicama, vendar mi nobena ne dela.

Ali se je pokvaril port? ALi je potrebno pogledati v nastavitve?

lp
Metka

A je tipkovnica na ps2 ali usb portu?
A prav vtikaš? 🙂

na ps2 portu, vtikam pa nad USB portom.

lp
metka

Kaj pa miš, a je tudi na ps2 portu?
Če ni, probaj vtaknit v uni drugi ps2 port.

A če pritiskaš Caps Lock, a ti lučka sveti al ne?

miš je na USB portu, lučke ne delajo!

sem že vse probala, razen razstavila računalnika še nisem, sem pa tipkovnico, ki je potem nekaj časa delala, potem sem jo zamenjala, pa nič več.

lp
metka

Če ga imaš v tapravi luknji, konektor namreč, potem bi takoj po zagonu računala morale svetit vsaj lučke. Če tudi pri dveh novih ne, potem mora bit nekaj narobe z portom.

Ok, da ne boš mislila da zezam, samo vprašanje: je tipkovnica res v ps2 za tipkovnico? Če je miš v USBju imaš namreč en priključek za miš frej, pa lahko da priklapljaš na tega.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

sem probala vklopit tudi PS2 port zraven, pa tudi ne dela.

Sem pogledala Troubleshots, pa piše, da je ali treba na novo naložit WIndowse ali pa še preje pogledati v Bios.

Ali je možno, da je port pokvarjen? Ali bo delal USB port za tipkovnico, če jo dobim?

lp
metka

Tipkovnica mora delat tudi brez windowsov, zato če ne dela takoj po vklopu računala, potem lahko windowse 100x naložiš na novo pa še vedno ne bo delala.

Če je ps2 port zanič, bi morala usb tipkovnica vseeno delat bp.

HMMMM in Wega,

No problem je rešen in sicer takole:)

Miško, ki sem jo imela na USB sem preko vmesnika (ki mi ga je dal prijatelj:) dobro jih je imeti) preklopila na prvi PS2. Tipkovnica na drugem PS2 je začela čudežno delati.

Če kdo rabi kakšno novo tipkovnico (imam namreč kar dve odveč), naj se javi. Sem iz Ljubljane.

lp
metka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close