Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tip na Tinderju goljufa ženske

Tip na Tinderju goljufa ženske

Predstavlja se kot Emilio in naj bi bil francoz, ki živi v Ljubljani. Čim sva prešla na what`s up, me je zbrisal iz Tinderja, kar mi je že bilo sumljivo. V glavnem po nekaj sporočilih že začne razlagat kako se ukvarja s kriptovalutami in investiranji, da me je pripravljen naučit, da pa je treba investirat za začetek od 300 do 500 EUR. Nisem želela takoj odklonit, sem napisala, da bom premislila. Potem pa mi pošlje dve sporočili pomotoma, ki sta bila za drugo žensko. Dejansko uporablja tinder za nagovarjanje žensk, da mu dajo denar za investiranje. Ženske pazite se in ne nasedat!

Ja sej je stran za nategovanje… Nic ne pise kaksno.

Odgovor na objavo uporabnika
LL, 29.09.2021 ob 11:19

Predstavlja se kot Emilio in naj bi bil francoz, ki živi v Ljubljani. Čim sva prešla na what`s up, me je zbrisal iz Tinderja, kar mi je že bilo sumljivo. V glavnem po nekaj sporočilih že začne razlagat kako se ukvarja s kriptovalutami in investiranji, da me je pripravljen naučit, da pa je treba investirat za začetek od 300 do 500 EUR. Nisem želela takoj odklonit, sem napisala, da bom premislila. Potem pa mi pošlje dve sporočili pomotoma, ki sta bila za drugo žensko. Dejansko uporablja tinder za nagovarjanje žensk, da mu dajo denar za investiranje. Ženske pazite se in ne nasedat!

in ti ne zaupaš Emiljotu, ki se izdaja za Francoza in živi pri nas? Ma che cazzo 😀

Kdor verjame takim stvarem si je sam kriv. Investiranje preko tinderja, hahahaha. Daj, jaz tudi investiram. Kripto, delnic, kar češ. Nakaži mi denar, ne bo ti žal. Obljubim.

Mislim ja to je pa ja najbolj normalno da te prek neta lovijo da v najboljše stvari vlagaš. Čisto normalen način vlaganja prihrankov :).

Mislim resno dajte možgane še za kaj več kot osnovne človeške funkcije uporabljat no.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close