Najdi forum

TINOS INFO

Ma drugače je kdo prišel iz otoka Tinos ,da pove kakšno o tem otoku????

Uf, Malinero, si pa res zagret! 😉 Poskusi na http://www.virtualtourist.com – mislim, da je to najbolj obiskana popotniška stran na vsem netu.

Res sem zagret Oja ,ker sem hotel iti tja in so bili zasedeni na Intelekti že 3. maja za 14 julij.In nobeden ,ki je bil na portalu ni nič napisal (razen ene pupe ,ki je napisala nekaj malega).Pomeni ,da so odpotovali samo marsovci tja.Res zanimivo v kateri vukojebini je ta otok.Nato sem šel na srbski forum in od vseh se je oglasila samo ena pupa ,ki je bila tam.Res roba za nevervat.
ciao

Odpreš kar dva posta in pričakuješ da bo celi svet kar bruhal iz sebe o nekem od 1000ih otokov v Grčiji. Ne poveš pa niti kaj konkretno te zanima. Pa sem mislil, da mi gredo na živce predvsem tisti, ki jih zanimajo samo izkušnje iz hotelov, pa vidim, da so še bolj obupni tisti, ki so čisto nestrpni, kdaj jim bomo odgovorili, pa sploh ne zastavijo konkretnega vprašanja.
Evo, samo zate sem se celo potrudil:
, več se pa ne mislim, ker je tudi tebi malo mar, da bi jasno povedal, kaj te zanima.

Niko,Niko pokaži mi kolenca…. …

Pozdravljeni .Ali je mogoče že kdo prišel iz Tinosa???

Daj še enkrat vprašaj, po mojem te niso slišali…

Lepo pozravljeni
Če je že kdo prišel iz romarskega otoka Tinosa ,mi lahko napiše par besedic.Zelo me zanima ,kako se je tam imel in kako izgleda vse skupaj.
Lepo se zahvaljujem za odgovore.

Pozdravljeni .
Kako ste kaj??Ali se je že kdo vrnil iz Tinosa???
papa

Ti, da jih ni muca papala?

Ma jest res ne vem kaj to prodaja Intelekta.Mislim ,da delajo žajfo iz njih.
CIAO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close