Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tina bo poročila svojega starca

Tina bo poročila svojega starca

OBUP OD 24kur, RTV Slo, Delo, Mladina,… 🙂 PAMETNI LJUDJE NE SPREMLAJO/MO 

Tina je v prvem trimesečju. 1000% bo otrok… Ampak problem je, ker je od Goloba sin Dounew sindrom. Čeprav je zelo lušten, Markus..Robert ga ima najrajši na, svetu, bivša niti pod razno..

Gledamo Cvetje v jeseni – v ŽIVO!

Odgovor na objavo uporabnika
Vemo mi, 18.08.2025 ob 11:19

Tina je v prvem trimesečju. 1000% bo otrok… Ampak problem je, ker je od Goloba sin Dounew sindrom. Čeprav je zelo lušten, Markus..Robert ga ima najrajši na, svetu, bivša niti pod razno..

To Bi bilo zanimivo. Otrok z dawnovim sindromom. Bilo bi zanimivo ali bi bilo to za RoberTino blagoslov ali karma?

Bomo videli.

Kobilja glava(T.G) je pravzaprav ze vse probala z vsemi?sam se porocila se ni…tut to je enkat prvic?

Take vrece za spermo se ne bi dotaknu tut v neoprenu z 5m dolgo palco?

sam se skurek pa mocerad ji ni med noge zlezu…al pa tut? Pr njej je tut to mozno

Gledamo Cvetje v jeseni – v ŽIVO!

Kaksno cvetje v jeseni? tam je v svetu izkusen starec hotel porociti nedolzno, naivno in preprosto, neizkuseno mlado dekle. Tale nevesta je njeno popolno nasprotje. Pa tudi on sicer ni bil tako pokvarjen kot je Golob.

Golob je še vedno poskočen v postelji tako da mislim, da se bo prej pri njej nehalo kot pri njemu.

Ko se  skupaj zlimata dva defekta, ven pride lahko samo še en defekt, ni druge možnosti. Ali tretje. Ali četrte . In tako naprej.

Kaj je že objavila kakšno slikico?

Zadnjič sem ujel na youtubu, da imajo ameriške trandže navado, ki ji rečejo howdie, da ga da “ona” zvečer na presenečenje drugega prvič ven in ga pozdravi s howdie.

Da sploh dvigneš roko, jaz bi bil pa PV, moraš biti itak psihopat, ampak da te spustijo zraven, moraš imeti mračne skrivnosti, da te držijo za testise, ne morejo si špogat nepredvidljivih. Robi je izpolnjeval oba pogoja, zato se tudi lepo razume s pokvarjeno bruseljsko oligarhijo, Macronom ipd., sami domači.

Vzela se bosta prva mednarodna kurba in poznani primorski kriminalec. Poroka bi verjetno v vsem svojem sijaju.

Če ji je pomemeben samo denar, naj ga ima. Večji problem je, ker ga moramo mi prenašati.

Je na “RTV-Golobizem” mogoče kak  neposreden prenos?

Anonimno 8067, 06.09.2025 ob 13:16

Je na “RTV-Golobizem” mogoče kak  neposreden prenos?

Jah, na RTV-Svoboda itak ni programa. Večino programa zaseda Herta, ostalo so ponovitve reklam iz leta 1945.

Glejte Tomaža Gorca na Filipinih, kjer lepo razložijo, da je 20-letna starostna razlika celo optimalna! Sicer pa je tudi 40-letna starostna razlika čisto OK, na primer ona 20, on 60.

Pri Holobčku je najbolj žalostno to, da se ženi peder. Sicer pa se itak s kurbo. Ki bo imela finančne beneficije, hkrati pa ji še spolnih storitev ne bo treba izvajati. Win-win pozicija za oba.

Pa kako se vam da s tem kičem ukvarjat … no, saj, tako politično sociološko me morda zanima vpliv tega dogodka na ljudi, sicer je pa to zame kot lanski sneg …

Tako na splošno pa se mi zdi, da je to dokaj nepomembno, za Slovenijo pa nič ogrožajočega, zato jima dam blagoslov brez pardona.

Moraliziranje in opravljanje, naslajanje nad telesnimi in drugimi  odkloni človeka in potem interpretacije človekovega značaja z ozirom na fizične pomanjkljibosti je pa sploh zadnje, kar bi si z odporom privoščila … really not my cup of tea. 

Vse prej kot vmesna kritika je ta post v večini izraz pritlehne kolektivne nevoščljibosti.

Branjevke najhujše vrste ste nekateri. 

– zdolgočasena 

DENAR pri njej dela čudeže… Ona bi se poročila tudi z nutrijo, samo da ji ne bi bilo treba delati!!!!!

Ona ve, ona zna, tipi pa so vedno ZA:))))

Golob je nor, da ne vidi zakaj je ona z njim……za pol glave večja, omg…..

SPONzORUŠA

Golob nima pojma kako ga bo obrala….tako kot vse do sedaj.

Sem mislila da je bolj pameten ….sedaj mi je vse jasno…

Cez leto dve pa bo to ločitev leta…..ni dvoma.

Joj Holob, kako si lahko tako zelo naiven….

A je dobra v postelji????

Da pri vsej izbiri žensk poročiš kurbo…bravo, pametno….

Marta Kos je prišla na poroko v neki čudni zavesi v barvah palestinske zastave.  Ne v obleki, v zavesi.  Bruham.

zabita je k noč, 06.09.2025 ob 13:53

Cez leto dve pa bo to ločitev leta…..ni dvoma.

Joj Holob, kako si lahko tako zelo naiven….

A je dobra v postelji????

Sigurno je dobra v postelji, če je pa profesionalka, objavljene so bile slike njenega trženja iz Monte Carla in Dubaja…  Saj zato je pa tako, kot je.

Janša 8n Urška sta lep par.  Gaber holob oa upam, da imata vsaj predpogodbo pogodbo.

Joj joj joj, jaz pa sem mislil, da je Robert pameten človek.

Če bi vedel, da ga bo ujela pokvarjena bejba, ne bi šel na volitve, nikoli!

Sedaj se vidi kako je pošten, omg, s kurbo se poroči, omg…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close