Tina bo poročila svojega starca
Vemo mi, 18.08.2025 ob 11:19
Tina je v prvem trimesečju. 1000% bo otrok… Ampak problem je, ker je od Goloba sin Dounew sindrom. Čeprav je zelo lušten, Markus..Robert ga ima najrajši na, svetu, bivša niti pod razno..
To Bi bilo zanimivo. Otrok z dawnovim sindromom. Bilo bi zanimivo ali bi bilo to za RoberTino blagoslov ali karma?
Bomo videli.
Zadnjič sem ujel na youtubu, da imajo ameriške trandže navado, ki ji rečejo howdie, da ga da “ona” zvečer na presenečenje drugega prvič ven in ga pozdravi s howdie.
Da sploh dvigneš roko, jaz bi bil pa PV, moraš biti itak psihopat, ampak da te spustijo zraven, moraš imeti mračne skrivnosti, da te držijo za testise, ne morejo si špogat nepredvidljivih. Robi je izpolnjeval oba pogoja, zato se tudi lepo razume s pokvarjeno bruseljsko oligarhijo, Macronom ipd., sami domači.
Glejte Tomaža Gorca na Filipinih, kjer lepo razložijo, da je 20-letna starostna razlika celo optimalna! Sicer pa je tudi 40-letna starostna razlika čisto OK, na primer ona 20, on 60.
Pri Holobčku je najbolj žalostno to, da se ženi peder. Sicer pa se itak s kurbo. Ki bo imela finančne beneficije, hkrati pa ji še spolnih storitev ne bo treba izvajati. Win-win pozicija za oba.
Pa kako se vam da s tem kičem ukvarjat … no, saj, tako politično sociološko me morda zanima vpliv tega dogodka na ljudi, sicer je pa to zame kot lanski sneg …
Tako na splošno pa se mi zdi, da je to dokaj nepomembno, za Slovenijo pa nič ogrožajočega, zato jima dam blagoslov brez pardona.
Moraliziranje in opravljanje, naslajanje nad telesnimi in drugimi odkloni človeka in potem interpretacije človekovega značaja z ozirom na fizične pomanjkljibosti je pa sploh zadnje, kar bi si z odporom privoščila … really not my cup of tea.
Vse prej kot vmesna kritika je ta post v večini izraz pritlehne kolektivne nevoščljibosti.
Branjevke najhujše vrste ste nekateri.
– zdolgočasena
zabita je k noč, 06.09.2025 ob 13:53
Cez leto dve pa bo to ločitev leta…..ni dvoma.
Joj Holob, kako si lahko tako zelo naiven….
A je dobra v postelji????
Sigurno je dobra v postelji, če je pa profesionalka, objavljene so bile slike njenega trženja iz Monte Carla in Dubaja… Saj zato je pa tako, kot je.
Forum je zaprt za komentiranje.