Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TimeDefence krema za obraz

TimeDefence krema za obraz

Predvidevam, da moški (skoraj) ne uporabljajo krem za obraz, sem se odlocil, da bom napisal na zenski cvek 😉
Zanima me ce imate iskusnje s kremo TimeDefence od (amwaya, al neki podobnga) Pravjo da je full dobra za gubice gladit in preganjat, samo meni se zdi 7.000 sit za eno kremo z aobraz dat mal veliko?? Zdaj uporabljam od Niveje moisturing creme 4 men (al neki podobnga), pa bi sel na kaj bolj kvalitetnege..
pa se to.. star se 27 let.. pa ne mi prosim govort, da pri mojih letih ne rabim take kreme… to je pac moja odlocitev da jo rabim;)
Hvala vsem!
SomeOne

kaki avto pa voziš?

Kaj ma to veze kaksen avto vozim?? ce me pa zanima krema???
HALO?
SomeOne

Verjamem, da ne ves, zato ti povem, da so tud kremce za 30, 50k SIT.
Ampak jaz razmisljam tako, da ce je kremca neucinkovita, je tud 1k prevec.
Malo se pozanimaj, ce krema res vsebuje kaj proti gubam al je sam nateg…
Vsekakor se mi zdi fajn kaksna kremca s Q 10, malo sam presodi.
Amway-Artistry produktov sem nekaj sprobala, pa se mi bogve kaj ni zdelo.

Se pa vsekakor strinjam, da pri tvojih letih rabis kremo. Kurativa je bolj malo ucinkovita, postarali se bomo pa konec koncev vsi!

hmmmm
Itak da vsak svoje produkte hvali, zato me pa zanima kaj bi mi priporocile ve??? pa tam za ene 10k sit pa da je se kar v redu… Kake professionalne kreme ne rabim, ker ne mislim bit nikakrsen maneken, samo nebi rad ze v zrelih letih bil ves zguban 😉
SomeOne

Kaj pa od VICHY? Pojdi v lekarno,povej kaj iščeš pa bo.Pa ponavadi,ti znajo zelo lepo svetovat.Lp

hmmm…
Zdej men so rekl da so kreme od VICHY drugo razredne kreme… a je to res??? Pa da so kao Artistry pa med No. 1 na svetu???
Kako pol?
SomeOne

ja seveda ima veze. Dosti je ljudi, ki dajo nevem koliko za avto, pa najboljšo polir pasto, pa garažo- je pa samo pleh, ki ga lahko na novo pobarvaš, prerežeš- in seveda kupiš novega. Svojo kožo imaš samo eno, in tudi ta ti bo ostala za celo življenje-hočeš nočeš.
No in dostikrat smo takšni, za avto vse naj, naj za SVOJO kožo pa je 7000 preveč. Res se je potrebno zamislit- in to vsi, vključno z mano. Malo denarja, malo muzike.
Lahko primerjaš kreme z avti. Si daš raje nekaj ala yugo na obraz, ali bi raje Mercedesa.
Artistry uporablja mnogo,res mnogo ljudi in so vsi zadovoljni(vključno z mano).Ne mislim delat reklame, vendar ti lahko povem, da se na dolgi rok vidi razlika.
Sam se odloči seveda,
lp

DANI HVALA!!! to sem hotu slisat;)
SomeOne

Kreme se sodijo po sestavinah in ne po razredih. Tud Vichy ma dobre in slabe kreme. Treba se je zanasat na preverjene ucinkovine, ki delujejo (npr. Vit.A), ne pa na prodajne finte a la Amway.
Mimogrede, tud meni so ze prodajali Artistry v stilu, to je No.1., pa mi noben ni znal nasteti ingredientov in ucinkovin.
Toliko o tem.
lp

Meni zelo ustreza Re-Oxygen (Relax, Refresh & Regenerate – O2 Care for Eyes) od Lancastra. Pri tvojih letih potrebuješ lahko kremico, močnejše pridejo na vrsto kasneje. Nikar že zdaj z preveč agresivnimi in aktivnimi kremami, ker ti bo močnejših zmanjkalo, ko jih bo koža dejansko potrebovala. Ker se koža prehitro razvadi, ti svetujem blažjo kremico in veeeeeeliko tekočine. Pij ogromno vode, pa boš imel krasno kožo!

Sama kremic proti staranju iz kolekcije Artistry Time Defiance ne poznam, iz nekaj kataloških informacij, so to kremice, primerne za ohranjanje mladostnejšega videza že zrele kože. Prav lahke kremice za oči nimajo.
Ja, Pika, tudi sama žal poznam kar nekaj ljudi, ki z Amwayevimi negovalnimi in kozmetičnimi izdelki niso bili najbolj zadovoljni.

Veliko sreče pri nakupu in čimmanj gubic!
Z.

pika, no poglej prav maš da ne gre nečesa predalčkat po razredih ampak dejansko po kvaliteti. Vendar žal lujudje mislijo da tisto kar se najbolj pogosto pojavi na reklamah po tv in revijah da potem to dobro. Ampak kar nekaj najbolj zvenečih imen v drogerijah sploh nima lastne proizvodnje, dajo samo svoje ime na embalažo krema pa je narejena pri bogve komu.
Kar se pa Artistya tiče ti pa povem tak, kožo imam zelo mastno..mozoljasto… skratka fuj. ko pa me moja draga vsake tolko le prepriča da si naredim par krat nego pa ti povem, da mam kožo po petih dneh čisto, gladko… ko dojenčkovo ritko 🙂
Če te pa kakšna sestavina zanima mi pa povej za katero kremo pa ti bo poslal.

Lp dani

Ja, saj to tudi sama pravim. Res preveckrat pada(m)jo na reklame in na lepo kozo od manekenk…..Bljak. V moji kopalnici je kozmetika zelo razlicnih znamk in tudi cen. Ravnam se izkljucno pa sestavi in mi je cisto vseeno, ali je Sisley ali pa Green Line. Surovine vecina podjetij itak kupuje….
Sama sem imela veliko problemov, pa so me dermatologi marsikaj naucili, tako da si znam sama kupit kremo in trenutno ostajam zvesta svojim preverjenim kombinacijam.
Hvala vseeno, bom povprasala, ce me bo kaj zanimalo, ceprav trenutno ne mislim nicesar menjati-mi trenutna uporaba dela cudeze.
Lahko ti pa povem (ne leti nate!), da mi grejo Amwayeve prodaje ful na zivce, ker so mi do sedaj se vsi zrecitirali popolnoma enake stavke, tako za kozmetiko, kot tudi za vitamine. Sebe povzdigujejo na piedestal, vse drugo pa tlacijo. Na reci se malo spoznam, tako da se mi milo receno zdi taksen prisiljen nacin prodaje naravnost smesen.
lp vsem

Že nekaj let uporabljam kar nekaj izdelkov iz kozmetike Artistry in sem z njo izredno zadovoljna.
V začetku tega meseca sem si kupila tudi kremo Timedefence. Ker jo uporabljam kratek čas, še ne morem podatki konkretne ocene. Opozorila bi te le na to, da je rok uporabe te kreme (ko jo zmešaš) 1 mesec. Kozmetika Artistry ima tudi še eno drugo kremo proti gubam, ki je bistveno cenejša in jo moji prijatelji pohvalijo.
Odločitev je konec koncev le tvoja. Kozmetika Artistry pa ima običajno (ne vem kako je v tem primeru, ko je rok uporabe krajši) 100% 3 mesečno garancijo. V tem času lahko izdelek vrneš, če z njim nisi zadovoljen, in ti vrnejo celotno kupnino.
Lp!

Time Defence krema je več kot najboljša odločitev..moja mami stara 56 let si je pri teh letih zgladila zelo močne gube…a je treba vztrajati 4 mesece…gube s edelajo cel lajf pol pa eni hočejo da zginejo v parih dneh – to ne gre tako! ŽAL!

za ltm
on ne misli te, ki jo sam prmešaš. Time Defance je cela serija za nego. Vi imate divji jam+vitamin C, ki je aktiven, ko se premeša samo 1 mesec. Tudi drugi imajo takšen divji jam, pa stane krepko več.Je pa res učinkovit za gladit gube in ga morate uporabljat vsaj 3 mesece.
lp

Naj mi kdo napise sestavo tele kreme divji jam+C vitamin.
Hvala

Res me tole zanima, kaj je to pravzaprav. Ce se komu, ki ima to doma ljubi, naj mi prosim napise!
lp

A bi mi kdo hotel napisati prvih pet sestavin kreme Timedefence od Amwaya?
Zelo sem pozorna na te stvari, ker take močne kreme rade povzročajo mozolje in ogrce. Izogimam se stearatov, isopropylov, caprilic trigliceridov itd….

Na splošno se mi zdi ta krema za moškega tvojih let premočna. Zapackala ti bo kožo. Izberi si kaj hidratantnega posebej za moške, potem pa vztrajaj vsak dan pri čiščenju in mazanju kože vsaj nekaj mesecev.

Jaz tud prosim, da mi kdo kaj napise, pa nic.
Imam enake probleme kot ti, kaja. Zarad teh podlag sem mela zamasene pore in kozo obraza v bulah. Groza.

Sama ti lahko povem, kar mi je nekoč rekel kozmetičar, ki se s tem ukvarja že veliko let…in sicer, da Nivea krema ni niti za komolce dobra…

za artistri sem slišala da so dobre, sprobala pa nisem, zato ti težko povem….vem pa zagotovo, da so dobre in res kvalitetne kreme od Decleorja…je pa cena okoli 15000 – pa za kar nekaj časa:-))))

Lala, jaz sodim kreme po tem, kar sama vem in vem, cemu se moram izogibat.
Nic ne dam na odgovore v stilu “rekla, kazala”, pa tud to mi je cist jasno, da vsak svojega konja hvali.
Od Decleorja pa sem par let nazaj imela nekaj stvari, pa je cist tako kot pri vseh znamkah. Nekaj je O.K., nekaj pac povprecno.

No, ce si bo kdo tlele, ki ima tole od Amwaya jam+C vzel cas, pa mi napisal, kaj je not, bom hvalezna.
lp

Joj, joj, joj, saj meni je v bistvu vseeno kaj počnete, samo topel nasvet – ne uporabljajte (pre)agresivnih kremic za učke, če ste mlajše od 40 let. Vzamite kremico primerno svoji starosti, da boste imele na stara leta še vedno adute v rokavu, sicer vam ne bo ostalo več drugega kot Mišina metoda 😉
Ne verjamem, da je katera pri 27-tih tako zgubana kot 56 letnica, zato raje premislite, preden se odločite za nakup tako močnih kremic. Prizanesite svoji koži.

Pa brez zamere in pijte veliko vode 🙂
Z.

Pika, mislim, da si ne bodo vzeli časa in to napisali, ker drugega, kot da je to “krema št. 1” na amwayavih predavanjih itak ne izveš. Ali pa se bo vseeno kdo potrudil?

Pika, katero kozmetiko pa ti zdaj uporabljaš?

O Decleorju sem tudi slišala veliko različnih mnenj, ampak se bo treba še prepričat.

Kaja!

Moja koza ima razsirjene pore, dovzetne za razne packarije. Drugace pa je precej suha.
Trenutno se zdravim z: Avene Cleanance K, Gel Avene, Losjon Avene.
Za okoli oci RetiC- Vichy. Drugace pa gledam, da je Retinol(oz kateri drugi derivat vit. A) v kombinaciji s Tocopherolom, ker deluje tudi na mozolje.
Poleg tega moram vsake tolko se na kuro z antibioticnimi mazili, dokler si popolnoma ne ocistim podkoznih ognojkov.
Pa uporabljam vlazilne maske in maske z glino.
Obcasno pa uporabljam za zjutraj losjon Iod Dior. Pa obcasno gel za ciscenje Gel Clarte Lancome (modra embalaza).
Za porabit imam se en tonik moder od Cliniansa, ki sicer ni nic posebnega (je vlazilen), ni pa skodljiv!
Potem si bom pa kupila vlazilen Phytomerjev tonik, ki je tud brez alkohola(ko se mi pore cisto spucajo).
Pudre pa uporabljam izkljucno od Clinique.
Pa hodim si redno cistit kozo-samo stiskanje-nic mask ipd.
Za samoporjavitev pa uporabljam Dior super bronze, je O.K. in ne packa koze.

Od Decleorja sem imela en fluid in eno kremo(se ne spomnim imen), pa se mi zdi, da mi je fluid se bolj razsiril pore.

Dobre pa so se mi zdele vlazilne kreme od Biotherma, samo se tudi ne spomnim tocno, katera. Nekaj Hydro…

Kaj pa ti uporabljas?
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close