Time-za Staso,Barb,Vesno,Mitko….
Danes malo drugacen recept-bi rekla MOTO
Treasure every moment that you have!
And treasure it more because you shered it with someone special,
special enough to end your time.
Remember that time waits no one.
Yesterday is history.
Tomorrow is a mistery.
Today is a gift.
That’s why it’s called
the PRESENT ! ! !
Lep dan in lepo ga izkoristite babi
Hej,zdaj vsaj vem,kam potujejo moji posti: v Ljubljano,na Stajersko in Gorenjsko.
Se kam? Saj pokrivamo kar lep del nase dezelice.Ne boste verjele,da smo imeli tudi mi snezno ploho.Ko je posijal soncek,so se na drugi strani morja proti severu iskrile v sneg odete Alpe in Dolomiti.Enkratno! Moram neki sladici dati ime Zasnezena gora.Moram pogruntati,kateri.
Zdaj si vas lazje predstavljam,da ste resnicne,prav nic virtualne.
Danes je zame prav poseben dan.Moj vnuk je dopolnil trinajst let in je takooo
dalec!Prvic ga za ta dan nisem mogla objeti.Dobro,da so e maili in telefon.
Lep pozdrav babi
Moje korenine so pravzaprav iz Štajerske, a je naključje hotelo, da sem se preselila v LJ 🙂
Pa še en recept za vse – pred časom ga je nekdo objavil na Kulinariki, je preizkušeno zelo okusen, pa tudi priprava ni tako zapletena, kot se morda komu zdi na prvi pogled 😉
Testo:
15 dag ljubezni
15 dag zvestobe
3 dag ljubosumnosti
Vse skupaj zmešamo s 7 dag nežnosti ter dodamo 20 dag poljubčkov, da dobi pecivo boljši okus. Če postanejo lica dovolj vroča, tedaj se vse skupaj peče s potrpežljivostjo in servira z zaljubljenimi pogledi.
Dober tek!
Forum je zaprt za komentiranje.