Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tilen – kmetija

Tilen – kmetija

Fejst, luškan dečko, se tudi vidi da izhaja iz  čustveno moralne in zdrave familije, se vidi, da pri njih veljajo moralne vrednote in medsebojno spoštovanje –  – mama& ata fejst – brvo, kapo dol – fejst sina imata, lepo vzgojenega 🙂

Upajmo, da ga ne bo katera babura pokvarila. Naj uživa življenje, pa se čimkasneje poroči -da ga ne bo kakšna lovača ujagala….in da ga alko ne potegne v svoje črne globine 🙂

Pa fejst prjatle ima, znajo se dobro poveselit  – Tilet tudi dober baritonist:) Mu privoščim zmago – a kdo ve, a zmaga, ali pa je finalna oddaja v živo planirana?

Go Tilen, go! Si zaslužiš zmago 🙂

Meni pa deluje kot *skrita rehta*. Ni vse zlato kar se sveti. Ne vem kaj me moti pri njem, mi ne gre vedenje skupaj s to predhodno oceno.

Morda pa si sam zmagovalno reklamo dela.

Da ga ne bi Ljubljana pokvarila. Vsi so dobri ljudje, če iz Ljubljane niso. Ljubljana vsako čisto srednjeveško srce pokvari.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 30.11.2021 ob 22:47

Da ga ne bi Ljubljana pokvarila. Vsi so dobri ljudje, če iz Ljubljane niso. Ljubljana vsako čisto srednjeveško srce pokvari.

🙂

Simpaticen fant.  Privoscim mu zmago,; in ce si o.k. te Ljubljana ne pokvari. Postanes boljsi in bolj razgledan, ko prides v Ljubljano.

Men grejo pijanci na živce. In on je na dobri poti. Bolj mi je všeč Đino. Nežen fant.

Meni je preveč osladno vse skupaj. Vse se lepi okoli njega. Ženske nima časa imeti. Kera ga bo gledala v kompletu z mamo in druščino. Takšni potem ne znajo biti v zvezi.

jao, bre, đino, pola južno voće:-))

Odgovor na objavo uporabnika
še ENA V PENZIJI, 02.12.2021 ob 12:18

Men grejo pijanci na živce. In on je na dobri poti. Bolj mi je všeč Đino. Nežen fant.

Ha ha ha, ti pa nisi imela srečo z izbiro moških v živlenju mar ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close