Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika tih dezeven dan !!

tih dezeven dan !!

kaj pocnete na ta dezeven dan? imam prav sreco-danes in jutri imam dopust!! pooocasi pripravljem kosimo in mi je prav fino! lp petra

Jaz pa se še ubadam z vprašanjem, kaj danes skuhati.
Ima kdo dober predlog?

lp

kdo? jaz delam domacega zajca v cesnovi omaki + njoke! + solato..pa se juho /navadno govejo/ seveda!!:) lp petra

ce si v sluzbi,potem bo pravsnje nekaj na brzino!? saj se ti bo se kdo oglasil!!) lp petra

Pri nas bo ravnokar na mizi juha s korenčkom in zakuho, pečenka iz mletega mesa, pire krompir in grahova prikuha.
Dober tek 🙂

Vladka

nakaj me zeza!:)))) bo ze!! zapomnila sem si kuvajt! vedela sem,da ste cca nekje “tam”!:) cca dve uri naprej!? upam,da bo tokrat slo!) lp petra

Hej,Babi pa bere v postelji,ker jo kuha vrocina in upa,da ne bo angina!
Caja sem ze veliko popila. Kaj ce ne bom do petka zdrava?-(( Lp Babi

ti drzim pesti!! ce je kaj “navadnega”,bos v dveh dneh, sicer pa..!? drzi se! !! lp petra

hm ni mi jasno kako lahko hodite v sluzbo in potem se skuhate taka kosila ala zajec v cesnovi omaki:)
pri nas smo danes jedli prazene sampinjone z jajcem+kruh… pripravljeno v 30min
med tednom je skoraj vedno tako, razen če mami ze prejsni dan ne pripravi stvari ali pa da sem jaz pri volji in kaj skuham.
svaka vam čast:)

verjetno si spregledala!? sem na dopustu! imela sem ves dopoldan mir in prav pocaaasi ustvarjala!? sicer pa to vcasih naredim tudi za vecerjo. saj gre hitro-edino pravi domac zajec rabi svoj cas,da se zmehca!:)) njoki so hitro. lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close