Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ticketmaster

Ticketmaster

Želim se registrirati na Ticketmaster za nakup vstopnice za koncert, v Londonu a potrditvene kode nee dobim na SMS. Ima kdo izkušnje, zakaj na slovenske GSM številke registracija ni možna….

Na kateri Ticketmaster?

Jaz sem se brez težav registriral in kupoval na ticketmaster.it, pa ticketmaster.at in ticketmaster.de.

Nikakor pa mi ni uspela registracija na ticketmaster.cz (karte AC/DC). Po mailu na ticketmaster support so mi povedali, da “SMS service is currently not avaiblable in every country” in da pač ne morem opraviti SMS verifikacije. So bili pa neskončno prijazni in so mi poslali direkten link za nakup kart, tako da potem ni bilo težav.

Poskusi kontaktirat podporo.

Ticketmaster v določenih državah zahteva njihovo SIM, kamor dobiš potrditveni sms. Francija in Italija ne komplicirata, večino drugih pa. V skrajnem primeru, če ne poznaš gor nobenga, ki bi ti to uredil, lahko kupiš eSIM, ampak pazi, ker rabiš takega, ki je sposoben sprejemat SMS, to so pa redki, ponvadi precej dražji, beri drobni tisk. Nazadnje smo takega vzeli na Vodafone, ampak rabiš 2FA avtentikacijo, da jo lahko kupiš.

Kontaktiraj podporo, ampak odgovor itak veš v naprej, ni šans brez lokalne SIM kartice. Opcija so še registracije recimo iz IT SIM ali AT SIM, ampak ne vedno, ne povsod. Preveri. Ni fino!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close