Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ti si pa sigurno samska

Ti si pa sigurno samska

Včasih se s kom menim glede prostega časa, hobijev pa, ko omenim svoj hobi pogosto reče, da sem sigurno samska in nadaljujeje, če bi imela moža, ti pa sigurno ne bi pustil to početi. Hm?
A če je ženska poročena mora moškega vprašati, če sme imeti kak hobi ali kako?

Seveda mora vprašati!☺☺☺
Bentiš, včasih se mi zdi, da smo v srednjem veku.
Jao, jao…………………..

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Bom naslednjič takega moškega vprašala, če smo v srednjem veku, da mora ženska moža vprašat, če sme imet nek hobi. Pa seveda ne govorim o kakem nemoralnem hobiju.

moralni hobiji pa so:?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Hja, recimo nemoralen hobi bi bil prostitucija ali pa kraja ali pa seks z neznanci ali kaj takega.

Recimo slači poker ženske s svojim partnerjem je čisto moralen. Če gre pa poročena ženska igrat slači poker z nekim sosedom pa ne vem, verjetno bi njen mož rekel,da to ni ravno moralen hobi. Gre za isto igro, z drugimi udeleženci :).

Po odzivih lahko sklepaš, kako samo živijo oziroma kako si predstavljajo svoje življenje v zvezi in to je vse. Čeprav ene nepisane “zakonitosti” veljajo, so tolerance od para do para kar velike.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sem pa mislil kvačkanje , pa klekljanje:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Se strinjam marko. Tisti s takimi vprašanji si verjetno res predstavlja, da ga bo ženska vprašala za vsak korak, če ga sme storiti.
Čeprav po drugi strani pa ravno ženske pogosto postavljaja vprašanja oz. teze v tem smislu. Mogoče še pogosteje kot moški. Mogoče so ženske bolj zato, da se podrejajo kot moški, da bi vladali?
Celo, če dobro premislim, so ženske tiste, ki postavljajo take teze. Samo jaz sem bolj na moške in bolj moške slišim.

Kvačkanje in kleklanje je verjtno ok, če to delaš doma :), če greš pa kam drugam pa bi ene že motilo.

Jaz bi bila verjetno idealna, ker so moji hobiji vrtičkanje in podobno. Samo okrog hiše. Nič okrog moških. Aja, na monu se družim z virtualnimi moškimi.

Sama sem pa ugotovila, da ce zelim ohranjati svoje hobije, si moram ali poiskati moskega s podobnimi hobiji, ali pa raje ostati samska, kar trenutno prakticiram. Moski ego je namrec zelo ranljiv in ce si zenska v soboto zjutraj v nahrbtnik oprta cepin, dereze in celado, namesto da bi prinesla zajtrk v pojstlo, je to ze kontradiktorna situacija napram standardnim moskim predstavam 🙂

Razen, če je ženska v noči iz petka na soboto zanosila…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Noben problem, samo da me ne bi piskala ko bi šel ohranjat svoj hobi…

Če spoznavate samo takšne moške, ki potem določajo takšen standard, vam čisto nič ne zamerim, če ostajate samske. 🙂

Samo shujšaš še, pa boš res idealna. 🙂

Noben problem, samo da me ne bi piskala ko bi šel ohranjat svoj hobi…[/quote]…tvoj (nemoralni) hobi pa je?… 🙂
Slači poker s [sub](virtualno)[/sub] sosedo? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne bi. Vsak ima svoje hobije in menim da bi to morali upostevati in spostovati obe stranki v postopku 🙂

Težka bo….
Če želiš živet v dvoje hočeš nočeš spremeniš sistem vrednot in potem se tudi hobiji spremenijo, tisto kar ti je sedaj pomembno ti potem mogoče ne bo več.

ja sej … ko pa jaz iz hobija kausam babnice sem pa nemoralen … al kako ☺
pa mi same ponujajo za f.u.k ☺ ♥

Noben problem, samo da me ne bi piskala ko bi šel ohranjat svoj hobi…[/quote]…tvoj (nemoralni) hobi pa je?… 🙂
Slači poker s [sub](virtualno)[/sub] sosedo? :))[/quote]
Jok. Zadnja leta samo še tarče luknjam:-))

Aja, moj odgovor je bil namenjen WC racki 40. Na splosno pa… Moji hobiji niso nemoralni, vcasih pa nesprejemljivi moski populaciji, sicer ne vem zakaj. Govorim zgolj iz lastnih izkusenj, GF bi najbrz vec vedela o tem.

…tvoj (nemoralni) hobi pa je?… 🙂
Slači poker s [sub](virtualno)[/sub] sosedo? :))[/quote]
Jok. Zadnja leta samo še tarče luknjam:-))[/quote] s čim pa?

Kar se mene tiče. Če bi se moja ukvarjala z športom, kjer rabiš jajca, bi bil ponosen nanjo. Aaaampak. Skrbelo bi me pa kot vrag in zaradi tega bi bil verjetno malo zoprn.
Recimo kaj takega:
https://www.youtube.com/watch?v=PPmWOA9cVM4

Če ne pride do navzkrižja interesov, potem spoštovanje ni problem. 🙂

Ih, pol pa počak, da ti ona to pokomentira…. 🙂

Kar se mene tiče. Če bi se moja ukvarjala z športom, kjer rabiš jajca, bi bil ponosen nanjo. Aaaampak. Skrbelo bi me pa kot vrag in zaradi tega bi bil verjetno malo zoprn.
Recimo kaj takega:
https://www.youtube.com/watch?v=PPmWOA9cVM4%5B/quote%5D
Tole bi šel pa jaz enkrat probat. 🙂

Recimo kaj takega:
https://www.youtube.com/watch?v=PPmWOA9cVM4%5B/quote%5D

Tale odgovor pa spostujem, ker se ne skriva za prevelikim egom, ampak opredeli stvari take, kot so. Ja tudi mene bi bilo strah, ce bi se moj partner ukvarjal z adrenalinskimi sporti. Bila bo pa vesela, ce bi me poskusal in zelel vkljuciti v te zadeve kar se le da. Eno je strah za dobrobit svojih partnerjev, eno je pa podpora njihovim sanjam in zeljam. Kombinacija obojega, pa zna bit zmagovalna!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close