Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Ti nedeljski vozniki me spravljajo ob živce!!!!!!!!!!

Ti nedeljski vozniki me spravljajo ob živce!!!!!!!!!!

Torej je vse ok s tem, da so vsi trije pasovi na AC zasedeni s počasneti, ki vozijo 80? In sem jaz premalo strpna in zatežena, ker se želim peljati dovoljenih 130? Zakaj vsi pričakujete, da bomo normalni vozniki obzirni in strpni do mečkačev, oni pa prav nič ne rabijo biti obzirni do ostalih sovoznikov?

jaz nepoznam nikogar ,da bi plačal kazen za počasno vožnjo!!!
Sem ,pa sigurn ,da se zgodi 50% nesreč zaradi počasnih drek…čev,ki imajo avto za veliko $$$
,pa žal ne poznajo kulture vožnje.Spravijo ob živce mene,pa tebe ,pa,,,,,Saj pri nas je itak totalni KAOS po celi državi ,,,smo žal še zmeraj balkanci z BMW-jm za 100 jurjev;)
V tujih državah kaj takega ne doživiš!? zakaj ,pa žal nevem.

ZDRŽI PRITISK.

[/quote][/quote]

ja in?

Še ena pohvala, včeraj sta se mi na cesti Bled – Bohinj dva voznika celo umaknila, to je zelo pohvalno in zrelo vozniško razmišljanje, če ta dva po nekem slučaju bereta se lahko še 1X zahvalim, da mi nista vzela par kilometrov lepe ceste.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Celo dva? Vsi ostali pa ne ? Seveda, že iz tvojega prispevka je očitno, da si zaritni tiščač, ki straši poštene ljudi cestah. In tisti, ki se te niso ustrašili, se ti niso umaknili in podlegli tvojemu izsiljevanju. Lepo od njih, še so pametni ljudje na cesti.

Vozim v mejah normale. Če gre nekdo prepočas ga varno prehitim. Če se mi kdo nalima na rit pa zanalašč z gasa stopim. Odgovornost za varnostno razdajo je itak njegova in to je do zdej se vsak dojel. Velikost tiča al pa kako drugo hibo pa naj raj kompenzira kje drugje, kot pa na cesti kjer ni sam. Ko bi bli ljudje zadovoljni sami s sabo, bi bli tut strpnejši do drugačnih.

Drugače pa še ena zanimivost. Tisti ki mislijo, da vozijo po predpisih, ponavadi večkrat kršijo predpise (zavestno ali pa ne), samo niso tako očitni, ker v tej naši preljubi državici je tako ali tako največji ˝problem˝ prehitra vožnja. Mislim pa, da je tudi uzakonjeno, da je oviranje prometa prekršek, se pravi, da tudi prepočasna vožnja in s tem nastajanje kolone

Kolone nastajajo, ker taki, kot se tukaj oglašate, napravi štalo na cesti in potem vsak dan ljudje zaradi karambolov, ki so največkrat zaradi prehitre vožnje, stojimo v kilometrskih kolonah.
Ne kvasite neumnosti o počasnih voznikih. Jaz se veliko vozim po slovenskih cestah in ni ravno veliko prepočasnih voznikov. Vi, ki bentite ves čas o tem, ste v neprekinjeni vojni s samim seboj in z vsakim, na katerega naletite na svoji vožnji, ki je po vaše vedno skladna s CPP. Skulirajte se, boste videli, da je življenje zelo lepo tudi takrat (ali še bolj), če se boste peljali za kak kilometrček / na uro počasneje…. Morda boste ravno zaradi tega prihranili kako življenje…….

A se ti zajebavaš??? Na slovenskih AC se okrog 80% ljudi vozi 100-120 km/h..to zame absolutno NI normalno…in glede na to, da smo v takih cajtih da se skoraj prov vsem ljudem nekam mudi, so taki drekači bolniki, ki bolano šparajo na nafti al so pa nesposobni za vožnjo pri višjih hitrostih..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Saj vem, da je to za tvojega 20 let starega bosanskega Golfa že svetlobna hitrost, ampak pusti vendar ljudem naj se vsaj malo zdivjajo!

Celo dva? Vsi ostali pa ne ? Seveda, že iz tvojega prispevka je očitno, da si zaritni tiščač, ki straši poštene ljudi cestah. In tisti, ki se te niso ustrašili, se ti niso umaknili in podlegli tvojemu izsiljevanju. Lepo od njih, še so pametni ljudje na cesti.[/quote]

Ostalih praktično ni bilo, ne nisem zaritni tišač, samo recimo na omejitev 90 km/h sem se približal s cca 150-160 km/h in preudarni voznik pred mano se je prijazno umaknil, da sem lahko nemoteno nadaljeval divjaško odisejado, ker tista cesta je kot nalašč za zabavo.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

za vse ne”drekače”….

predvidevam da imate izpit in poznate ZVCP…
…kakšne so določila glede <50% hitrosti tudi….?
….ker ste počasni- varni vozniki, sveda upoštevate možnost naleta normalno vozečih vozil (pazi; tudi ti imajo pravico voziti 90km/h) oz oviranja na cesti z omejitvijo 90km/h..in se večkrat umaknete…
…tudi vse 4 smernike imate vključene ko vozite prasca v koritu v prtljažniku ali par nepovezanih šip..
..ko zagledate lepo pokrajino se ustavite na počivališču, in strpno dovolite rešilcu odpeljati dalje…

..ja ….. tudi po cesti je potrebno voziti pametno…
..pazite le, da od vrtoglave hitrosti opazite tudi druga vozila in svet okoli sebe…,

Pri visoki hitrosti je človk skoncentriran na cesto in nima časa okrog zjat, tko kot drekači…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pa nauči se pisat razumljivo, predvsem pa slovnično kokr tolk pravilno..ker tole je pa tak zmazek, ko da bi ga pisal en iz Polja…

za BMW 540 in DRRR…….

Po vsem, kar pišeta na tem forumu, bi človek sklepal, da sta še zelo “mlada”. BMW se hvali z nekimi hitrostmi (150-160 km/h) s katerimi drvi po naši lepi deželici, spet drugje pa piše, da vedno spoštuje CPP………
DRRR se je spustil na področje, ki ga ne obvlada, poučuje Simpla o “razumljivem in slovničnem pisanju”, sam pa v dveh stavkih napiše kopico napak……..

Če BMW tako piše kot vozi in DRRR tako vozi kot piše, se nam ne piše dobro……..

Pa nismo spet tako mladi….., samo znamo vozit….

in kdo je postavil to strokovno oceno?

Meni pa grejo na živce taki, ki se ti prilimajo za rit, vozijo pol metra za tabo, spredaj pa počasna kolona, dolga več sto metrov, nasproti pa prav tako kolona. Pa povej mi, človek božji, kaj pridobiš s tem, ko mi voziš tik za ritjo? Ali naj se zaletim v vse te avte pred sabo pa jih pomečem s ceste?

New Report

Close