Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ti dedci prepotentni !

Ti dedci prepotentni !

.. no sej .. za vsakega nekaj ane .. bi bilo pa res preklet dolgočasno, če bi se vsem zdele iste stvri .. lepe 🙂

ampak Zupanca … hehehehehe … no ja .. sej sem rekla .. vse je relativno 🙂 .. ampak za miss pa res glih ni bila primerna 🙂

B.

Kdo pravi , da ne znamo z moškimi ?!

Nikitka , ki je danes malo tako-tako , brez domišljije

Uf, Nikiti znamo,:))))))))))))))

Znate, znate, danes ste po pošti tko navalile name,
da sploh nisem sfolgal vsem odgovorit.

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

He, he punce, pustite fantu dihat :)))))))))))))))))))

Sem pa ravno danes prebrala , da privlačna zunajost pripomore k notranjemu zadovoljstvu , samozavesti , dobremu počutju s samim sabo , to pa spet pelje k notranji lepoti , ki se odraža tudi na obrazu ….. pa smo tam , krog je sklenjen ….

Nikitka bi si dala popravit nos , če bi imela dinarčke in tega je ni sram priznat

Kaj je pa narobe s tvojim nosom ? Poglej Alenko Godec,
kakšno surlo ma, pa se ne sekira. Pa še kakšna bi se našla.

Narava je vsakega naredila kot unikat in vsak je poseben.

Se strinjam , posebej ta del o Zupanci .

Nikitko najbl moti , če se nekomu nadaleč vidi , da trpi za pomanjkanjem sive materije

Nikitka čakam na tisto o lepoti ,tvojo misel,ki sem jo nekoč prebrala pa sem si djala “tole pa nebom nikoli pozabila” dej no izbaci.jo…..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

hja..zato sem se pa jaz umaknila..in samo še gledam……gledam….gledam….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jojjj.mišon nikar….skakat v isti timing z menoj……hihihihi

HAHAHAHAAAAAAHAHAHA mislim ej od kod jih jemlete jest sem že čist solzna….

Saj ne samo s tabo, sej z Nikitko tudi.

A si dobila mail al še vedno hodi naokoli po Sloveniji ?

No , sej zdej se ne sekiram … več :)))
Bi pa si res dala popravit nos , ker se z njim , takim kot je , jaz ne počutim jaz . To je naredila moja sestrična iz Argentine , ko si je pri odbojki zlomila nos. Pa jim je rekla , ko sem že tu , pa ga dajte še mal zmanjšat in zravnat . Pravi , da se šele zdaj počuti RES ona sama , taprava ! Ji verjamem .
Sej drugač nikakor nisem popolna in me to ne moti , ampak nos je tisti , ki še vedno ni moj. Je pa res , da je družinska posebnost – se točno ve , kateri osebki spadajo v našo familijo :)))

Nikitki gospodar pravi , da se loči , če si da zmanjšat nosek, no ja , nos

Aja..a tko…sej sem vedla…da boš skakal z vsemi…jest pa tako lepo zvisim…no ja pa naj bo!!

Nč maila..tisto hladno sladko je blo..če je še kej več bilo pa ne!

Na spet bom žalostna da veš!!!:(((((((((((((((((

Čaki no mal, zajček, jaz se ga sploh še
nisem lotila, bodite pa tako prijazne in
ga malce opozorite na to, kako izgleda
pravo pravcato ………… heh, nam do konca!

Ampak, mišon, ko bo mene zagrabila sveta jeza, potem se ti ne piše ravno …… sproščujoče……… sam jest s’m taktik, taktik in strateg in čakam, pa čakam, in čakam, …………….. pol pa ………. hop po ………………..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tja do večera bo že pršlo, ni vrag, sej je včeraj tudi.

:)))))))))))))

Čaki , katero pa ?
Zdej sem pa jaz pozabila !
Kaže , da hitro spreminjam prepričanja , he , he ….

Nikitka res ne ve , kako se je delala pametna

Ups, me je kar strah ratalo ……….

jep…je ja polepšalo večerne urice…ti še veš ne….enkrat do 6 pride..zgleda da so poštarji zlooooo počasni…heheh

Pa me to ne moti..glavno da pride..sej znam počakat!!

Čakam da ploha mine..potem na sonce labodke pozdravit!

Dej še malo pomisli no..dvomim da si pozabila….smo imeli eno podobno debato..lepota pa minljivost….

Sem ti zelo hvalezna za tisto misel res!!Nikol jo nam pozablaaaa!!!na zdej bom pa še šmrcala zraven..hehe

He , he , neč bat , čaki , da vidi moj nos :)))

Nikitka zdej ne ve , a misliš tisto , da se poglej v ogledalo z očmi tistega, ki te ima
rad ? Pa vidiš lepotico ?
Ja , meni se je to zgodilo , pa ne morem več pozabit :))))

Ampak bi za človeka , ki ga imam rada , vseeno bila rada lepa – sej veš , da bi se lahko pohvalil z mano

NIkar..ti samo meni povej..če katere ne bo pridna…prav?
Al če boš rabiš pomoč…posvarila sem te!!Lahko bi se pripravil..hihihi nč bat!So ženskice prave nežne mačkice..in znajo znajo….aha!!!

Nope..zunaja lepota z leti………a notranja……….no mislim da sem dovolj namignila…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close