Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek The real housewifes DREK OD DREKA

The real housewifes DREK OD DREKA

Zadnjič sem brala komentarje o tej oddaji, kjer ste secirali te babe, ki nastopajo v oddaji na PlanetTv.  Tiste teme na petih straneh ne najdem, pa se mi ne da brskati in iskati, zato odpiram novo temo.

Sem gledala, evo, ne gre več. Pol ure je dovolj, da nikoli več niti po pomoti ne pritisnem na tipko Planeta ob tem času.

A mi lahko razložite, kaj vas v tej oddaji privlači?  kako lahko gledate ta DREK?

Videla sem nekaj bab, ki izpostavljajo neke lepotne popravke.  Una, tagrda iz Sanjskega moškega je peljala mamo na kosilo in ji izpulila nekaj eurov, pa si je dala belit zobe – reklama za zobarco, ki beli zobe.

Druga si je dala pomanjšat joške – reklama za Kirurgijo Medved.

Tretja, ena čist zjebana, tišči z nekim fitnesom – brezveze vse skupaj.

Četrta, napihnjena Nika (omg, kaj je ta punca naredila iz svoje face….), je zgleda nekakšna koreografinja – spet ne vem, kaj zanimivega predstavlja?

Če je še kakšna, ne vem, te sem si zapomnila, vse skupaj pa ne vem, čemu je namenjeno – najbrž gre za reklamno oddajo ali kaj?  Koga brigajo te ženske, kaj počnejo – vse so total izmaličene v face, ne razumem koncepta te oddaje?

Mi lahko poveste, kaj je zanimivega tu???

Haha, nič. Men je fajn gledat, da si lahk pol rečem, kaj so ene zenske glupe. In se mal boljše počutim po vsem tem.

Drugače pa moram reči, vsa čast Piki in Andreji, onidve sta res ženski, ki se jim lahko ostale samo klanjamo. Pa tudi Gordana mi ni slaba. Za ostale pa… Ena večja katastrofa na dveh nogah kot druga. Sploh Špela. Na čem je ona? Pa grda je ko smrt.

Odgovor na objavo uporabnika
a se hecate, 16.10.2021 ob 21:42

Zadnjič sem brala komentarje o tej oddaji, kjer ste secirali te babe, ki nastopajo v oddaji na PlanetTv.  Tiste teme na petih straneh ne najdem, pa se mi ne da brskati in iskati, zato odpiram novo temo.

Sem gledala, evo, ne gre več. Pol ure je dovolj, da nikoli več niti po pomoti ne pritisnem na tipko Planeta ob tem času.

A mi lahko razložite, kaj vas v tej oddaji privlači?  kako lahko gledate ta DREK?

Videla sem nekaj bab, ki izpostavljajo neke lepotne popravke.  Una, tagrda iz Sanjskega moškega je peljala mamo na kosilo in ji izpulila nekaj eurov, pa si je dala belit zobe – reklama za zobarco, ki beli zobe.

Druga si je dala pomanjšat joške – reklama za Kirurgijo Medved.

Tretja, ena čist zjebana, tišči z nekim fitnesom – brezveze vse skupaj.

Četrta, napihnjena Nika (omg, kaj je ta punca naredila iz svoje face….), je zgleda nekakšna koreografinja – spet ne vem, kaj zanimivega predstavlja?

Če je še kakšna, ne vem, te sem si zapomnila, vse skupaj pa ne vem, čemu je namenjeno – najbrž gre za reklamno oddajo ali kaj?  Koga brigajo te ženske, kaj počnejo – vse so total izmaličene v face, ne razumem koncepta te oddaje?

Mi lahko poveste, kaj je zanimivega tu???

Se strinjam s teboj; oddaja je zelo nehigienska v časih, ko je praktično psihološka vojna v državi iz naslova te korona kolobocije. Nekateri so izgubili službe, ker že seka gospodarska kriza, tele češplje se pa preseravajo pred kamerami in za to še dobijo plačano.

Res je, da gre za licenčno oddajo ampak vseeno tele sodelujoče gospe so bolj plehki del roba slovenskih poslovnih uspešnih žensk. Res prave uspešne poslovne ženske se pa nikoli ne bi takole izpostavile v nekem resničnostnem šovu. To so nabotoksirane, splastificirane dame proti 50im, ki so že ne vedo več, kaj bi se še šle, da bi si dvigovale pozornost, da  se ne morejo sprijazniti, da je njihova mladost, njihov “mojo time” paseeee

Peppapig, 16.10.2021 ob 21:58

Haha, nič. Men je fajn gledat, da si lahk pol rečem, kaj so ene zenske glupe. In se mal boljše počutim po vsem tem.

Tako ja, glupe… če so že tako bogate, kot se predstavljajo.. kaj se jim je bilo treba “prodat” za peščico šuškov, ki so jih dobile za snemanje. Plehkost in cenenost.

Kot pop, bizo, reklame od istega. Zato je Fox programs.

Tolk je glupo, da ze zato na hitro pogledam.. Wtf… Danes sicer nisem, bom pa ziher 1x nazaj prevrtela, ker kot sem rekla tolk plehkosti, plastike, neumnosti, samovsecnosti, igranja, nelepote tezko najdes.

Popolnoma negledljivo.

KATASTROFA od oddaje, te babnice same avše avšaste, ni čudno da sklor nobena nima deca, kdo jih bo prenašal!

Spet tipična slovenska foušija in pljuvanje po poslovnih ljudeh iz realnega sektorja, ki garajo, ustvarjajo in davke plačujejo, da se vi lahko praskate na sončni in v javni upravi.

Včasih kaj gledaš tudi iz akademskih razlogov, da vidiš kako eni živijo. Ni nujno da ti je všeč in ni dobro da jih poveličuješ… enostavno vidiš kako se komu drugemu svet vrti. Pobereš kaj dobrega iz tega, dobiš kakšno idejo, vidiš pa tudi kaj so nekateri pripravljeni storiti za to kar imajo (dobro in slabo). Včasih je fascinantno videti tudi plehkost, oblačila čudnih krojev in zastarelega videza, razkošje ki je skoraj nadležno (neki spaji) itd.. Lahko te pa tudi kaj inspirira.

nehigiensko v teh današnjih časih, 16.10.2021 ob 22:16

Se strinjam s teboj; oddaja je zelo nehigienska v časih, ko je praktično psihološka vojna v državi iz naslova te korona kolobocije. Nekateri so izgubili službe, ker že seka gospodarska kriza, tele češplje se pa preseravajo pred kamerami in za to še dobijo plačano.

Res je, da gre za licenčno oddajo ampak vseeno tele sodelujoče gospe so bolj plehki del roba slovenskih poslovnih uspešnih žensk. Res prave uspešne poslovne ženske se pa nikoli ne bi takole izpostavile v nekem resničnostnem šovu. To so nabotoksirane, splastificirane dame proti 50im, ki so že ne vedo več, kaj bi se še šle, da bi si dvigovale pozornost, da  se ne morejo sprijazniti, da je njihova mladost, njihov “mojo time” paseeee

Tele ”dame” so ravno zato v oddaji, ker nimajo za burek. Pa se malo prodajajo. Vse skupaj niso vredne, da jih pes poščije.

Zmahane zenske, tam so zato,  da reklamirajo svoje firme in plastik fantastik variante. Nobena ni nek presezek. Vsaj tri od njih bi si pa lahko pomanjsale nos.

ker sem tukaj prebral sem si pogledal zadnič in videl eno, ki je jokala na grobu za pokojnim kužatom in moram priznat, da sem kar s sedežne dol lezel in ostal brez zraka, kaj jst to gledam, pa sem rekel, ajde bom še malo pogledal…, nakar ena prijavi, da je dala za psa 35 jurjev, pol sem pa ugasnil, hehe…

Normalen človek tega ne more gledat.. ampak to so neki novi časi v katerih pač nič dobrega ne prihaja na površje. Je pa treba ženskam vseeno kapo dol dat, ker ni se enostavno tako izpostavljat pred ljudmi. Tako tupe ziher niso, da ne bi vedle, da jih bodo ljudje gledali z velikim odporom kjerkoli jih srečajo, ne z občudovanjem, če dokazano ne dajo ves denar, ki ga dobijo za to snemanje v dobronamerne namene. S tem s čemer se one duvajo, oz. voditelji te oddaje izazivajo, hočejo, da se one duvajo se ni za ponašat.

V glavnem, ko jih jebe…

niso one Kardašijanke, 16.10.2021 ob 22:18

Tako ja, glupe… če so že tako bogate, kot se predstavljajo.. kaj se jim je bilo treba “prodat” za peščico šuškov, ki so jih dobile za snemanje. Plehkost in cenenost.

A s tem misliš na njihove može oz.bivše može? Ja, oni pa res delajo. Od teh tu gor je vajena delat le Gordana in Čakurjeva. Ostale pa….

Fovšerija? Dream on

Neprijavljena, 17.10.2021 ob 10:37

A s tem misliš na njihove može oz.bivše može? Ja, oni pa res delajo. Od teh tu gor je vajena delat le Gordana in Čakurjeva. Ostale pa….

Fovšerija? Dream on

Napačno citiranje, odgovor je bil namenjen Desperadodajki

To so ženske iz gospodarstva, privat sektorja, ki cele dneve garajo za svoje firme in nimajo časa za nič drugega kot delo in ustvarjanje. Imajo vso pravico z lastnim denarjem kupovati pse, mačke, silikon in dildote v vrednosti vsaj ljubljanske garsonjere. So veliko pregarale, pretrpele, se odrekale in ustvarile, da si zaslužijo malo občudovanja okolice.

Desperadodajka, 17.10.2021 ob 10:43

To so ženske iz gospodarstva, privat sektorja, ki cele dneve garajo za svoje firme in nimajo časa za nič drugega kot delo in ustvarjanje. Imajo vso pravico z lastnim denarjem kupovati pse, mačke, silikon in dildote v vrednosti vsaj ljubljanske garsonjere. So veliko pregarale, pretrpele, se odrekale in ustvarile, da si zaslužijo malo občudovanja okolice.

🙂  🙂  🙂

Hvala za tvoj realni sarkazem   🙂 🙂

Kakorkoli pa že – oddaja je reklama za pijančevanje, tudi v tej kasti, tej starostni skupini žensk. Enako kot v drugih enakih oddajah po svetu – pa naj bo to v UK ali pa USA. Vsepovsod so se udeleženke nalivale z alkotom v oddajah, vedno, v vsaki oddaji. In te se tudi – najbolj vesele in nasmejane, sproščene so pa samo , ko se oprimejo kozarčkov z alkoholom.  ko pade narejena mimika za pred kamero, ker jo alkohol sporsti 🙂 Faza v življenju pač, tudi pri ženskah pri tej starosti, ko alko laufa, ne samo pri moških.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close