Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis The Night’s Dawn Trilogy

The Night’s Dawn Trilogy

Ko smo že pri obširni SF literaturi, je treba omeniti tudi trilogijo od Petra Hamiltona. Sestavljajo jo tri knjige:

The Reality Dysfunction
The Neutronium Alchemist
The Naked God

Vsaka od knjig ima preko 1000 strani drobnega tiska in je mojstrsko delo. Ljubiteljem ZF literature toplo priporočam.

Gumpec, bom preveril 🙂

[hr]

[b]gumpec[/b]

[sup][b]Re: kako izdati knjigo[/b][/sup]

[sup]11.02.14 05:28[/sup]

Moj nick je registriran, ne uporablja ga nihče drug kot samo jaz, če imaš to v mislih.

Manir se človek nauči. Lahko se jih je naučil več ali manj. Mislim, da sem se jih nekaj malega naučil, če ti misliš drugače, saj veš, vso pravico imaš do tega in sigurno bi se dalo na temu še veliko postoriti. Torej bi bi te prosil, da me na manirske spodrsljaje opozarjaš še naprej.

Isto je z občutkom do sočloveka. Precej nov sem v tem. Opozorila in vodenje bodo pri meni vedno dobro sprejeta.

Na tem mestu javno sprejemam tvojo kritiko. Imaš prav, ona je Bejba z veliko začetnico. Hvala, ker si me opozoril tudi na to. (Vsaj za moškega jo nisem zamenjal, hvala bogu, no a ne)

G.

[hr]

[b]gumpec[/b]

[b][sup]Medicinski problemi[/sup][/b]

[sup]17.02.14 13:01[/sup]

[…] Res ne bi rad preveč trdo brcal v temo in bi želel, da je moj umotvor vsaj približno verodostojen.
  Hvala lepa.

Prosim za zasebna sporočila, […], ker tema res ni, da bi z njo smetil po forumu.

[hr]

New Report

Close