Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style The body shop, TBS

The body shop, TBS

Ali poznate in uporabljate to kozmetiko?
In kaj od tega? Je kvalitetna, se vračate k njej?
In kateri so izdelki, ki so za vas najboljši?

Jaz sem poleti na Dunaju kupila vlažilno kremo za obraz in gel za prhanje. Z obema sem bila zelo zadovoljna in še danes se tolčem po buči, ker nisem vzela vsaj še ene kreme, ker pri nas Body shopa žal ni.

Katero kremo in gel pa si imela?

Jaz uporabljam veliko njihovih izdelkov. Všeč mi je gel za tuširanje in maslo za telo (vonj olive, konoplje, pa tudi mango, ja pa še jagoda), maskare in deodoranti so ful dobri, tudi parfumi so zanimivega vonja, ampak se hitro razdišijo. Zelo dobro imajo kremo za noge, posebej če ti noge znojijo. Krema za zmanjšanje celulita, tudi nekaj pomaga. Edina stvar, ki mi ne odgovarja je šampon, balzam pa je super.
Imajo tudi dobro moško kozmetiko.

Krema je “VITAMIN E MOISTURE CREAM”. To, zdaj vidim, imajo tudi na internetu. Gel za prhanje pa je bil z vonjem vanilije. Tega pa ne vidim, imajo pa jih cel kup drugih. A dostavljajo tudi k nam? Kdo ve? Zdaj sem zašla na njihovo stran.

Uporabljam Vitamin e moisture day in night kremo in sta odlični.Krasna je njihova kozmetika, pa geli za tuširanje, ter body butter (za res suho kožo). Izdelke uporabljam že več kot 10 let in sem zadovoljna. NAm najbližji body shop je v celovcu oz. v trstu.
lp
klementina

Kje v Celovcu? Če je res tam,si mi polepšala dan.

Pri nas je zdaj ena nova trgovina v BTC Ljubljana, Hala A: Prodajajo naravno kozmetiko: mila, body butter, pilling za telo…

V Trstu ga že ene 2 leti ni več

v Celovci+u v City Arkaden je TBS trgovina 🙂 Super, da imaš lep dan! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close