Thassos2017- bi šel kdo na dopust? NUJNO
Živjo,
na grškem otoku Thassos smo rezervirali apartma ob morju v času od 3-15. junija 2017.
Zaradi poškodbe sedaj ne moremo iti… in če bi kdo vstopil namesto nas?
Če mi ali lastnica najdemo novega gosta, nam lastnica vrne depozit, sicer pa ga bomo koristili, ko se zopet poklopi dopust, delo, zdravje,… in kdo ve kdaj bo to.
Let je možen z Dunaja, z Eurowingsom; mi smo ugodne karte dobili preko odklop.com.
Cena apartmaja je 75e/noč.
Povezava:
http://www.thassos-hotelsissy.com
http://youtu.be/H2PbjxKfWnw
LP,
S
Grčija je polna beguncev, potencialni razlogi za nevšečnosti pa nelagodje . Raje grem v Odeso ( črno morje ) , čisto, spedenano, fantastične velike plaže ruske in ukrajinske … hotel 5* 35usd/dan ollin.
https://www.google.si/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FfzcOFB9Kt5A%2Fmaxresdefault.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fcyberspaceandtime.com%2Ftokj5sKcuf4.video&docid=IVpaDX0UP9Q4lM&tbnid=RKCnI_HzA3MQAM%3A&vet=10ahUKEwiagdzMqZfUAhWG6xQKHRzaDzQQMwgtKAAwAA..i&w=1280&h=720&bih=560&biw=360&q=%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%81%D1%81%D0%B0%20%D0%BF%D0%BB%D1%8F%D0%B6&ved=0ahUKEwiagdzMqZfUAhWG6xQKHRzaDzQQMwgtKAAwAA&iact=mrc&uact=8
Jah – ker imaš poškodbo, zdravniško potrdilo, pa ti bodo v agenciji odpovedali brez problema in povrnili že vplačan strošek,, zadržali bovdo verjetno le minimalno, ker je manj kot mesec dni do odhoda… plačaš tistih 10% in čao. A ti misliš aranžma nekomu kar po polni ceni naprej prodat, ali kako? 20% najmanj manj je pravično pravilo.
Jah – ker imaš poškodbo, zdravniško potrdilo, pa ti bodo v agenciji odpovedali brez problema in povrnili že vplačan strošek,, zadržali bovdo verjetno le minimalno, ker je manj kot mesec dni do odhoda… plačaš tistih 10% in čao. A ti misliš aranžma nekomu kar po polni ceni naprej prodat, ali kako? 20% najmanj manj je pravično pravilo.
[/quote]
Jebemti, ne berete – do odhoda so samo 3 dnevi (3.junij). Če nimaš zavarovanega rizika, ne bo vračila, težko pa tudi najdeš nekoga, ki bi šel.
[/quote]
Ne štekam, zakaj bi ji v agenciji povrnili denar? A so Karitas al kaj? Pa, kot se mi dozdeva, so v lastni režiji rezervirali.
[/quote]
Kje pa ti vidiš kakšno agencijo tule? Poleg tega, če pri agenciji ne plačaš zavarovanja, niso dolžni vrnit ničesar, kljub zdravniškemu potrdilu. Sploh 4 dni pred odhodom.
[/quote]
In zakaj točno bi nekdo vas reševal iz godlje in se prilagal dopustu, ki ste ga hoteli vi? Če prosiš ljudi, da ti naredijo uslugo, se nekaj ponudi v zameno. Recimo 20 % popust.
[/quote]
:))
Saj se nikomur ni potrebno “prilagajati dopustu, ki smo ga mi hoteli…”. Kot razumem , se vsak odloča za dopust sam, še posebej, če ga plača.
Gre zgolj za to, da glede na poškodbo ne vem, če bomo letos uspeli “pokoristiti” vplačan depozit (in niti ne cel znesek) za apartma v drugem terminu. In ker je npr. do drugega leta še dolga, sem pač pomislila, da morda pa nekdo išče nek nov kraj ipd.
Letalske karte so pa bile lahko zavarovane, tako da tisti znesek dobimo povrnjen.
Tega pa res ne razumem. Depozit za sobo boste lahko vnovčili naslednjič. Letalske karte dobite povrnjene. Zdaj pa naj bi nekdo na vrat na nos v zadnjem trenutku pakiral in hitel kupiti let. karte, ki so gotovo dražje kot če jih kupiš 3 mesece prej, in poleg tega plačal še polno ceno penziona, da vam zagotovi vračilo depozita?
Kaj vse ne prebereš tu gor.
točno tako – z zdravniškim potrdilom ( če je res bolezensko stanje v ozadju) ,se pa to da brez problemov, kot si ženapisala. Četudi so delali v lastni režiji, brez agencije. Saj so vendar preko spleta rezervirali in tisti, katerim so vplačali, imajo ime, spletno stran in pogoje poslovanja – samo prebrat jih morajo.
točno tako – z zdravniškim potrdilom ( če je res bolezensko stanje v ozadju) ,se pa to da brez problemov, kot si ženapisala. Četudi so delali v lastni režiji, brez agencije. Saj so vendar preko spleta rezervirali in tisti, katerim so vplačali, imajo ime, spletno stran in pogoje poslovanja – samo prebrat jih morajo.
[/quote]
Ni nujno; mi hodimo na smucarijo v lastni reziji in zaradi tega skoraj nobena zavarovalnica pri nas ne zavaruje rizika odpovedi… urejam prek avstrijske zavarovalnice, ne skupaj z rezervacijo apartmaja.
[/quote]
Ni nujno; mi hodimo na smucarijo v lastni reziji in zaradi tega skoraj nobena zavarovalnica pri nas ne zavaruje rizika odpovedi… urejam prek avstrijske zavarovalnice, ne skupaj z rezervacijo apartmaja.
[/quote]
Ne bo čisto držalo, letalske karte zavarujejo, ostalega pa niti ni treba, ker na bookingu lahko odpoveš tik pred zdajci.
[/quote]
Ne bo čisto držalo, letalske karte zavarujejo, ostalega pa niti ni treba, ker na bookingu lahko odpoveš tik pred zdajci.
[/quote]
Pa saj za rezervacijo namestitve ne obstaja samo booking. Poleg tega se tudi na bookingu ne da vsega rezervirat z možnostjo odpovedi tik pred zdajci.
Forum je zaprt za komentiranje.